Pediatr Bohumín, Orlová, Ostrava

23033
19.11.10 23:21

Pediatr Bohumin, Orlova, Ostrava

Poradte dobreho pediatra Bohumin, Orlova, Ostrava… diky moc!nechce se mi registrovat se u pediatra na vesnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
20.11.10 12:15

Vy se budete někam sem stěhovat, že?
Co je to „vesnice“? Proč tam se nechceš registrovat, máš špatné ohlasy? Projeď třeba znamylekar.cz třeba někoho najdeš.
Promiň, ale už z vícero tvých diskusí mám pocit, že si myslíš, že je to tu snad prdel světa. Není.
(Bydlím cca 20km od Ostravy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.11.10 19:53

pipet nemysliml:] spis se bojim, aby vubec manzel nasel praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.11.10 20:38

To jo… to bude horší. Se děsím, až mi skončí mateřská - dělala jsem předtím na dobu určitou a určitě už mě zpátky nepotřebujou.
Tak hodně štěstí! Pokud nemáš přímo špatnou zkušenost, zaregistruj se u toho nejbližšího pediatra a kdyby to byla jo hrůza, můžeš změnit. Já jsem s naší spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.11.10 21:40

Ahojky, jsem z Bohumína a chodíme k dr Zamarské, jsem s ní opravdu spokojená. Kdykoliv jsem potřebovala poradit, stačilo jen zavolat a když se malá narodila tak přijela i k nám domů a to už jezdí jen málokterá dr, myslím, že je v Bohumíně snad jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TaZa
19.4.12 15:57

Lékařské ošetření

Mám dotaz,v létě budu hlídat 14 dní 5letou vnučku,já bydlím v Bohumíně a vnučka s rodiči na Vysočině ve velkém meziříčí a chci se zeptat,jestli,když mi vnučka onemocní,jestli s ní můžu jako babička jít k lékaři na ošetření,nebo musím volat rodičům aby přijeli,ale dělí nás 200km,děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová