PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1506
16.12.14 14:14

@Campari1 mne pri ivf dokonca odporúčali brať dalej inofolik, vraj môže pomôcť kvalite vajíčok. Takže mám s ním len dobré skúsenosti. aj ked to nie je lacná sranda, ale na čo všetko som už peniaze vyhodila v súvislosti so snažením…
@Campari1 Kedy idete na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.12.14 14:31

@Sájoušek Jé tak s tím pylem bych byla opatrná, mě to teda nic nedělá, spíš to jím přes zimu na imunitu, ale přítel po mě dopil velký hrnek čaje (ve vodě se to nedá pozřít) že prý žádné vyhazování když to stálo tolik peněz :mrgreen: ráno byl úplně osypaný a rudý, takže pozor na alergii, a to jsme oba včelaři :mrgreen:

Jinak já měla přirozeně MS jen jednou a doufám že na Vánoce by mohla přijít znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.12.14 14:37

@Zupa anebo by už nemusela přijít dalších 9 měsíců - to by byla ještě lepší varianta 8)
@nikushka2 na ivf chceme jít co nejdříve, uvidím, co na to řekne v pátek dr. :think: no ten nosifol je celkem drahý špás :think:, ale vzhledem k penězům, které už jsme do plození vrazili a ještě vrazíme, je to jen kapka v moři :think: a jak se cítíš? :kytka: v metříku vidím dvojčátka, to musí být záhul, co? už víte, co čekáte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.12.14 14:39

@Sájoušek moje kamarádka po požití mateří kašičky musela na pohotovost, začala otékat v obličeji a na krku 8o :zed:, to a ještě pyl jsou opravdu velmi silné alergeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.12.14 15:10

@Campari1 to by bylo parádní, ale ovulace se mi vyhýbá jak čert kříži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
16.12.14 17:30

@Campari1 @Zupa Budu mít kašičku ve stříkačkách, nechat rozpustit pod jazykem. A ten pyl podle všeho polykat po lžičkách.. :think: Snad nebudu alergická! Nosifol piju jen jednou denně, ale taky plánuju zvýšit dávky.. až najedem na inseminace. Je to opravdu drahá záležitost. Přesně jak píšeš, do oplodňování jsme nacpali už tolik peněz, že nějakej Nosifol se v tom uplně ztratí! @nikushka2 Tak já s duphastonem mívám taky ms, bez něj ne. Tak zkusíme teď takto: Nosifol + mateří kaše + pyl + kontryhel + duphaston a jsem zvědavá co to udělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
16.12.14 21:45

@Campari1 hej, čakáme dvojčatká. Chlapec, dievča. Tešíme sa, dúfam že tento krát bude všetko ok. Brucho rastie zo dna na den, neviem do čoho sa budem za chvílu obliekať.
@Sájoušek ja som len s duphastonom otehu prvý krát cca po pol roku užívania. A naposledy som ho po troch mesiacoch užívania spolu s inofolikom a alch. vysadila. A bola som ceelmi prekvapená ked došla mrcha načas, a dalších pár mesiacov tiež. A to som vtedy brala ozaj len inofolik 2× denne a alchemiku pila doobeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
16.12.14 22:23

@nikushka2 Toho bych chtěla taky docílit.. myslím, že takto jsme to měli zkoušet hned od začátku a né mě hnát na ivf aniž by se kdokoliv snažil mi srovnat cyklus, který chyběl :-( z tohoto hlediska jsem z těch svých doktorů celkem zklamaná. Už jsem vystřídala tři gynekology a ani jeden mi duphaston či utrogenstan sám od sebe nenapsal.. Až v CAR, kde ale měli jediný cíl a to získat co nejvíc vajec. V podstatě se všechno dozvídám tady na diskuzích, takže jsem moc vděčná za to, když mi někdo dá cennou radu. Jinak moc gratuluji ke dvojčátkům :kytka: Je hezké vidět jak se daří a u tebe dvojnásobně, to dodává nám ostatním naději!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
16.12.14 23:10

