Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tohle je docela milá hra pro děti, naučí se šikovnosti, loví si ryby a je to i na postřeh, spíš pro děti už větší kolem 6let…https://www.fishao.com/?ref=Loraaa&affId=35
Obnovuji,
máte nějaké odkazy na PC hry pro děti? ideálně kolem 5let.
Díky.
Klidně i odkazy na hry normálně s příběhem na CD.
@Mišmiš skákání přes gumu, skákání panáka, na slepou bábu, na schovku, skládání puizzle, kreslení… je to zadara a ještě jako bonus k tomu nejsou zkažený oči a atd…možná trochu rýpu, a le fakt nechápu, na co potřebuje 5 let děcko pc hry ![]()
Podle mě je sice moc hezké, že dítko umí od 3-4 let,,pracovat " s PC, ale je to pro něj nevhodné. Pak akorát vyrůstají z dětí závisláčci na PC, tabletu, PC hrách (vidím to kolem sebe.
Není pak nic horšího, než když přijedde švagrová se synovcem na návštěvu (5 let),kluk mě pozdraví a hned se ptá na PC(kňourá, je protivnej, nebaví se s ostatními, dokud mu ho někdo nezapne).
Myslí,.že pro rozvoj schopností, dovedností, inteligence jsou daleko lepší způsoby (různé hry s rodiči,..) než zapnout PC a nechat, ať se dítě baví
Nechtěla jsem odpovídat mimo téma - že pro děti jsou lepší jiné hry, než na PC, ale když už to tu zaznělo, přidám se taky. Dcerka 4 roky má ráda puzzle, pexeso, domino, pomaličku se učí Člobrdo, začínáme spolu vyšívat, ráda si kreslí,…
Hry na telefonu například, to koukne, zkusí, ale stejně jí to nenecháme (ani po tom nijak neprahne). V 5-i letech je dítě dle mě fakt maličké na to, aby sedělo u mobilu, tabletu, PC,… Pustím pohádku v televizi, nebo na noťasu, ale jinak nic. Raději stavíme ze stavebnic, něco tvoříme,…
Ve školce má to samé. Plno dětí si hraje v herně, ona je u stolku a radši něco tvoří rukama a já jsem za to jen a jen ráda. Na techniku má času dost - bez toho nebude, to je mi jasné, ale čím později se k tomud ostane, tím lépe ![]()
Budu reagovat jen na dane tema, nikoliv na tema vychova ditete.
Mám dítě ještě malé, takže osobní zkušenost nenabídnu, ale scio má stránky pro rodiče jakouhru.cz, kde by mělo být hodnocení počítačových her dle věku dítěte.
Ahojky,
dcera kouká ráno na pohádky na Déčku a tam mají reklamu na svoje stránky http://decko.ceskatelevize.cz/hry
My to teda nezkoušeli, ale třeba tam najdeš něco ![]()
já bych pustil dítě na pc až od 4 let. Já sám sem od 4 let hrál na pc a myslím že to je naprosto dobře totiž dřív na pc nejsou tolik děti vyvinutý aby pochopily jakej čudlík maj zmáčknout a kdy LOVU ZDAR!