PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1904
1.7.15 09:52

@Anyka Ahojky, já bych tmavý výtok brala jako MS. Jednou mi říkal dr., že i špinění se dá považovat za MS… Mohla jsi mít menší sliznici apod… Ale pro jistotu můžeš zkusit udělat ještě třeba v pátek těhu test z ranní moči. Kdyby se to ale opakovalo i příští MS, tak už bych se ale raději poradila s dr. Přeji hodně štěstí, ať vše dopadne tak, jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.7.15 09:57

@MaťulkaH
dekuji Ti, jsem z toho uz cela zmatena, to moje telo si dela co chce :D No zkusim jeste pockat a pripadne to zkonzultuji s Dr. At se dari i Tobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
1.7.15 10:05

@Anyka
To ti věřím, znám to od sebe :mrgreen:
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.7.15 10:41

@MaťulkaH je tak to je super, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.7.15 11:35

Ahoj holky

Taky se přidavam mě pco zjistili minuly mesic. Taky hledam vselijake clanky a diskuze jsem ztoho fakt nestastna menstuaci bez hormonu vubec nemam a ani ovulaci dr. Mi řikala ze mam cisty kolem vajecniku predepsala mi clostika tak snad pomuze ale bohuzel ho mam brat po menstruaci ktera nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
1.7.15 12:07

@Mollyk Ahojky, vítám tě :kytka:
Já jsem na tom po vysazení HA byla stejně jako ty (když si nahoře nad diskuzí zapneš podpisy, tak uvidíš shrnuté info pod příspěvkem). Jak dlouho jsi brala HA a kdy jsi ji vysadila?
Já jsem ji brala 7let a hned po vysazení jsem měla problémy jako ty, řešila to s dr. a přirozený cyklus jsem neměla vůbec. Teď je to rok co ji neberu a neberu ani jiné hormony (jen Letrox 75 na štítnou žlázu)… MS jsem přirozeně dostala po 4 měsících a po 34 dnech znovu. Myslím si, že tělo se z toho srovnalo samo a doufám, že to bude i pokračovat. Když se na to dívám zpětně, tak si říkám, že jsem to neměla tak brzy po vysazení řešit a nechat tělo „pročistit“. Chce to ale mít velkou trpělivost, což je teda občas teda boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
1.7.15 12:09

Holky nahlodala mě teď kolegyně… dneska jsem byla na odběrech na profil a měla jsem se objednat na utz, ale už 8-10DC, totam přece nemůže být žádný folík vidět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.7.15 12:24

@MaťulkaH
Ahoj a Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.7.15 12:30
@Mollyk píše:
@MaťulkaH
Ahoj a Děkuji

Nevim proc ale neukazuje se cely text co jsem napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
1.7.15 13:53

@Jela

ahojky, to s tím dítkem a vlakem a peronou, tos napsala moc hezky opravdu…

@šmoulililinka
teda promiň holka, ale snažíte se teprve od 3/2015, to ještě vůbec nic není. Normální doba je tak cca rok…

Já vím jedno holky, antikoncepci už brát nikdy nebudu, díky ní mám jen PCO!!! Hnus ty hormony :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
1.7.15 14:27

Od té doby se snažíme záměrně, jinak neberu anťuli už dva roky a předtím byl volný průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
1.7.15 18:18

@šmoulililinka Záleží jak máš dlouhé cykly, ale taky mi to přijde brzo. Lepší by to bylo asi spíš od 12. DC.Ale tak když nic neuvidí, tak tě pozve na další UTZ třeba za 2 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
1.7.15 18:22
@Mollyk píše:
Nevim proc ale neukazuje se cely text co jsem napsala

Nemáš zač :-)

Ono se to občas sekne a příspěvek se nenahraje… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
1.7.15 21:30

@Jela tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 07:38

@Jela tak nic tam nebylo :( opet mám zpozdeni :( tak me napadlo že kdyz jsem mela minule zpozdeni a sex byl 26dc a za 2 dny prislo jen spineni, tak zda se to mohlo uchytit, ale to asi ne, že :( spozdeni bude asi diky tomu PCO cekam na ms at mi muže mudr.vzit krev na ten hormonakni profil, dnes skusim tt ale neverim tomu že by byla vubec nejaka ovu, jen nechapu že mám casto pruhledny hlen neni sice tazny, ale casto mám v kalhotnách mokro :(,no uvidime, jinak ti moc dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí