Pediacel - schválená vakcína v ČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
14.5.14 12:09

@mari1912 Teď už s tím nic nenadělám. A jinak malou taky připravuju, jedu homeo tak aspoň tak. Pokud je problém, odkládám. První hexu měla až v 7m, proto ještě nemá doočkováno. Tak nějak se snažím no.

Paradox je, že ta doktorka odešla asi za 3m do důchodu a už je tam jiná a by mi to dovolila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
14.5.14 12:15

@Luisiana
:zed: tak to je na palici
Akorat stale spatne formulujes ;-) Tobe nema co kdo dovolovat, ty jsi mama a naopak jsi to ty kdo jim cokoli dovolis ;-)
Ja vim je to tezke, cela leta autorita v bilem plasti byla pro nas vsechny jasna a nekompromisni. Nastesti doba se zmenila a dnes budu respektovat jen lekare co respektuje me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
14.5.14 12:24

@mari1912 Já chápu jak to myslíš a obdivuju ty, co to umí. Zatím jsem pořád trochu ovce ve stádu ale pomalu se to láme. Ono taky před rokem jsem byla ještě vyjukaná prvorodička ale teď už jsem taky ostřílenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
14.5.14 14:54

@BellinkaX @Luisiana Holky a jak vám tu hexavakcínu píchla? V příbalové letáku je, že se to musí pokaždé do jiné nožičky a když jsem jí to před druhou dávkou říkala, tak prý že ne, že se to dává do stejné, ani to nedořekla, bodla…, no a doma jsem to znovu dohledala a samozřejmě, že to tam je :zed: :zed: Snad to nebude nějak moc vadit…A taky jsme byli očkovaní ve 2.( kdybych to věděla, tak brzo bych očkovat nenechala, opět jsem chybně dala na ni..), ve 4. měsíci. A další dávku chtěla dát v 5. měsíci. Ŕíkala jsem jí, že je ale schéma 2.4.6., hleděla na mě a prý nic takového není…No samozřejmě že je!!! A když jsem chtěla dát schéma 2+1, tak mi říkala, že by se pak zvlášť ještě musela doočkovat obrna, že na tu 3 dávky celkem nestačí…Tak jsem teda svolila se schématem 3+1, aůe ještě nás to čeká, má vůbec pravdu???

• Citovat
  • Upravit
19015
14.5.14 15:02

@Housátko Já očkovala 6m, 7m, 9m a teď čekám, zatím jsem odložila. Píchala pokaždé do jiné nohy a třetí do zadku? Nejsem si jistá s tím zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
14.5.14 15:05

@Housátko
Doktorka ma pravdu.
Vyhlaska urcuje 3+1 schema, odstup alespon mesic mezi zakl. Davkami, tedy v 5.mesici je to ok. V 6.mlze taky, samozrejme.
Pokud jsi chtela 2+1, tak jsi ve 2m zacala brzo, tam je lepe zacit pozdeji, kvuli tvorbe protilatek. Vysoce pravdepodobne by ockovani u vas takto nebylo dostatecne.
Ockuje se stejna noha, kvuli pametovym bunkam ve spadove uzline, jednoduse receno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
14.5.14 17:32
@BellinkaX píše:
@Housátko
Doktorka ma pravdu.
Vyhlaska urcuje 3+1 schema, odstup alespon mesic mezi zakl. Davkami, tedy v 5.mesici je to ok. V 6.mlze taky, samozrejme.
Pokud jsi chtela 2+1, tak jsi ve 2m zacala brzo, tam je lepe zacit pozdeji, kvuli tvorbe protilatek. Vysoce pravdepodobne by ockovani u vas takto nebylo dostatecne.
Ockuje se stejna noha, kvuli pametovym bunkam ve spadove uzline, jednoduse receno.

:think: A proč je v příbalovém letáku toto :
Způsob podání

Infanrix hexa je určen k hluboké intramuskulární aplikaci. Další dávky je vhodné podávat vždy do
opačné končetiny, než byla podána předchozí dávka. :think: :think:
A JÁ jsem nezačala moc brzo, to doktorka nám měla říct, že první očkování takto brzy je vlastně zhola zbytečné a že je blbost největšího kalibru ho teda takto brzo dávat…To je fakt nepochopitelný…Tak první dávka se považuje za zbytečnou takto brzo a přesto jsou pediatři, co ji dávají takto brzo???To je nepochopitelný…Proč?

• Citovat
  • Upravit
19015
14.5.14 17:34

@Housátko Dala ti ho v kombinaci s něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
14.5.14 17:38

@mari1912 Můžu se zeptat, jak připravujete dítě na očkování? Nás čeká za měsíc očko Pediacelem. Kdyby byla možnost nějaké přípravy, ráda se o tom něco dozvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
14.5.14 17:39

@lasicce Já osobně teda jen homeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
14.5.14 17:41

@Luisiana já homeo moc nevěřím, navíc stále výhradně kojím, tak nevím, jak bych malýmu dala nějaké kuličky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
14.5.14 17:53

@lasicce Do vody do stříkačky a stříknout do pusy, dělám to tak i teď. Taky jsem nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
14.5.14 17:57

@lasicce
já neočkuji, ale tady ti určitě poradí holky z neočkovací diskuze ;) Jde o minerály, vitamíny a i homeo
A pak i po vakcinaci…
určitě se ta optej, holky jsou velmi vstřícné a rády poradí :pankac:

https://www.emimino.cz/…te-se-56611/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
14.5.14 17:58

@Housátko
už jen to, že absolutně nepřipouští žádnou diskuzi je prostě špatně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
14.5.14 18:00

@mari1912 @Luisiana Díky holky, zkusím to na té neočko diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek