Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@santus hele tohle je těžký. Ale myslím že detailní popis by ti naopak ublížil daleko víc než teď. Práškama se neláduj, když už tak si dojdi k chocholouškoj ať je to delší léčba a pod kontrolou, takové ty nárazovky v tvém případě nemá cenu. Jinak když je takovýhle průser v manželství, tak já doporučuju odluku/ne rozvod. Protože takhle se pořád vidíte, musíte se přetvařovat nemáte ani jeden čas si promyslet, vyvztekat se, vyřvat se. A hlavně se vyklidnit a zjistit jestli má cenu to manželství opravovat nebo ne.
Ta odluka je asi výborný řešení, ale v našem případě nereálný, páč ani jeden nemáme kam jít. Ty detaily musim znát, protože nedokážu vymazat, nebo zapomenout na něco, o čem pořád přemýšlím a pokaždý mě napadne jiná (horší) verze toho mími slovy sprznění.
@santus a mluvili jste spolu třeba o poradně? Já myslím že by vám třeba pomohla
Já chápu že tě trápí a v hlavě vidíš co dělali, a že by ti třeba pomohlo kdyby jsi věděl pravdu ale pokud ona nechce. Zkuste tu poradnu, hele ostuda to žádná není. A ještě jak dlouho jste manželé a máte děti?
@santus Asi tuším, kdo jsi. Za mě: dojdi si k doktorovi přes hlavu a prober to s tím. Pomůže Ti to překonat jinak než probíráním anatomických detailů, které bys pak ženě otloukal o hlavu nebo nevím co bys s tím dělal…
Jinak nevěra je svinstvo, to je fakt, ale na druhou stranu, ničit kvůli zásunu vztah, kterej jinak funguje (pokud se teda máte rádi a chcete spolu s dětma být), to je podle mě ukvapenost.
do pohody se hodíš tím, že to necháš ležet. Čím víc se do hov…tím víc smrdí. Nic nového se nedozvíš.
prostě se to v životě stává, pokud ti na vztahu záleží, tak už to nech být.
Pokud to nemůžeš unést, popovídej si s psychologem, není to žádná ostuda.
jak navrhují ostatní tetinky, dobrá je odluka, kde se uklidníš, srovnáš hlavu a pak uvidíš.
@santus Nechci se tě dotknout, ale tuším, že jsi ten pán, který tady své problémy před pár týdny řešil v diskuzi, kterou založila tvá žena. A pokud si dobře vzpomínám, tak hlídání, špehování, slídění v mobilu, přepadovky na pracovním večírku a podobné záležitosti ti nejsou cizí. Čímž se tvé ženy nezastávám, ale tohle vydrží málokdo a žárlivec obvykle svého partnera jednou, dříve nebo později k té nevěře dožene.
K čemu ti jako bude to, že budeš vědět, jak to probíhalo, co dělali? Proč se v tom zbytečně šťouráš? Bude tě to jen štvát více.
Být tebou, tak neřeším ani tolik manželčin úlet, jako spíše tvoji psychiku, žárlivost. Najdi si dobrého psychologa a bude lépe ![]()
Žijeme spolu skoro 12 let a manželé jsme 8 let. O poradně sme už taky mluvili, ale skončilo to tak, že hlavně a to neldřív potřebuju doktora já kvůli chorobné žárlivosti. Obědnal jsem se na psychiatrii, ale nejbližší termín je 3.2.2015 a to je sakra dlouho. O tý pravdě to je taky takový všelijaký, ona říká že vysypala všechno a já tomu samo nevěřím, protože to zase nesedí mě jako chlapovi po přečtení její diskuse „SPALA STE NĚKTERÁ SE SVÝM ŠÉFEM?“Každej den o tom prů..ru mluvíme a ne a ne to dostat z hlavy. Je to asi měsíc co sem na to přišel a je to čim dál tim stejný, néli horší. Jo a děti máme dvě, krásný holčičky.
@santus chování tvé ženy neschvaluji, ale pokud ji a děti jednoho dne doma nenajdeš, tak mě to vůbec nepřekvapí…
jestli se v tom každej den doma šťouráte a ty po ní chceš detailní popis, tak se divím, že už se dávno nesebrala a neodešla.
Ona udělala chybu - o tom žádná, ale ty pohřbíváš váš vztah svým chováním.
@santus já dikuzi založenou tvou ženou četla poprvé dnes odpoledne. pokud jsem se dočetla správně, tys ji podvedl s její nejlepší kamarádkou ve vaší posteli a ještě jste se u toho nechali chytit. Manželka ti odpustila. Nevěru neschvaluju ale ani nezatracuju, pokud do toho nevidím zcela. Chápu, že tě to užírá, ale prostě u vás se stalo to, že se ti ten hnus, co žažila žena vrátil jak bumerang…a teď co s tím??pokud ji nechceš opustit a věříš, že se nad tím sám nedokážeš nijak povznést a odpustit jí jako ona tobě, vyhledejte odbornou pomoc. POkud ani ta nepomůže- tak je to bohužel asi konec vašeho vztahu… ![]()
@santus píše: Žijeme spolu skoro 12 let a manželé jsme 8 let. O poradně sme už taky mluvili, ale skončilo to tak, že hlavně a to neldřív potřebuju doktora já kvůli chorobné žárlivosti. Obědnal jsem se na psychiatrii, ale nejbližší termín je 3.2.2015 a to je sakra dlouho. O tý pravdě to je taky takový všelijaký, ona říká že vysypala všechno a já tomu samo nevěřím, protože to zase nesedí mě jako chlapovi po přečtení její diskuse „SPALA STE NĚKTERÁ SE SVÝM ŠÉFEM?“Každej den o tom prů..ru mluvíme a ne a ne to dostat z hlavy. Je to asi měsíc co sem na to přišel a je to čim dál tim stejný, néli horší. Jo a děti máme dvě, krásný holčičky.
