Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poradte dobreho pediatra Bohumin, Orlova, Ostrava… diky moc!nechce se mi registrovat se u pediatra na vesnici
Vy se budete někam sem stěhovat, že?
Co je to „vesnice“? Proč tam se nechceš registrovat, máš špatné ohlasy? Projeď třeba znamylekar.cz třeba někoho najdeš.
Promiň, ale už z vícero tvých diskusí mám pocit, že si myslíš, že je to tu snad prdel světa. Není.
(Bydlím cca 20km od Ostravy).
pipet nemysliml:] spis se bojim, aby vubec manzel nasel praci
To jo… to bude horší. Se děsím, až mi skončí mateřská - dělala jsem předtím na dobu určitou a určitě už mě zpátky nepotřebujou.
Tak hodně štěstí! Pokud nemáš přímo špatnou zkušenost, zaregistruj se u toho nejbližšího pediatra a kdyby to byla jo hrůza, můžeš změnit. Já jsem s naší spokojená.
Ahojky, jsem z Bohumína a chodíme k dr Zamarské, jsem s ní opravdu spokojená. Kdykoliv jsem potřebovala poradit, stačilo jen zavolat a když se malá narodila tak přijela i k nám domů a to už jezdí jen málokterá dr, myslím, že je v Bohumíně snad jediná.
Mám dotaz,v létě budu hlídat 14 dní 5letou vnučku,já bydlím v Bohumíně a vnučka s rodiči na Vysočině ve velkém meziříčí a chci se zeptat,jestli,když mi vnučka onemocní,jestli s ní můžu jako babička jít k lékaři na ošetření,nebo musím volat rodičům aby přijeli,ale dělí nás 200km,děkuji za odpověď.