PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2455
10.7.15 10:23

@Campari1 To mě neděs… Zatím teda řeším, jak hlavně otěhotnět. Jsem si ale jistá, že pokud se nám to povede, tak naše doktorka udělá maximum. Budu sice určitě pořád chodit na krev, ale to se dá vydržet.

A tu sekci jsi měla také kvůli rizikovéímu těhotenství? Nebo ještě kvůli něčemu dašímu jako je třeba špatná poloha miminka? Pokud se tedy můžu ptát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
10.7.15 10:24

@Jela To mě mrzí. Neví se všechno :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.7.15 11:30

@Veverka X měla jsem ji hlavně kvůli oční vadě, už jen ta samotná by mi stačila na sekci - ale samozřejmě, že mi ve fakultce nevěřili a hnali mě ještě v 9. měsíci na oční vyšetření k nim, kde teda uznali, že si nevymýšlím :roll: nakonec mi doktor v porodnici říkal, že mi sekci provede bez problémů i kvůli všem ostatním okolnostem (3.ivf, potrat, rizikové, vysoký tlak, těh. cukrovka), je tam doktorů jak myší a každý mi říkal něco jiného a až poslední, na kterého jsem v průběhu poslední hospitalizace s tlakem narazila, tak mi sekci naplánoval a pak taky provedl - strašný sympaťák, moc toho nenamluvil, ale profík - jizvu nemám skoro vidět, hojení úplně v pohodě, miminko taky v pohodě ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
10.7.15 14:13

@Campari1 To je tada kolotoč… A ještě každý měl jiný názor… Každopádně přeji, ať je Tvé příští těhotenství pohodovější a závěr bez peripetií s lékaři :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
13.7.15 15:34

Ahoj děvčata, tak se k vám po krátké odmlce zase vrazím :mavam:
Holky, zkrátili se mi cykli z dvou měsíců na klasických 28dní a tak teď nevím na kolikátý DC se mám objednat na folikulmetrii :) Poradíte některá?

@Campari1 tak ti přeji ať ti to IVF vyjde :hug:

A nevím která se teď ptala na to těhotenství s PCO, ale souhlasím s ostatními. Taky jsem o první přišla v 7tt a za dva měsíce jsem otěhotněla znovu. Měla to být dvojčata, ale o to druhé jsem opět v 7tt přišla. Jinak zbytek těhotenství byl úplně bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
13.7.15 15:39

@kajmi Ahoj :mavam:. Já bych dala pro jistotu tak 10., ale možná je to brzy. Každopádně první folikulometrie by měla napovědět a příště už se trefíte lépe :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
13.7.15 18:23

@kajmi Ahojky, já bych se taky objednala na ten 10.DC, jak píše @Veverka X
popř. 12.DC :-) Ať to podchytíte zavčas, 14.DC by už mohl být folikul prasklý a neměla bys jistotu, jestli ovu proběhla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
13.7.15 21:18

Dik holky. Ja vzdy chodila až tak 20DC a stejně nic, ale to by už teď bylo pozdě… Ani nevíte jakou mám radost že mám cykly… Jen doufám že si to zas nezkazím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
13.7.15 21:23

@kajmi A jak se ti povedlo takhle hezky zkrátit cykly? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
13.7.15 21:43

@MaťulkaH vím že se to lehce řekne, ale tajemství je nemyslet na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
13.7.15 22:13

@kajmi tomu nevěřím :lol: respektive věřím, že „nemyslet na to“ pomůže nakonec otěhotnět když je uvolněné vajíčko z folikulu a spermie ho oplodní, ale opravdu nevěřím, že nemyšlením na to si můžu navodit ovulaci :think: no, třeba to u tebe funguje - to buď ráda, musí to být fajn :palec:
holky, ale já jsem měla jednou v životě přirozenou ovulaci bez léků - jinak jsem fakt beznadějný případ a bez injekcí FSH, femary nebo tamoxifenu ani ťuk :zed: - a víte, čím to asi bylo? byli jsme na dovolené ve Valticích a Lednici a každý den jsme popíjeli výborné vínečko, prostě tekuté antioxidanty a vitamíny a zabralo to a byla ovulace :lol:
takže víte, kam jedeme příští týden na dovolenou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
13.7.15 22:19

@kajmi Aaaaaha :mrgreen:
Ja jsem na to taky nemyslela a MS prisla sama po 4 mesicich a pak po 34 dnech :-) Ted jsem 29.DC, tak uvidime.
V mym pripade si myslim, ze to bude diky Letroxu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
13.7.15 22:35

@Campari1 Tak to je super, kez by to fakt tak pokazde fungovalo misto hormonu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kazdopadne drzim palce, aby vinecko zabralo znovu :mrgreen:
Ja jsem od vysazeni HA nejspis mela ovulaci 2× (prosinec a kveten) podle takove pro me neobvykle bolesti a pak dorazila po 15dnech MS.
Tento cyklus merim BT a zatim je to jasne anovulacni, teploty nizky, tak si myslim, ze ani ta MS zase nejakou dobu nedorazi :think:
Jinak se snazim to neresit vubec, jsem rada alespon za tu MS :mrgreen: a uklidnuju se tim, ze jsem mlada a snad se to nekdy podari :zed:
S kazdou dalsi tehotnou kamaradkou tise trpim (samozrejme to ale kazde moc preju) ale neda se nic delat no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
14.7.15 08:49

@kajmi Tomu se mi vůbec nechce věřit. Zní to jako zázrak :). Já měla MS vždy pravidelnou, jenže často bez ovulace…

Tak ať Ti to vydrží a je v každém cyklu i krásná ovulace! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
14.7.15 08:50

@Campari1 Víno! To je nápad :mrgreen:. Škoda, že já víno vůbec nepiju… Možná na Tebe zapůsobila i ta pohoda na dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí