Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...Holky nevite nahodou zda na podvozek Gt3 jde nacvaknout i nova korbicka pop up?
Ahoj holky,
zkusím štěstí i tady. Náhodou nechystáte se některá prodávat sporťák nebo rovnou trojkombinaci v barvě Ascot? Stačilo by mi to i v průběhu srpna.
Děkuji.
Maminky mate nejaky slunecnik na book cross, nemuzu nic najit. Dekuji
@marggitt Cross je trojkolka.
@Ellie_II Sporťák Ascot mám já. A k tomu korbu béžovou Pop Up. Prodávat se zatím nechystám, jezdíme se sporťákem. Budu prodávat jen korbu.
@tery16 píše:
@marggitt Cross je trojkolka.
@Ellie_II Sporťák Ascot mám já. A k tomu korbu béžovou Pop Up. Prodávat se zatím nechystám, jezdíme se sporťákem. Budu prodávat jen korbu.
Mela bych zajem koupit korbu, za kolik budete prodavat?
@tery16 Prosím, máte zhruba představu, kdy časem byste mohla prodávat sporťák?
@Ivyline Napsala jsem SZ.
@Ellie_II Zatím netuším. Malej bude mít v červenci rok, takže zatím určitě ne. Během léta bych prodávala, kdybych se zamilovala do jiného kočáru, což se mi občas stává
, ale zatím to nemám v plánu. ![]()
@tery16 Jee, to by bylo fajn, kdybyste se zamilovala. ???? Mám to taky tak, u první dcery jsem měla 6 kočárků a na syna bych teď právě chtěla zkusit Crosse, ale už nechci kupovat nový. A navíc chci jen barvu Ascot, která je těžko k sehnání.
@Ellie_II Já taky vlastním 3 kočáry, ale nejvíc teď jezdíme s Crossem.
To je jistý druh postižení, že?
Doma mě moc nechápou, ale zatím to tolerují ![]()
Každopádně to sledujte tady, kdybych prodávala, určitě dám inzerát i sem. Pravidelně sem chodím.
Ahoj holky, chci se zeptat, jak nasazujete nánožník na korbičku Navetta Pop Up – nasadili jsme korbičku na konstrukci a mezi konstrukcí a korbičkou je tak málo místa, že když tam dávám ten vrchní nánožník, tak mi přijde, že to snad ani nejde a roztrhnu ho. Nedokážu si představit mít tam miminko a ještě tak lomcovat s kočárem
![]()
Kamarádka bude prodávat Peg Perego Book Cross v barvě Denim, ještě v záruce, kdyby měl někdo zájem ![]()
@Prix měla jsem Pop Up na Crossovi a uplně normálně jsem měla korbu nasazenou a nánožník jsem dala pak. Jen mi vrtá hlavou proč v těch vedrech chceš dávat nánožník?? Vždyť se tam upeče…