Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jilaa tak drzim palce, je pravda ze uz je to doba…uz by mel zacit resit. nechape ze nam to pak leze na mozek a o to je to slozitejsi.
Tak doktorka mi to neřekla, že je to PCO, jen mě poslala na endokrinologii, do ruky jsem dostala výsledky HP a z těch je to jasné. No na mozek to leze, poslední dobou jsem hodně mimo:-(
A ty se taky lecis se Stitnou zlazou…na endokrinologii mi musela pridat euthyrox, ktery beru normalne. hladina na otehotneni musi byt nizsi nez normalne.jen to nez mi zkorigovala trvalo pul roku…
Jojo je to na dlouho…ale snaz se hodit do pohody.taky mi manzel koupil bylinku Kotvicnik, tu jsem brala asi mesic.Neco si o ni precti. Podle me je to malej zazrak.
Kotvičník znám, bere ho muž. Už nevím co kombinovat, jaké bylinky. Dost jsem tomu věřila- bylinkám. No beru letrox, taky to bude trvat než trefí dávku
. nikdo právě neví, co řeším a každý se diví, že jsem nějaká přešla. Se neříká na potkání.
Já měla s PCO absolutně anovulační cykly, bazální teplota stále stejná, po drillingu se mi to krásně rozjelo. Ale nestačí to…
Jilaa nebud zklesla.ber ho taky ten kotvicnik. treba to u tebe nebude tak dlouhe. Je pravda ze pak je jeste porad na mozek jak se kazdy pta…moje mama se ptala zrovna vcera, kdyz mi volala…a ja ji to po tel nechci rikat ze bude babickou tak jsem ji musela zase lhat…Ta bude koukat…
Hlavajdaz: Jo gratuluji k mimi ať vše dobře dopadne.:-) Myslíš že kotvičník byl u tebe ten klíčový?
@Hlavajdaz Už je to dva roky, co jsem byla na drillingu a pak 3/4 roku krásné ovulační křivky i kontrola na UZ…ale pak jsem nastoupila do CAR a přestala jsem to sledovat…
@jilaa teď 33. No a když mě primář uviděl ve dveřích, tak začal nadávat, že mě měl doktor nejdřív vynadat a donutit mě zhubnout a ne hned posílat na operaci…prý často pomáhá zhubnutí o 10%…no, ale při operaci mi našli endometriozu, která s hubnutím nesouvisí a proto mi drilling ve finále nepomohl, i když ovulace byla. Zhubla jsem 18kg.
Pady2: každému pomůže něco jiného. Já jsem hubena takže tohle neřeším. A tak když už jsi v CAR tak to půjde už rychle.:-) Musí:-) ty roky člověka hodně ovlivňují.
@jilaa Bohužel, nepomohl ani CAR a i když mám ještě tři mrazáčky, rozjeli jsme adopci. přitom bojuju s endometriozou, hormony a dietou.
Pady2: Tak to mě mrzí. Ale ještě máte pár roku čas, tak se určitě zadaří. Můj nechce o adopci ani slyšet, raději bude celý život sám.