Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...Ahojte dievčatá, toto je asi jediná stránka na ktorej som našla recenzie no pp book cross.. chcem sa vás spýtať, aj Vám predné koliesko pri prejazde nerovným terénom vibruje? Teda skôr to vyzerá ako by malo „osmičku“… ale hneď ako sa dostanem na rovný terén je to Ok.. máte s tým skúsenosti? Kočík používam 8mesiacov… ďakujem za každú odpoveď a skúsenosť… ![]()
@Ellie_II rozmýšľam nad predajom celej 3 kombinácie používanej necelý rok.. ešte je kočík v záruke do mája (kvetna) 2018. Som zo SR (pri Bratislave). Ak by bol vážny záujem, kontaktujte ma.
@Stupinka Dobrý den,
děkuji za nabídku. Zájem stále trvá, ale již jen o sporťák, set jsem již koupila.
Prodala byste samotný sporťák, prosím?
Máte barvu Ascot?
Popřípadě prosím foto do sz.
Moc děkuji.
Ahoj, nechystáte se nějaká prodávat autosedačku/vajíčko (PRIMO VIAGGIO SL) na PP? ![]()
Pokud by některá maminka měla zájem o hlubokou korbičku Naveta POP UP, tak jednu prodávám
https://www.emimino.cz/…rey-1492754/
Ahoj, pročítám diskuzi a hledám info - mám sporťák book cross a potřebuju k němu dokoupit korbu.
Jestli se dobře orientuju, jsou na výběr tři modely: navetta pop up, navetta xl a navetta elite. Která je nejlepší? Je v pohodě ta skládací pop up, nejsou její stěny tenké apod? Líbí se mi u ní kšiltík na stříšce proti sluníčku, to ty druhé nemají. Ale není divné, když je stříška uvnitř černá?
Jestli se tu někdo vyskytuje a podělí se o zkušenosti, budu moc ráda za každé nové info. ![]()
@Galja Za sebe můžu hodnotit jen pop up. Tmavý vnitřek korbičky mi nepřišel nijak divný, ale to je subjektivní. Stěny jsou v pohodě, i když se dají složit, jsou pevné. Kšiltík je super, ale zase nějakou extra parádu neudělá, není příliš dlouhý. Co jsem opravdu ocenila přes léto, byla možnost zvednout zadní látku a nechat tak korbičku s miminkem větrat přes síťku.
Dekuju!
ja myslim, ze z funkcniho hlediska je lepsi jakykoliv ksilt nez zadny, nez cpat na strisku stale latkovou plinu, aby na mimco nesvitilo slunce. Jen se mi moc nelibi ta cerna. To odvetravani sitkou maj myslim i ty dalsi korbicky. A skladas to, nebo tu moznost nevyuzivas? Cetla jsem tu, ze na crossu to slozit nejde, ze se sklada zvlast korba a zvlast podvozek.
@Galja Mám taky pop-up a byla jsem moc spokojená. Na Crossu složit nejde, ale skládala jsem ji do auta běžně a bylo to moc fajn, vešel se mi celý kočár do kufru krátké Fabie. Záleží asi, jaké budeš mít mimčo. Já jsem měla letní (konec července) a vydržel v korbě a fusaku do března, pak už chtěl vidět ven, nebyl moc spací dítě. Ten větrací dílek jsme v létě taky využívali. A kšiltík byl celkem fajn. Když se stalo, že nepokryl celou oblast, co bylo třeba, tak tam dáš tu slídu, zvedneš kšiltík i na ní a takto mi to vždy pokrylo, aby na malýho nesvítilo. Já osobně jsem byla s korbou na Crossu spokojená víc, než s Crossem sporťákem.
@Galja Jak psala @tery16 Korba se při skládání kočárku musí sundat z podvozku, takže jsme pak převáželi na plocho, což je fajn, zabere to míň místa v autě. Nám bohužel vydržela jen do pátého měsíce, protože syn mi nějak rychle narostl a už se mi tam teď s fusakem nevejde ![]()
I já měla Pop Up, brala jsem jí kvůli své praktičnoti a pro svou velikost. Byla jsem s ní moc spokojená a tmavá je jen ve vnitř stříška a dítěti je to uplně fuk protože když kouká, tak kouká na maminku a ne na stříšku…
@Pavla087 to jo, ja jen jestli tam to dite neni jak v rakvi
a je pop up vetsi? Co jsem hledala rozmery, tak vnitrni uvadi u vsech korbicek vicemene stejny…
@Galja o rozdílech ve velikosti se nehodlám dohadovat, sama PP celkově moc dobře znám… a pokud se nemýlím, tak rakev pro dítě je bílá… ne černá
Bavíme se o ničem ![]()
@Pavla087 jenze ja korbu nemam, proto se ptam, s nikym se nehadam.
@Galja Tak v tom případě doporučuji Pop Up protože je ze všech PP koreb největší ![]()