PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
11.5.15 15:14

@InExile jsem teprve týden po, zatím jsem doma, zítra chci na stehy a už bych chtěla do práce, doma mě to nebaví…my to teď také neřešili, teď stejně musím mít klid a od července nová práce, takže to teď řešit vůbec nebudu, těším se na léto a chci si ho max. užít..vím, že je to těžké, ale nesmíš ztrácet naději, já jsem to taky chvílema vzdávala, ale nakonec jsem se vzchopila a budu bojovat dál, tobě taky dělali drilling?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 15:26

@x.Luca.x jéé týden po…stehy jsem mela vypadávací to jsem nemusela a byla jsem 14 dnu doma, me ten pupek bolel dost :cert: to jsem fakt byla nepoužitelná pak jsem šla normálne šla do práce a vpohode..tak to zkus ješte vydržet, teda pokud deláš neco težkýho jestli jsi v kanclu tak bež pak po stehách…furt to je zákrok do tela :pankac:
me delali drilling a pak zkoumali pruchodnost vejcovodu…jinak asi nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 15:34

@InExile mě právě dělali jen ten drilling, ostatní jsem měla v pořádku - dělohu, sliznici i průchodnost, jsem zvědavá, jestli nám ten drilling pomůže, mě je právě dobře, cítím se dobře a dělám v kanceláři, takže jestli mám sedět doma nebo tam je myslím jedno…zase nějak přetěžovat se nebudu, mě to právě nebolí, ale svědí, jak se to hojí a navíc jsem měla mít tři díry a nakonec mám jen dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 15:38

@x.Luca.x aha já mela tři…no svedi to jak se to hojí ale to přestane, až ti vyndaj stehy bude to zase lepší. Pokud sedíš tak klidne jd do práce, já delám ve fabrice tak jsem si dala o týden víc… :lol: :lol: já taky mela vše v pořádku, myslela jsem že mám srusty ale nemela jsem nic vše oukej jenom udelali ty díry a metformin ti dali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 15:48

@InExile kdybych dělala fyzicky náročnou práci, tak bych taky byla doma, ale takhle půjdu, já jsem se bála, aby mi ty vejcovody nemuseli brát celé, kdyby nebyly průchozí, ale naštěstí to dobře dopadlo, metformin mi nedali, ten je na cukrovku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 15:54

@x.Luca.x no na cukrovku ale taky srovnáváí ty naše rozvrkočený hormony…je to divný ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 15:58

@InExile ale to je asi jen na předpis viď? to si myslím, že by mi gynekoložka nepředepsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 16:02
@x.Luca.x píše:
@InExile ale to je asi jen na předpis viď? to si myslím, že by mi gynekoložka nepředepsala :think:

pokud o tom není přesvedčená tak ti ho nenapíše bohužel…ale já díky nemu funguju uplne normálne…jsem rok po operaci a mám vaječnáky furt bezvadný..jde o to že říkají že laparka je tak cca na pul roku to je pravdepodobnost nejlepší k otehotnení..zkus to bez nej..ono je blbí radit doktorum zase kdyby sis ho sehnala pokoutne tak zase aby z toho ebyl prus.er já si je mužu nechat předepsat ale zase bych mela pak strach je nekomu jako dát abych mu neublížila a doktor nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 16:34

@InExile já mám právě doktorku, která sama nic nenapíše, vše si musím vybojovat, cpala do mě akorát pořád nějaké hormony, nemá UTZ a proto jsem je v létě sama vysadila a začala s tím kontryhelem a Nosifolem, protože nechci brát něco, když ani nevím, zda to má nějaký účinek, i tu laparku jsem si vybojovala, cyklus jsem si upravila sama a při poslední návštěvě mi řekla, že nic moc, chci od ní odejít…to bych se taky bála někomu to dávat, aby to neuškodilo, třeba se to povede i bez Metforminu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 17:05

@x.Luca.x takovýho mudra jsem mela před tím, žádnej ultrzvuk nic…furt jenom vy jste zdravá, pak jsem šla jinam neb tenhle starej pták končil a tam me zase jenom buzerovali že jsem tlustá a mám to z toho…tak jsem zhubla a cyklus mi naskočil na 33 dnu žádná hitparáda ale u PCO je to skorem zázrak…pak jsem přesla zase zpátky k nám neb si naši ordinaci převzali jiní doktoři a mám skvelou doktorku, myslím si že jsme si padli do oka i jako lidi a jsem spokojená. ta to rozjela hned laparku, metformin ted tu hematologii a pak teda jedine genetiku…no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 20:46

InExile@ Proto chci od ní pryč, cpala do mě jen prášky a přitom jsem ani nevěděla, zda nějak zabírají nebo ne, proto jsem je sama vysadila a začala s nosifolem a kontryhelem, je to hrůza s těmi doktory, já doufám, že ten drilling na PCO pomůže, psala jsem si s jednou paní, které dělali drilling, ale prý jí to nepomohlo, protože nemá PCO…to je dobře, že jste si takhle padli, není nad to si s doktorem/doktorkou rozumět, já se snad dostanu někam jinam, ale u nás je o lepší doktory boj a už většinou neberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.5.15 20:57

@x.Luca.x Záleží jak se cítíš, já mám poměrně náročnou práci, celý den v terénu nebo na stavbě takže jsem taky váhala nakonec jsem byla doma 6 dní a 7 den jsem byla v práci ještě se stehama a kdybych se nebála v pohodě bych to zvládla i o dva dny dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 21:16

@Zupa já se právě cítím dobře, sice mě to ještě trochu bolí při nějakém to pohybu, ale to se bude hojit déle, já pracuji v kanceláři, takže nic fyzicky náročného a první dny to určitě nebudu přehánět, já jsem doma 7 dní a proto chci zítra na stehy a do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
14.5.15 10:00

Ahoj holky, jak se máte, co nového? :)
Já hlásím pokrok: po 4 měsících přirozená MS :dance: A to neberu žádné léky, jen obyč kyselinu listovou a Vitamín E. Tak doufám, že příště bude třeba za dva měsíce a pak už pravidelně (si věřím, coo?) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už je to 11 měsíců, co neberu HA a vůbec bych se nedivila, kdyby se tělo pročistilo a začlo fungovat tak, jak má… Jooo to by bylo fajn :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
14.5.15 21:52

@MaťulkaH U mě zatím nic, pořád vyhlížím kdy přijde Ms a říkám si jak dlouho čekat abych něco neprošvihla :mrgreen: Tak jsem si řekla že tomu dám 3 měsíce a když nic tak zajdu k doktorovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí