Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zupa možno si nepamätá teba, ale toto sú sprievodné príznaky takmer všetkých hormonálnych liekov, a to už si pamätá.
@nikushka2 já myslela že Metformin nemá s hormony nic společného ![]()
@Zupa píše:
@nikushka2 mě akorát překvapilo že to dokázal určit od telefonu a podle mě si mě podle jména nepamatuje tak mě to jenom překvapilo
me teda metformin nic nedelal..krom asi jeden tejden nechut jak blázen jinak nic.. ![]()
Metformin není hormonální…funguje na naše hormony potáplý ale hormon to není asi tak to chápu…
@Zupa ale ovplyvnuje, nakopne naše hormony. Takže ak ti štartuje tvoje hormony, kludne to môže byť aj z nich.
Mna napr pobolievalo v podbrušku aj z obyčajnej alchemiky. A to je len bylinka.
@nikushka2 píše:
@Zupa a ktorý den cyklu si?
To nevím, nemám žádné cykly. Moje poslední přirozená MS proběhla asi pře 8 lety a poslední MS vyvolaná léky byla skoro před rokem takže to jde mimo mě. Ale tak snad to značí že se něco pozitivního začíná dít. ![]()
@nikushka2 píše:
@Majaha drzím päste. Kedy budeš vedieť výsledok?
Diky moc
, nejdrive 6.12.
@Zupa a to ti ten metmorfin od leta nezabral?
Mne naskočila normálna ms pri kombinácii inofolic+alchemika. Bolo mi to síce prd platné, ale aj tak som sa tešila.
@Zupa píše:
To nevím, nemám žádné cykly. Moje poslední přirozená MS proběhla asi pře 8 lety a poslední MS vyvolaná léky byla skoro před rokem takže to jde mimo mě. Ale tak snad to značí že se něco pozitivního začíná dít.
tobe nedelali laparku?? Me asi pomohla laparka metformin, jeřáb ptačí a kontryhle…ale me začala chodit ms už před laparkou
![]()
@Zupa píše:
@nikushka2 já myslela že Metformin nemá s hormony nic společného
Metformin snizuje cukr v krvi. Neni to hormonalni lek. Ale umoznuje vajecnikum zacit znovu fungovat. Takze ty pak produkuji hormony co maji. Ale ze by ti znich neco mohlo byt to nevim…
@nikushka2 zatím nezabral, ale ted jak nad tím přemýšlím tak to bude možná začínající MS
Tak nějak jsem si to ani nespojila protože na ní mám jen matné vzpomínky
Ale jestli je to skutečně ona tak snad štěstím zešílím ![]()
@InExile ne ne laparku nemám, doktor řekl že zkusíme ty nejjednodušší varianty co mi nejméně ublíží. Prý by mi mohl dát rovnou hormony a IVF, ale cyklus mi to nespraví takže jsme se dohodli že pokusíme to spravit a pak se uvidí ![]()
@Zupa me teda laparka pomohla zřejme…jde o to jestli máš tu vrstvu na vaječníkách tak ti nepomuže metformin protože to vajíčko nemá kudy vylizt. Zase laparka mi nepříjde jako zásah do tela to mi s prominutím příjde horší to ivf a stimulace a já nevím co všechno…já jsem to nechtela podstupovat ani za boha ![]()
@InExile píše:
@Zupa me teda laparka pomohla zřejme…jde o to jestli máš tu vrstvu na vaječníkách tak ti nepomuže metformin protože to vajíčko nemá kudy vylizt. Zase laparka mi nepříjde jako zásah do tela to mi s prominutím příjde horší to ivf a stimulace a já nevím co všechno…já jsem to nechtela podstupovat ani za boha
To si nemyslim. Metformin pomuze prave. Ja nejsem po laparce
on tu vrstvu prave ztencuje;). Fakt.
Ahoj, tak dneska me ceka prvni inseminace…jsem pekne nervozni.. ![]()