PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1820
6.12.14 13:47

@InExile takt mě mrzí že ti to nevyšlo :hug:
Jinak já předtím brala Clostik, Pregnyl i Metformin a to jsem cukr taky nikdy neměla. Moji dr. nedělá problém napsat Clostik s Pregnilem, ale na ten Metformin má spatny názor a v Reprofitu jim fakt verim, když by to melo byt jedno s nejlepsich CAR.

Ovu testy: pokud neberes hormony, tak ukazují dobre. Pokud ano, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.12.14 14:11

@kajmi taak me pomohl..takže já si na nej nemužu stěžovat. Ono tech svinstev za živit do sebe dostane tolik že tohle je malá kapka..já jdu do nej znova. :lol: at si je jakej je :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.12.14 15:05

@InExile Tak něco na tom bude, ale rozhodně lepší než hormony, tohle je podle mě nejmenší zlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.12.14 15:08
@Zupa píše:
@InExile Tak něco na tom bude, ale rozhodně lepší než hormony, tohle je podle mě nejmenší zlo :mrgreen:

ono když to čeku nejde, hned tak si musí pomoct…já to tolik neřeším..věřím svojí doktorce, že by mi zase takový svinstvo nedala. Hormony jsou svinstvo, ale antikoncepci brala každá…dneska je bordel i v obyčejný vode :lol: :lol: :lol: fakt to neřeším…me nic neudelal metformin, blbe mi po nem nebylo, to po utroši me bolelo břicho třeba to je hormon…ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.12.14 18:27

@MaťulkaH chci ti jen rict ze i kdyz mas vysoke AMH, tak je to udaj co se meni treba z mesice na mesic a navic vetsinou u takoveho amh byvaji vajicka mene kvalitni…zalezi jake je tve presvedceni. Ja osobne bych ti po min jeste 2-3pokusech s clostilrm a treba iui doporucila reprofit a dr. Machace a minimalku. Fakt zkus jit i za nim na konzultaci alespon. Uvidis je skvely!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.12.14 18:27

@MaťulkaH jo a predtim mozna jeste ten metformin na par mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.12.14 18:32
@kajmi píše:
Jinak, ptala jsem se na ty ovu testy. Nevím jak je to při braní hormonů, ale prý není pravda že při PCO jsou pořád pozitivní, jen je lepší zajít si na utz než pořád utrácet za testy.
Dál jsem se ptala, na Metformin. Prý je to takový svinstvo pro organismus, že ho dává jen když opravdu musí, což mě dost udivilo, když tady ho berete skoro každá a já ho předtím brala taky :nevim:No a co já? Sice třetí den špiním, ale sliznice prý ok a 1 folík 13 a ovu vypočtena na neděli až středu. Přemýšlela jestli mi nedá na pondělí Pregnil, ale domluvili jsme se, že ne, že to necháme přirozeně, tak jsem zvědavá.

Nazor jednoho lekare neni objektivni. Rozhodne lepsi nez treba clostil, estrofem nebo stimulanty u ivf…navic me ho dr. Malickova vylozene schvalila, ze je prokazano ze je anti karcinogenní. A vem si teprv treba antikoncepci co kde kdo bere 100let. Stim se metformin vubec neda rovnat a populace to neresi a dobrovolne se zneplodnuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.12.14 18:33

@Vrk jéé konečne kdo je znalej, taky to tak vidím :palec: :palec: :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.12.14 19:40

Holky nejhorší je že každý druhý gynekolog lobuje za tu svojí farmaceutickou společnost, můj současný doktor tvrdí, že kdyby se se mnou v 15letech zaobírala a „neléčila“ mě antikoncepcí mohla bych být dneska bez problémů s početím :nevim:

Dneska bych antikoncepci nedala do pusy, ale v 15 letech to člověk prostě vidí jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
6.12.14 21:55

Však se do mě hned nepoustejte. Já ho tenkrát taky brala a kdyby mi ted rekla je to svinstvo ale pomuze vám, tak ho taky časem začnu brát, ale překvapilo mě to.
@Vrk já k dr. Machacovi chodím. Píšu v zenskym rode, protože se v Ol. střídá s doktorkou a naposled jsem byla u ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.12.14 00:12

No moje velmi pečlivá a velmi opatrná diabetoložka s metforminem nedělá žádné problémy, naopak předpokládala zlepšení gyn. nálezu :think:
jako holky, nic proti, ale ty dardy hormonů u ivf jsou daleko horší, než nějaký metformin (mám za sebou 3 ivf) :think: ale jsem jen laik, nerozumím tomu moc do hloubky, ale nevadí mi a s metforminem se cítím lépe, než bez něj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
8.12.14 22:58

Potřebuji radu. Zítra mám začít brát Gynex po týdenní pauze, ale teprve dnes jsem měla mít ovu, tak nevím jestli začít brát nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
8.12.14 23:26

@kajmi jj, ber.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
8.12.14 23:27
@Zupa píše:
Holky nejhorší je že každý druhý gynekolog lobuje za tu svojí farmaceutickou společnost, můj současný doktor tvrdí, že kdyby se se mnou v 15letech zaobírala a „neléčila“ mě antikoncepcí mohla bych být dneska bez problémů s početím :nevim:Dneska bych antikoncepci nedala do pusy, ale v 15 letech to člověk prostě vidí jinak :roll:

Tak tak, taky mi obcasnou nepravidelnost ms "lecila " antikoncepci. Ccc. Jsou zo svine! Bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
9.12.14 07:58

Antikoncepcia je svina, rovnako ako všetky hormony čo do nás pchajú, nič s tým nespravíte. V 15 bola antik. super spôsob ako neotehotnieť, viac info sme nepotrebovali, má kopec pozitív.( na pleť,… a pod). viac sme neriešili. A teraz do nás pchajú milion iných hormonov, ktoré majú milion vedlajších učinkov, o ktorých už vieme, ale aj tak ich buseme brať, lebo je to cesta za bábom. Možno ked budeme mať 50, budeme si hlavu trieskať čo sme to do seba pchali. Je zbytočné to riešiť a zhadzovať vinu za neplodnosť na antikoncepciu a čo by bolo keby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí