PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1924
4.12.14 13:21

@Vrk zatím 1-0-1 utrogestalu a 1-0-0 clostíku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
5.12.14 14:43
@ivulka00 píše:
@Vrk no jenže podle dr. to bylo biochemické… nvím, nerozumím tomu :zed: ale je fakt, že bych mohla s tím utrošem počkat třeba do 22DC (do té doby snad ovulka proběhne, když mám cca 32-38denní cykly a pak začít brát, ne?:) Samozřejmě, pokud to jen trošku půjde, tak půjdu k dr. před vánoci, třeba uvidí aspon něco, ale spoléhat na to nemůžu…

No pokud nevíš kdy máš ovu, tak ho raději neber. Já včera byla u dr., byla jsem 25DC a ovu mám mýt podle foliku až v úterý a to mám taky cykly 35-38dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
5.12.14 15:17

Jinak, ptala jsem se na ty ovu testy. Nevím jak je to při braní hormonů, ale prý není pravda že při PCO jsou pořád pozitivní, jen je lepší zajít si na utz než pořád utrácet za testy.
Dál jsem se ptala, na Metformin. Prý je to takový svinstvo pro organismus, že ho dává jen když opravdu musí, což mě dost udivilo, když tady ho berete skoro každá a já ho předtím brala taky :nevim:

No a co já? Sice třetí den špiním, ale sliznice prý ok a 1 folík 13 a ovu vypočtena na neděli až středu. Přemýšlela jestli mi nedá na pondělí Pregnil, ale domluvili jsme se, že ne, že to necháme přirozeně, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
5.12.14 16:22

@kajmi děkuju ta radu :hug: i za info ohledně těch ovulačních testů - docela mi to pomohla, už hodně peněž jsem právě za ně nechala v lékárně a tedka už vím, že když je to zbytečný, tak si ty peníze radši ušetřím a koupím si něco lepího ;) Prosímtě a na co se používá ten Metformin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
5.12.14 21:09

@ivulka00 tady hodně holky psaly že ten metformin braly. Je na upravu cukru v krvy, protože při PCO se spatne zpracovává. Jestli jsem to tedy dobře pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
5.12.14 21:19
@kajmi píše:
@ivulka00 tady hodně holky psaly že ten metformin braly. Je na upravu cukru v krvy, protože při PCO se spatne zpracovává. Jestli jsem to tedy dobře pochopila

já mám cukr v pořádku, ale on srovnává ty naše rozbouřený hormony v tele, je to sice divný že je to prášek na cukrovku ale nám pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
5.12.14 21:30

@InExile Ahojky, teď si čtu ve Tvém podpisu, že jsi měla ZT a revizi :( To mě moc mrzí :,( Ale přeji, ať se Ti co nejdříve zadaří a vše proběhne v pořádku!!! Drž se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
5.12.14 21:57
@MaťulkaH píše:
@InExile Ahojky, teď si čtu ve Tvém podpisu, že jsi měla ZT a revizi :( To mě moc mrzí :,( Ale přeji, ať se Ti co nejdříve zadaří a vše proběhne v pořádku!!! Drž se! :kytka:

dekuju držím se..nepřipouštím si to…je vubec zázrak že jsem otehotnela tak brzo po laparce a metforminu…určo to pujde znova, to me žene doředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
5.12.14 22:26

@InExile Teď aspoň víš, že to jde a určitě se to podaří znovu! Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
5.12.14 22:27
@MaťulkaH píše:
@InExile Teď aspoň víš, že to jde a určitě se to podaří znovu! Držím pěsti :hug:

dík…taky tomu veřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
5.12.14 22:41

Tak jsem byla včera na konzultaci výsledků v CAR na Obilňáku a opět mi bylo navrhnuto IVF, že je laparoskopie zbytečná a naruší se moc zdravé tkáně :-( Toho se ale nebojím, protože mám AMH 12,1 a tak předpokládám, že zásobu vajíček mám slušnou a můžu riskovat. Já jsem si ale vyžádala, že dám ještě šanci Clostíku. Takže mi píchli Agolutin a až dostanu MS, tak nasadím 3.-7.DC Clostík (2.kolo) a zhruba kolem 19.12. půjdu na folikulometrii, ale tentokrát jen ke svému obvodnímu gynekologovi, je hrozně fajn. A někdy na jaře, pokud bude Clostík bez úspěchu, tak se s ním domluvím na laparoskopickém drillingu vaječníků. Alespoň někdo z doktorů sdílí můj názor, že bych před IVF chtěla vyzkoušet všechny ostatní varianty, jak docílit ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.12.14 10:47
@kajmi píše:
Jinak, ptala jsem se na ty ovu testy. Nevím jak je to při braní hormonů, ale prý není pravda že při PCO jsou pořád pozitivní, jen je lepší zajít si na utz než pořád utrácet za testy.
Dál jsem se ptala, na Metformin. Prý je to takový svinstvo pro organismus, že ho dává jen když opravdu musí, což mě dost udivilo, když tady ho berete skoro každá a já ho předtím brala taky :nevim:No a co já? Sice třetí den špiním, ale sliznice prý ok a 1 folík 13 a ovu vypočtena na neděli až středu. Přemýšlela jestli mi nedá na pondělí Pregnil, ale domluvili jsme se, že ne, že to necháme přirozeně, tak jsem zvědavá.

tak to jsou informace, myslela jsem si že je Metformin vcelku neškodný, když je pro cukrovkáře a ono ne 8o Jinak s těmi ovu testy jsou teda zbytečné nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.12.14 10:49
@MaťulkaH píše:
@InExile Ahojky, teď si čtu ve Tvém podpisu, že jsi měla ZT a revizi :( To mě moc mrzí :,( Ale přeji, ať se Ti co nejdříve zadaří a vše proběhne v pořádku!!! Drž se! :kytka:

Taky to ted čtu, to mě moc mrzí, ale je dobře že to tak bereš, určitě se brzy znovu zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.12.14 11:30
@Zupa píše:
tak to jsou informace, myslela jsem si že je Metformin vcelku neškodný, když je pro cukrovkáře a ono ne 8o Jinak s těmi ovu testy jsou teda zbytečné nebo ne :nevim:

hele ono svinstva..já si myslím že tyhle clostybegyty a pregnyly nejsou o nic lepší. To že rovná hormony v našem pco telě hned nemusí znamenat že to je svinstvo…má dobre vysledky, však jak otehotneníš hned ho vysadej…to je asi ode me všechno co se týče svinstev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
6.12.14 12:04

@kajmi aha, tak ten mi moje dr. zatím nepsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie