Pas pro roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
14.3.12 21:31
andrys23 píše:
Jennýsek píše:
andrys23 píše:
Myslím,že od loňska každé dítě i týdenní musí mít svůj pas,když cestuje za hranice.
Panebože,který debil toto vymyslel.. :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:
nějaký chytrák :pocitac:
No jak jsme byli s prckem na ten pas,tak tam byla mamina s asi 2-týdením mimčem a komedie největší-mimi spalo a na fotce musí mít otevřené oči,nemohli ho vzbudit a když se povedlo tak chudinka spustil ječák,byli tam snad půl hodiny.

Už jen kvůli tomuhle bych to zrušila,dala bych do 5 let na OP a pak už by mohlo mát samo pas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl. bambule45
14.3.12 21:34

Ano, i na Slovensko pas musíte mít.
viz. článek, tady
ale i do Polska, atd.
je to kravina, ale co naděláme, prý kvůli únosům

• Citovat
  • Upravit
3722
14.3.12 21:36
Nepřihl. bambule45 píše:
Ano, i na Slovensko pas musíte mít.
viz. článek, tady
ale i do Polska, atd.
je to kravina, ale co naděláme, prý kvůli únosům
:zed: :zed: bože bože :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.3.12 21:39

A přitom miminka se mění každým týdnem,už kvůli tomu je to kravina.
Měli to udělat alespoň od doby kdy je dítko schopné spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.3.12 21:42

no opravdu nemam slov.. By me zajimalo jak tomu chteji zabranit kdyz i tak se dite meni.. A udelat 2mesicnimu diteti na 5 let je uplna kravina.. Teda aspon moje dite vypada uplne jinak a to po dvou letech.. No mazec, jeste ze me to napadlo, nez to pak resit na posledni chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
14.3.12 21:49

Tak jsem dneska potkala po dlouhé době kamarádku, byla pár let na MD a akorát šla domůl z nové práce..dělá na pasovém:-)..hned jsem se jí ptala na to focení, páč moje malá chvilku neposedí, před foťákem se schovává atd..tak říkala, že tam na ně ukazují blbinky, mávají plyšákama a fotí třeba půl hodiny dokud to není přesně podle pravidel.Pak tam nemají být hodinové fronty.Fakt neuvěřitelná debilita.Kámoška si v UK vyfotila mimina sama doma v leže na koberci a má krásné pasové fotky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl. bambule45
14.3.12 21:54
MišelkaX píše:
no opravdu nemam slov.. By me zajimalo jak tomu chteji zabranit kdyz i tak se dite meni.. A udelat 2mesicnimu diteti na 5 let je uplna kravina.. Teda aspon moje dite vypada uplne jinak a to po dvou letech.. No mazec, jeste ze me to napadlo, nez to pak resit na posledni chvili

Děti pod 5 let – doba platnosti 1 rok (bez strojově čitelných údajů) – poplatek 50,– Kč

• Citovat
  • Upravit
50133
14.3.12 23:49
MišelkaX píše:
tak my mame malou zapsanou i v pase i v OP, takze vubec nevim zda kvuli madarsku resit.. Jenysku, my byli loni na slovensku a nikdo nic nechtel tak asi v pohode.. Asi ji ho ale udelam, pristi rok chceme do bulharska tak at ho uz ma

Tak jestli ho máš zapsaného v pase, tak si vezmi sebou ten pas, to stále platí. Mám takový dojem, že od června 2012 už nebude platit ani to zapsání v pase a každé dítě bude muset mít svůj pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.3.12 23:52
MišelkaX píše:
no opravdu nemam slov.. By me zajimalo jak tomu chteji zabranit kdyz i tak se dite meni.. A udelat 2mesicnimu diteti na 5 let je uplna kravina.. Teda aspon moje dite vypada uplne jinak a to po dvou letech.. No mazec, jeste ze me to napadlo, nez to pak resit na posledni chvili

To je kravina. Já jsem se ptala na tom pasovém, jak dlouho ten pas platí a on mi řekl, že když se výrazně změní podoba dítěte, tak musí mít nový pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.3.12 23:56

jj to stejné mi taky řekli. Prostě si to dítě musí být podobné, jinak uděla doklad nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.3.12 12:43
  • od 26. června 2012 musejí mít pro cestu do zahraničí platné cestovní doklady (občanský průkaz, anebo pas) všechny děti od 0 do 15 let
  • platnost stávajících zápisů dětí v pasech jejich rodičů tímto končí

Ale stejně si vemte, že když musíte (nebo raději říkejme potřebujete) mít pas pro malé dítě, tak každý rok musíte platit za ten pas, ale i za fotky… Síla, co na to říct?! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.3.12 12:57
bambule45 píše:
  • od 26. června 2012 musejí mít pro cestu do zahraničí platné cestovní doklady (občanský průkaz, anebo pas) všechny děti od 0 do 15 let
  • platnost stávajících zápisů dětí v pasech jejich rodičů tímto končí
Ale stejně si vemte, že když musíte (nebo raději říkejme potřebujete) mít pas pro malé dítě, tak každý rok musíte platit za ten pas, ale i za fotky… Síla, co na to říct?! :zed:

No, za pas se platí 100 Kč a ty fotky ti udělají přímo na tom úřadě v ceně pasu. Vzhledem k tomu, že děti do roka se mění každých 14 dní, tak to je síla. Jestli někdo často cestuje, tak aby se z toho po… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
23.3.12 09:24

Holky děkuji za info ohledně pasu, také se chystám ho malému zařídit, děkuji :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.4.12 15:56

Já byla pasy vyřizovat minulý týden a stačily jen rodné listy dětí a moje OP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.4.12 16:10

Osvědčení o občanství už nechtějí? U prvního pasu to bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí