Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dneska si jdu po dlouhém čekání konečně pro výsledky a další řešení do CAR
A nejspíš aji dostanu vyvolávací injekci opět
Jsem 47.DC, těhu test negativní a MS opět nikde… ![]()
@ivulka00 mel by se nasazovat az po ovulce jinak ji zastavi, tak na to pozor. Nekdy neni ani potreba bych rekla…
@kajmi tak to mi dej pak vědět co ti na to doktor řekl, mě řekl at to klidně zkusím, já jsem totiž nikdy žádný pozitivní test neměla a ted jsi mě teda nepotěšila ![]()
@Vrk takže myslíš nebrat rady dr. v potaz, sledovat, jestli bude ovu a nasadit utroš třeba o den dva později? Já totiž nevím, jestli se dostanu na UTZ, ovulace mi má vycházet přesněna svátky…
@ivulka00 urcite si zajdi na utz!! Bez toho to skoro nema cenu. Nekdy folik roste pomaleji..ja bych utros klidne ani nebrala…ale rid se svoji hlavou. Bez utz ale urcite nejpozdeji kdy to pujde
@Vrk dobře, děkuju za radu:) Já na utz bych šla, ale muselo by mi ten 12-13DC vyjít na dobu, kdy tam dr. je, jinak mám tedka smůlu
@ivulka00 a nebude jednodušší tento cyklus prostě utrogestan nenasadit? a až budeš mít pozitivní těhotenský test, tak pak ho případně nasadit?
teď to tak blbě vychází, že zrovna přes svátky doktoři moc neordinují a bylo by škoda zazdít ovulku předčasně nasazeným utrogestanem, když ani ovutesty nemusí být spolehlivé ![]()
@ivulka00 tak jdi tehdy kdyz tam bude naposled i kdyby to bylo kousek driv;)
@ivulka00 kdyz beres hormony tak ovu testy myslim nefunguji…ale nevim jiste…budou ti pichat pregnyl?
@ivulka00 hele ale kdyz se tak divam na tvuj podpis. Nemas problem otehotnet…delali ti treba nejake imuno vysetreni? Nebo hematologicke? Tolik potratu..to uz neni jen tak. Zajdi i na genetiku. Dle meho ani clostil nepotrebujes. Vzdyt jsi tehotna kazdy druhy mesic
@Vrk no jenže podle dr. to bylo biochemické… nvím, nerozumím tomu
ale je fakt, že bych mohla s tím utrošem počkat třeba do 22DC (do té doby snad ovulka proběhne, když mám cca 32-38denní cykly a pak začít brát, ne?:) Samozřejmě, pokud to jen trošku půjde, tak půjdu k dr. před vánoci, třeba uvidí aspon něco, ale spoléhat na to nemůžu…
@Campari1 nevím, nikdy jsem ho nebrala, ale ovulku zazdít bych nechtěla, když už bych jí po víc jak půl roce měla..:)
@ivulka00 ja mam cykly 35-37dni a ovu 21-24dc. Tak zacni brat radsi treba 25dc. A uvidis a jakou ti dala davku?