jo tak už asi vím kdo jsi. No hele 3.2 není zas tak dlouho. jinak je fajn že se k té žárlivosti hlásíš a chceš ji řešit
zkuste se na to teď vyprdnout a nic neřešit, prostě fungujte jako normálně. Nemyslím hned vášnivé objetí a divoká noc. ale starejte se o holky, jezděte na výlety… nevím co normálně děláte a pitvání bolesti nechte až k doktorovi. Takhle se oba akorát zraňujete, oba pak třeba plácnete blbost co tomu druhému ublíží, fakt bych počkala až do poradny.
@kouřící králík tetinky, to je pěkný to jsem tady ještě nečetla ![]()
@tterka píše:
@santus Nechci se tě dotknout, ale tuším, že jsi ten pán, který tady své problémy před pár týdny řešil v diskuzi, kterou založila tvá žena. A pokud si dobře vzpomínám, tak hlídání, špehování, slídění v mobilu, přepadovky na pracovním večírku a podobné záležitosti ti nejsou cizí. Čímž se tvé ženy nezastávám, ale tohle vydrží málokdo a žárlivec obvykle svého partnera jednou, dříve nebo později k té nevěře dožene.
K čemu ti jako bude to, že budeš vědět, jak to probíhalo, co dělali? Proč se v tom zbytečně šťouráš? Bude tě to jen štvát více.
Být tebou, tak neřeším ani tolik manželčin úlet, jako spíše tvoji psychiku, žárlivost. Najdi si dobrého psychologa a bude lépe
Tak ta přepadovka na večírku byla opravdu neplánovaná a o to víc pro mě zdrcující. Slídění a špehování je pro mě no vinka až od doby, co moje drahá polovička nastoupila jako jediná ženská do firmy plný chlapů a hned na uvítanou byla mále znásilněná(jak sem už psal po velmi krátké době se jí to začalo líbit). A mimino je portál na kterej mě přivedla vlastně moje žena, protože se tu občas dá sehnat dobrá rada.
@luca241 píše:
@santus já dikuzi založenou tvou ženou četla poprvé dnes odpoledne. pokud jsem se dočetla správně, tys ji podvedl s její nejlepší kamarádkou ve vaší posteli a ještě jste se u toho nechali chytit. Manželka ti odpustila. Nevěru neschvaluju ale ani nezatracuju, pokud do toho nevidím zcela. Chápu, že tě to užírá, ale prostě u vás se stalo to, že se ti ten hnus, co žažila žena vrátil jak bumerang…a teď co s tím??pokud ji nechceš opustit a věříš, že se nad tím sám nedokážeš nijak povznést a odpustit jí jako ona tobě, vyhledejte odbornou pomoc. POkud ani ta nepomůže- tak je to bohužel asi konec vašeho vztahu…
Udělal sem to co sem asi udělat neměl, ale na obranu to byl pouze úlet, kdežto ona to s ním táhla 4 měsíce. Úlet bych možná skousával líp.
@santus jasně, ona je ta jediná špatná…
neskousával byste to lépe, vyváděl byste úplně stejně jako to děláte teď
Čau všichni
Jsem tady vlastně staronovej, navštěvoval jsem ruzné diskuse jako nepřihlášenej. Moje manželka tady už nějakou dobu působí a to je zároveň problém kterej mě momentálně užírá a nevim jak z toho ven. Vlastně i dík zdejším diskuzím jsem přišel na to, že mě byla moje žena nevěrná. Asi by to nebylo tak strašný, pokud by to byl jen jednorázovej ůlet, ale bohužel pro mě to trvalo po celou dobu jejího zaměstnání (asi 4 měsíce). Určitě ji někdo z vás poznáte-nastoupila do dlouho hledané práce a okamžitě začala simpatizovat se šéfem této firmy, po jeho prvnim neopětovaném nájezdu na mou ženu mnželka firmu opustila, leč hned druhý den nastoupila spět a po týdnu se jí už tato forma pracovního zařazení náramě líbila a sexuální tužby už probírala právě se zmíněným šéfem se kterým nějaké to sexuální dobrodružství i prožila.
Přišel jsem no to a nevim jak se opět hodid do pohody. Nervy jedou naplno, prášky ani nepočítám. Potřeboval bych ty zmíněné sex zážitky detailně popsat, ať je můžu vymazat z hlavy, to moje drahá i po doznání odmítá. Jak se k tomu postavit??? A jak vymazat toho starocha z hlavy???