Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
dobre rano, další den, a stále nic, peníze nikde, email žádný a telefonovat tam nemůžu .. ![]()
Doporučuju zadat si tam platební kartu a příště platit rovnou z ní bez převodu peněz na PayPal účet. Je to pohodlnější, rychlejší a není třeba držet peníze na PayPalu.
Elke píše:
Doporučuju zadat si tam platební kartu a příště platit rovnou z ní bez převodu peněz na PayPal účet. Je to pohodlnější, rychlejší a není třeba držet peníze na PayPalu.
Souhlasim ![]()
ja teda pres PP neplatim, mam to je na prijem penez, ale co mi rikaji lide co posilaji, tak prave pres tu kartu.
Poradíte někdo kam napsat aby mi odblokovali účet? Založila jsem si tam účet mám ho asi rok a teď jsem si chtěla nechat zaktivovat kartu, abych nemusela dobíjet, chtělo to po mě číslo účtu což jsem zadávala a nebralo mi ho až když jsem zadala IBAN poté to vypadalo že bude vše ok, ale naskočilo „Omlouváme se - poslední akci nebylo možné dokončit“. I když se odhlásím a znova přihlásím (heslo funguje)v účtu se nehnu a nemohu se dostat ke svým penězům. Psala jsem 2 dotazy na HelpDesk 2 dotazy na email co mají uvedený na stránkách - přišla mi akorát automatická odpověď že mě budou kontaktovat do 24 hodin, dnes je to 8 den a pořád nic
Jsem zoufalá, poslala jsem si tampeníze na dárky na Vánoce ![]()
Nevíte někdo jaké jsou limity pro posílání peněz na PayPal?
Jak si udělám paypal, když nemám pevnou linku?
A za jak dlouho je pak paypal aktivní?
Ahoj snad někdo poradí. Když si založím Paypal účet, a budu si z něj převádět peníze jen do své banky, je potřeba tam zadávat kartu? Díky moc
@Spokojení píše:
Ahoj snad někdo poradí. Když si založím Paypal účet, a budu si z něj převádět peníze jen do své banky, je potřeba tam zadávat kartu? Díky moc
Může být a nemusí.
Diky, jde mi o to, že bych převáděla peníze na synův účet a ten kartu nemá.
Můžu se zeptat, co mám udělat, když chci platit přes paypal a chce to po mně číslo karty?…posílají se na paypal nějakou formou peníze?…děkuji.
@blecha72 Někde jsem právě četla upozornění, že při platbě už se číslo karty zadávat nemá…jinak na paypalu číslo karty samozřejmě uvedeno je…
@Jannnča píše:
@blecha72 Někde jsem právě četla upozornění, že při platbě už se číslo karty zadávat nemá…jinak na paypalu číslo karty samozřejmě uvedeno je…
Tak záleží, komu platíte. Pokud je to důvěryhodný příjemce, nebála bych se. Běžně takto platím.
@blecha72 Ale já jsem právě myslela, že paypal je i proto, že se zadává pouze email. Chci objednat telefon u Číny, čili číslo karty opravdu zadávat nechci
.