Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mlαdy milenec píše:
Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka
proč škaredý?? ale lidi co ubližujou jiným, kradou, zabíjí, a né člověka co mu nebyl lhostejný život lidí, které postihlo neštěstí, věnoval se charitě a to že byl krásný charismatický chlap je jen třešinka na dortu lepší je jaký je člověk uvnitř, a to může být i škaredý, ale to on nebyl, a tvoje řeči jak měla zubatá vzít dva škaredé to jsi hodně mimo jen že někdo není hezký
![]()
@mlαdy milenec píše:
Je asi jedno o koho jde. Nevím, ale v takových případech mi jakékoli žerty přijdou nevhodné..
Taky me to zasahlo, kdyz jsem to cetla.
Moc se mi libily jeho filmy. Moc pekny a fajn chlap. Skoda ho.
@magicalee ano nataceli..tak snad jako vzpominku na nej film dotoci a pusi ven ![]()
7statecnych, nadherny film..
Když musejí jezdit rychle a zběsile… ja ho škoda no, ale kdyby neměl kamaráda kreténa, tak tu mohl ještě být ![]()
„Jeď nebo zemři“ Mimoto si myslím, že sedmička je dotočená, když má jít v červnu do kin… A dokonce se dělají už i předobjednávky na DVD
Taky jsem koukala když jsem to dneska četla, byl to krásnej a slušnej chlap, který pomáhal těm co to potřebovali… Rychle a zběsile jsou super filmy na šestce jsem byla v kině a byla to paráda, no uvidíme jak bude ten další díl…Taková smrt je hrůza
A chudák jeho dcera, pro ni to musí být strašné…Tak snad ho potká někde něco lepšího ![]()
Já když to četla ráno na netu ořvala sem to
.Nejkrásnější herec na světě a kdysi můj velký idol, je ho velká škoda, bohužel…
Me by zajímalo co se tam stalo..z niceho nic auto nedostane smyk
auto bylo pekne naborene ve strome
a manzelku mel nebo byl rozvedeny? V clanku psali ze jel pritelovym autem, tak jsem se pozastavila nad pritelem..jsem si rikala, ze gay urcite nebyl
v televizi uz pak rikali s kamaradem.
Musím se tady taky vybrecet holky úplně me to taky dostalo do nebe odešel dalsi anjel to mel Dominic opět pravdu už toho umírání ve filmu bylo dost ale toto… r&z byl jeho život a bohužel sedl na nesprávné místo:-(a viděli jste ze výjimečně byl oblečen v černém před jízdou fuj úplně me mrazi f&f nebude už ono a musí jít 7 do kin na jeho počest
chjo
zrovna koukam na 6
![]()
@MišelkaX píše:
@magicalee ano nataceli..tak snad jako vzpominku na nej film dotoci a pusi ven
7statecnych, nadherny film..
ano, dotočí ho
@mejdylko píše:
Když musejí jezdit rychle a zběsile… ja ho škoda no, ale kdyby neměl kamaráda kreténa, tak tu mohl ještě být
Tak to prostě chodí… ![]()
Pokud se chcete přidat, můžete, jste vítáni
https://www.facebook.com/…21695774430/