@Sájoušek proto ti pořád doporučuji ten Reprpfit. Já se tam léčila 2roky jen pomocí drilingu, stimulace a úpravy. Až po těch dvou letech sme se začali bavit o IVF ke kterému makonec ani nedošlo. No a předtím IVF mi dokonce ještě doporučoval nejdřív zkusit lázně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.12.14 07:52

@Sájoušek Čítam že tvoj manžel má znížené spermio, možno aj zato vam navrhovali hned ivf. U nás je manžel úplne v poriadku, spermio ma dokonca nadpriemerný. Aj tak ale doktor odporučil brať vitamíny. Tak som mu kúpila profertil, ale dával si jednu denne, nie dve ako je v návode. Myslím že v jeho prípade to stačí.
A čo tvoj mm? berie niečo?
Nám inak nakoniec pomohlo to ivf. U mna skúšali všeličo iné predtým. Prvý rok, rok a pol vlastne som brala len duphaston, nič iné. Doktor nechcel so mnou nič iné robiť, lebo však šlo to raz, pôjde znovu. No nešlo, tak až potom so mnou kadečo skúšal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.12.14 07:58

@kajmi pozeram tvoje metríky, ak sa môžem spýtať, ty máš malého s bývalým partnerom? a teraz s novým sa pokúšate o druhé? Snažíte sa 4 mes. a už chodíte aj do centra? partnerovi robili už aj spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
17.12.14 10:57

@kajmi Popřemýšlím o tom. :palec: Oni nám ze začátku navrhovali i inseminace, ale že prý nemá smysl se trápit, neboť sme se snažili dva roky a že psychika dělá hodně..tak jsme jim IVF odkývali. :zed: Na Obilňáku jsem si už domluvila drilling a že budeme dělat inseminace tak dlouho, dokud se to nepovede. Určitě bude ještě spoustu příležitostí změnit centrum, když tady nic, tak si pro miminko půjdu jinam! Ještě se chci objednat k té Malíčkové, jsem zvědavá co zjistí…

@nikushka2 Manžel měl 25mil/ml, začal brát MACA a selen-zinek, nezakazovala jsem mu pivko a posledně měl 36mil/ml… :palec: Vitamíny a psychika dělají hodně! Když zkoušel nepít pivo, nekouřit a bral drahý vitamíny (FertilMan) tak byla změna spíš k horšímu.
Androložka říkala, že jich má akorát menší počet a že jsou trochu pomalejší, ale když se dělají inseminace, tak je nabudí a to by v tom byl :cert: aby ta jedna správná nedoputovala na správné místo!
Podle mě sme zatím prostě neměli štěstí, nebylo to to pravé vajíčko a nebyla to ta pravá spermijka. A možná kdybych měla srovnaný cyklus a bylo vše jak má být, tak by se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.12.14 13:07

@Sájoušek já pyl taky beru po lžičkách a hned zapiju vodou, jinak to snad ani nejde, rozpuštěné to chutná děsně :mrgreen: Na nějaké diskuzi jsem četla že si kupují jen samotný inositol, že je to, ale nikde u toho nepíšou že je to na podporu plodnosti tak nevím :think:

@nikushka2 Já jsem taky z dvojčat a mám na dětství strašně krásné vzpomínky, s bráchou jsme spolu byli ve všech školách i na vejšce a dokonce i v prvním zaměstnání :mrgreen: Za to mamka říkala že to byl záhul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
17.12.14 13:18

@Zupa Taky jsem to viděla, že se prodává Inositol samotný a je určený k redukci váhy, potlačení volných radikálů a proti depresím.. o plodnosti ani ťuk :nevim: Na ten pyl jsem hodně zvědavá :lol: mateří kašička taky nic moc, takže je mi jasný že chutnat to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
17.12.14 13:41

@nikushka2 no já v tom Reprofitu po prvním mimi zůstala i na klasickou gyndu.
Ano, první mam s bývalým partnerem. Teď se nedá říct že se snažíme, spíš tomu nechavame volný průběh a já si kontryhelem a Estrozinem upravuji cyklus. Dr. chce aby šel přítel na spetmio v lednu, protože míval problémy s prostatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí