PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1506
25.11.14 14:29

@Zupa možno si nepamätá teba, ale toto sú sprievodné príznaky takmer všetkých hormonálnych liekov, a to už si pamätá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.11.14 14:32

@nikushka2 já myslela že Metformin nemá s hormony nic společného 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.11.14 15:24
@Zupa píše:
@nikushka2 mě akorát překvapilo že to dokázal určit od telefonu a podle mě si mě podle jména nepamatuje tak mě to jenom překvapilo :roll:

me teda metformin nic nedelal..krom asi jeden tejden nechut jak blázen jinak nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.11.14 15:25

Metformin není hormonální…funguje na naše hormony potáplý ale hormon to není asi tak to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
25.11.14 15:38

@Zupa ale ovplyvnuje, nakopne naše hormony. Takže ak ti štartuje tvoje hormony, kludne to môže byť aj z nich.
Mna napr pobolievalo v podbrušku aj z obyčajnej alchemiky. A to je len bylinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
25.11.14 15:39

@Zupa a ktorý den cyklu si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.11.14 16:15
@nikushka2 píše:
@Zupa a ktorý den cyklu si?

To nevím, nemám žádné cykly. Moje poslední přirozená MS proběhla asi pře 8 lety a poslední MS vyvolaná léky byla skoro před rokem takže to jde mimo mě. Ale tak snad to značí že se něco pozitivního začíná dít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
25.11.14 19:42
@nikushka2 píše:
@Majaha drzím päste. Kedy budeš vedieť výsledok?

Diky moc :hug:, nejdrive 6.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
25.11.14 20:26

@Zupa a to ti ten metmorfin od leta nezabral?
Mne naskočila normálna ms pri kombinácii inofolic+alchemika. Bolo mi to síce prd platné, ale aj tak som sa tešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.11.14 20:30
@Zupa píše:
To nevím, nemám žádné cykly. Moje poslední přirozená MS proběhla asi pře 8 lety a poslední MS vyvolaná léky byla skoro před rokem takže to jde mimo mě. Ale tak snad to značí že se něco pozitivního začíná dít. ;)

tobe nedelali laparku?? Me asi pomohla laparka metformin, jeřáb ptačí a kontryhle…ale me začala chodit ms už před laparkou :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.11.14 23:44
@Zupa píše:
@nikushka2 já myslela že Metformin nemá s hormony nic společného 8o

Metformin snizuje cukr v krvi. Neni to hormonalni lek. Ale umoznuje vajecnikum zacit znovu fungovat. Takze ty pak produkuji hormony co maji. Ale ze by ti znich neco mohlo byt to nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.11.14 23:53

@nikushka2 zatím nezabral, ale ted jak nad tím přemýšlím tak to bude možná začínající MS 8o Tak nějak jsem si to ani nespojila protože na ní mám jen matné vzpomínky :mrgreen: Ale jestli je to skutečně ona tak snad štěstím zešílím :mrgreen:

@InExile ne ne laparku nemám, doktor řekl že zkusíme ty nejjednodušší varianty co mi nejméně ublíží. Prý by mi mohl dát rovnou hormony a IVF, ale cyklus mi to nespraví takže jsme se dohodli že pokusíme to spravit a pak se uvidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
26.11.14 05:28

@Zupa me teda laparka pomohla zřejme…jde o to jestli máš tu vrstvu na vaječníkách tak ti nepomuže metformin protože to vajíčko nemá kudy vylizt. Zase laparka mi nepříjde jako zásah do tela to mi s prominutím příjde horší to ivf a stimulace a já nevím co všechno…já jsem to nechtela podstupovat ani za boha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
26.11.14 08:00
@InExile píše:
@Zupa me teda laparka pomohla zřejme…jde o to jestli máš tu vrstvu na vaječníkách tak ti nepomuže metformin protože to vajíčko nemá kudy vylizt. Zase laparka mi nepříjde jako zásah do tela to mi s prominutím příjde horší to ivf a stimulace a já nevím co všechno…já jsem to nechtela podstupovat ani za boha :think:

To si nemyslim. Metformin pomuze prave. Ja nejsem po laparce ;) on tu vrstvu prave ztencuje;). Fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.11.14 08:04

Ahoj, tak dneska me ceka prvni inseminace…jsem pekne nervozni.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie