PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1904
14.7.15 22:44

Co si myslíte o tomto grafu BT? :mrgreen:
Asi jasnej anovulák, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
15.7.15 06:15

Me to dneska nedalo a zmerila jsem ráno BT a na me hodně nízko. A jelikož cipek už měkký byl tak tento měsíc fakt zas ovu nic no. Dr. nekecala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
15.7.15 09:05

@Zupa Gratuluji a držím palečky :). Tři folíky najednou jsem snad ještě nikdy neměla! To máte velkou šanci :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
15.7.15 09:11

@MaťulkaH Tak na otázky typu „Kdy budete mít dítě?“ už jsem opravdu dost alergická. Nebo ještě lepší je „Jsi těhotná?“. A to jsou samozřejmě všechno lidé, kterým jsem vůbec nic neřekla. Prostě prudí nebo je to opravdu zajímá?

Těžko říci, jak to u mě je, ale opravdu nemám ten náhrdelník. Na druhou stranu, co nám doktorka řekla, že mám PCO, tak jsme více v pohodě. Máme diagnózu, do té doby si manžel myslel, že se nedaří, protože se na to moc upínám a nejsem v pohodě :think:. To nikoho nepovzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
15.7.15 09:12

@Veverka X mě se tou diagnózou taky ulevilo, v tomto ti naprosto rozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
15.7.15 09:15

@kajmi Mluvíš mi z duše. Tuhle radu „nemyslete na to“ jsem slyšela hodněkrát :cert:. To se fakt nedá, když pořád běhám po doktorech a beru spoustu léků kvůli početí. Já mám pocit, že by mi bylo lépe bez medicínského kolotoče, ale to jsme zkoušeli první rok… A bez ovulace se prostě nepovede.

Držím palce, ať vyjde správné načasování. Dobré rady nemám a blbé dávat nebudu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
15.7.15 09:16

@MaťulkaH Mrzí mě to, ale také to vidím na jasný anovulák :(.

Ale bude další měsíc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
15.7.15 14:32

Holky, od příštího cyklu hodlám sledovat teplotu, tedy jestli mi to vydrží…
Vždyck jsem byla proti…

Byla by tu některá ochotná, která by mi řekla co a jak dělat, jak často, v jakých hodinách? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
15.7.15 14:38

@Verůůů7 Nejlépe každé ráno po probuzení po alespoň 4 hodinách souvislého spánku (pokud lze). A každý den ve stejný čas, to je velmi důležité (jinak za každou hodinu navíc jsme odečítali desetinku, ale obvykle jsme se trefili maximálně do hodiny navíc). Je třeba mít teploměr připraven a nejdříve měřit, pak teprve vstávat. Měřila jsem vaginální teplotu. Pak si to zanes do grafu, z jedné teploty nic nepoznáš, je potřeba jich mít za sebou několik, aby byly jasně vidět tendence a změny. Doporučuji koupit si za tím účelem v lékárně teploměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.7.15 20:07

@MaťulkaH děkuju ;)

@Veverka X vidíš a já si říkala jestli nejsou tři folíky málo :lol:

@kajmi ježiš nestraš, já budu strašně štastná i za jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
16.7.15 09:00

@Zupa Zatím jsem měla nejvíc dva. Určitě je to dost :lol:. Držíme palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
16.7.15 13:01
@Jela píše:
@Verůůů7 muzes si stahnout do smartfonu aplikaci fertilityfriend, je to snadne, ja se rano probudim, dam si do pusy teplomer a jeste si na 5 mi M ut zdrimnu. pak zápisu teplotu do aplikace a vstanu. appka ti sama ukazuje graf i vypocita ovulku. nic neresis. ja ji mam od 2012, nemerim kazdej mesic, ale mam tam statistiky od zacatku snazeni - ono ti to pak prumeruje treba lutealni fazi a dokaze i predpokladat dalsi menstruaci. nekdy jsem byla opravdu zaskocena, protoze mi hlasilo prichod ms o 1-2 dny driv nebo pozdeji, jsem si rikala proc? (mam 27-29 dni) a opravdu tak bylo

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
16.7.15 13:46

Holky a musí se ta bazální teplota měřit ve stejnou dobu? Jak jsem to tu teď četla, tak jsem si říkala, že bych to taky zkusila, ale budík mi dělá syn a vstává mezi 5-7hod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
16.7.15 14:12

@kajmi Nejlepší je měřit ve stejnou dobu, pokud to nejde, tak navrhuji odečíst za každou hodinu tak jednu desetinku (funguje to, pokud je těch hodin málo). Řekni si prostě, že měříš v 5 a podle toho odčítej, pokud Tě syn nechá spát déle ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
16.7.15 14:18

Veverka X hele a při anovuláku ty teploty stoupají a klesají po celou dobu cyklu nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí