PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
26.5.15 14:29

@Jela Jojo,také jsem četla, že ženy s PCO mají vyšši riziko potratu, každopádně ale nevím, teda nikde jsem se nedočetla, jak se to dá teda udělat, když nemám přirozeně MS (jen po vyvolávačce),ani ovulku, protože bez stimulace bych neměla asi žádný dominujicí folikul(teda stimuluju poprvé, takže nevím zatím jestli se tam něco tvoří)Nejsem hubená, ale ani tlustá- BMI mám 23,jím myslím si opravdu zdravě. Nosifol jsem pila 4 měsíce, pro mě to byly vyhozené peníze, vůbec žádný účinek(na některé účinkuje nádherně a na spoustu žen vůbec :-( ). Proto třeba nevím, co bych ještě měla dělat přirozeně? Na jednu stranu bych byla šťastná, kdyby se nám to povedlo samo, ale vážně jsem nikde nevyčetla jak to udělat v tomhle případě :nevim:. Nebyl mi to nikdo schopný zatím zodpovědět :-(. Jinak je to asi zajímavý článek, napsala jsi to moc dobře a srozumitelně :-)

Každý máme svůj názor a já sama za sebe jsem za CAR moc ráda, chodím tam „ráda“ a po každé návštěvě v CARu se cítím dobře, že pro to dělám co můžu. Ono i záleží na CARu, někde je přístup, že z tebe chcou jen vytřiskat peníze, ale tam kam chodím já mi to tak nepřijde, doktor udělal veškeré vyšetření a rozumně nám vysvětli proč to nejspíš přirozeně nepůjde a co by doporučil, nikdy nás netlačil do níčeho. Nikdy ale neřekl, že to přirozeně NEPUJDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
26.5.15 14:56

@pajduška @Jela holky, obe dve vas chapu a obema dvema rozumim.. je to fakt o nicem, kdyz proste vis, ze at delas cokoliv, tak to nejde.. a 2 roky snazeni uz jsou fakt dlouha doba.. chtela bych mit dost sily na cekani, jestli se to nahodou casem nepovede prirozene, ale uz me to nebavi, kazdy mesic zklamani, bez hormonu zadna menstruace a uz vubec ne ovulace.. je to fakt o nicem.. navic v kazdem clanku se dozvidam nejake jine informace, casto uz jsem si precetla dost konfrontujici clanky, kdy jsem nevedela, co je vlastne skutecnost.. ani nevim, jake teda ty vitaminy brat - doktorka mi rekla, at koupim Inofolic, ale ja mam doma jeste Nosifol, tak nevim, jestli je to na stejne brdo nebo jestli si mam koupit ten Inofolic primo - ale fakt to vsechno strasne leze do penez.. nekdo mi radi zacit uzivat Macu, nekdo Femigard, kyselinu listovou v ruznych formach - zase tuna moznosti.. jsem ze vseho takova zmatena a otravena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
26.5.15 16:32

@petramarkech Máš pravdu, ono je možná špatné, že těch přípravků co se doporučují je moc a na každého působí něco jiného, takže člověk vyzkouší nějaké věci a zrovna třeba nezaberou a něco jiného by zabralo. Je to u některých běh na dlouhou trať, ale pokud na konci té tratě bude miminko, tak ji každá z nás ráda uběhne… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
26.5.15 17:03

@pajduška mas naprostou pravdu.. je treba vytrvat.. ale obcas je to dost slozite, no, vycerpavajici :( ale verim, ze na konci cesty nas vsechny ceka mimi :srdce:

@Jela 3,5 roku - to uz je taky pekne dlouha doba.. jsi statecna! :kytka: je to tak - je treba nepolevovat v tom jit si za svym cilem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
27.5.15 07:08

@Jela presne s timhle se snazim smirit i ja..je to dalsi varianta, bohuzel ta neprijemnejsi. Vzdycky si rikam ze bych nebyla prvni ani posledni ktera by miminko nemela :-( proste si pripoustim i tohle tim ale nechci rict ze bych s tim byl smirena…to by pak byli jeste asi smutne chvilky, moc dobre si uvedomuju ze nejsem nejmladsi trosku me ten cas tlaci ale zkousime dal a nevzdavame se.
Dvakrat se zadarilo v relativne kratkem case tak treba po treti uz to klapne..drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
27.5.15 08:25

@Jela to, ze places, neznamena, ze nejsi statecna.. ja obcas taky potrebuju vypnout, vybrecet z te urcite nespravedlnosti a proste snazit se zacit nanovo.. sama jsem zvedava, co mi rekne psycholozka, ke ktere jdu poprve pristi pondeli.. doufam, ze se mnou taky udela kus prace a da mi tu psychiku trochu dohromady, protoze po tech dvou letech jsem uz dost na hrane se vsim, citim to sama na sobe, ze jsem se dost zmenila a nechci, at ze me stane nejaka zapskla zenska, ktera bude nenavidet cely svet.. verim tomu, ze na konci naseho snazeni bude miminko :srdce: a dame do toho vse, co bude potreba.. velmi te obdivuji za to, jak premyslis a jak k tomu pristupujes.. ja jsem se tak daleko nedostala, ze bych si rekla, ze mimi treba nebude vubec.. porad tomu jeste verim a snazim se byt pozitivni a nepripoustim si tuhle variantu.. uvidime, co prinese cas a dalsi snazeni, ale strasne moc chci verit tomu, ze nas vsechny ceka na konci teto strastiplne cesty mrnousek :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
27.5.15 17:19
@Jela píše:
@petramarkech kdybys me videla po 2 letech to byl presne ten zlom, kdy musela prijit psycholozka. pak car a zazracne otehu. pak potrat. a pak prisel ten zlom ze to vnimam jinak. Ucidis, ze za dalsich 1,5 roku budes na vse jinak nahlizet. kolik ti je?
@InExile a tobe je kolik?
mne je píše: Více

bude mi 32 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
27.5.15 19:43

Holky po laparce mám letos poprvé přirozenou Ms, vkládám do ní velké naděje a 8.6. jdu na folikumetrii, jsem strašně zvědavá a těším se i když vím, že si tím možná připravuju zklamání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
27.5.15 20:37

@Zupa Tak supeeer, gratuluju!!! :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
28.5.15 10:11

@Jela @InExile ja mam 25.. porad posloucham, ze jsem mlada a mam na vsechno cas - ano, na jednu stranu je to jiste pravda, ale kdo nezazil to, jak se doslycha od dr. same negativni zpravy, kdo nezazil tu radost ze // a nasledny potrat - to je potom tezko nekomu vysvetlovat, proc v 25 letech jsem vystrasena a smutna, se strachem z budoucnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.5.15 21:55

@MaťulkaH děkuju, koukám že ty jsi se v květnu taky dočkala Ms, tak čekáš na ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
28.5.15 23:52

Ano, ano, po 4 mesicich jsem se dockala :lol:
Ovulaci netestuju ani na UTZ nepujdu, nechavam tomu uplne volny prubeh…
Ted me asi tri dny picha stridave v obou vajecnicich a vcera jsem mela ASI neco jako plodny hlen :?: 8o Nevim jiste, nikdy jsem to nemela, tak to ani nepoznam :mrgreen: tak treba neco probehne 8) S pritelem spolu spime ob den az dva, tak snad se zadari a kdyz ne, tak budu rada i za dalsi prirozenou MS :mrgreen:
Tobe budu drzet pesti, at mas krasnej folik na UTZ a pak dej urcite vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
29.5.15 08:24

@Jela uz se k te psycholozce vylozene tesim, verim, ze nejaky pozitivni ucinek to mit jiste bude ;) na to cviceni podle mojzisove kouknu, dekuji za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
29.5.15 15:47

@Jela Diky za rady :kytka: Ja jsem ovulaci asi nikdy nemela a ted to bylo prave poprve, co jsem mela ten bilkovy hlen… Akorat jen jeden den a pak vodovy. Je pravda, ze to nepoznam na 100%, ale pozustatky spermatu to uz nebyly. Omlouvam se za vyjadreni, ale nevim, jak jinak to popsat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
29.5.15 16:59
@MaťulkaH píše:
@Jela Diky za rady :kytka: Ja jsem ovulaci asi nikdy nemela a ted to bylo prave poprve, co jsem mela ten bilkovy hlen… Akorat jen jeden den a pak vodovy. Je pravda, ze to nepoznam na 100%, ale pozustatky spermatu to uz nebyly. Omlouvam se za vyjadreni, ale nevim, jak jinak to popsat :oops: :mrgreen:

v pohode…ježiš marjá snad tady ehm tento všechny :lol: takže slovo spermie ani hlen nás nepohoršuje :lol: :lol: :lol:
já ho taky sledovalai čípek..hlen bych řekla že jsem nikdy nemela, ale ono to z tebe nemusí crčet proudem stačí když bude tam kde má bejt…já byla tehu dvaskrát takže asi nekde byl :mrgreen: z čípku moc moudrá nejsem doted…jediná co jsem nezkoušela jsou ty prstíčkový metody, me to příjde ujetý ale jako proč ne a pak jsem nezkoušela strkat nohy ke stropu, ale taky…když si nekdo myslí že to funguje proč ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí