Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
9.12.14 12:19

@Ducánek @asha ano máte pravdu. Krásná smrt, žádný trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 12:22
@Ducánek píše:
@asha něco obdobného měla babičky Blekyna byl to kříženec NO a Dobrmana ale už se hrozné trápila bylo ji 13let, tak jsme ji to ulehčili a babičce jsme řekli, ze jsme ji našli už mrtvou. Babičky reakce nás trochu zarazila, mysleli jsme ze bude smutná ale řekla, ze už je rada, ze to ma za sebou, byla opravdu už ve špatném stavu. No 13 let u psa je už pořadnej vek. :hug:

Hm, nasi je 14. Porad se drzi, jen ty nohy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.12.14 12:45

@Ducánek Máme cca 2 letého azyláčka, kříženečka kdo ví čeho :lol: Je děsně chytrý a vyčůraný, ale strašně hodný, učenlivý a velmi společenský :)
Je odněkud z romské osady zachráněný… romy cítí na hony a dokáže udělat pořádný rachot :D Máme sice i 3 kočičky doma, ale jsou nesmírně hodní a kamarádi :hug:

Máme plno psích kamarádů, takže co to jde, vyrážíme ven, na hory, do lesů, prostě kamkoliv, kde se ti naši raraši vyběhají, vyřádí a jsou pak spokojení :) Kamarády máme od malých pejsků až po vlkodavího puboše ;-)
Akorát miluje bláto, vodu, takže velmi často domů chodíme jak čuníci oba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
9.12.14 12:47

@KačuliKačka Ty jo, ten je bozi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 12:57

@KačuliKačka tak to je úžasný, hlavně ze je radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 13:00

@asha Blekyna už ani nechodila a když chtěla vstát tak knourala bolesti, to už fakt neslo :,( hlavně už jsem ji nacházela i v bobkach, a babička 89 let ta to po ni neublížila po kazdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 13:16

Jsem rada, ze se tu najde dost milovníků psu, a hlavně i ty kteří daji domov nějakému tomu sirotkovy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 13:24
@Eny.x píše:
@asha Měla jsem první Border koli poté Rotvajlerku a poslední brazilskou filu a manžel, než byl se mnou měl pravé Rigbacka :dance:

ty jo kolik Ti je..ked pocitam priemernu dlzku zivota psa tak nevim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 13:27

@Eny.x
a este k tomu miminu..my sme si stendo poridili, ked diteti bolo pol roka-teraz spatne by som do toho uz nesla, ale u nas to bol hlavne dovod ten, ze nam pred zimou zomrel predchadzajuci pes..
mame barak a velku zahradu, ale to neni vsetko, chce to hlavne cas, ktory s miminom moc neni- a to mam hodne dite a este hodnejsiho psa..
a dve stenata??-ako to chces zvladnut-vychovu +vsetko okolo dietata..neber to ako utok, ale myslim, ze si neuvedomujes do coho ides..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.14 13:28

@miisenka Kolik mi je, říkat nechci, ale kolii mi přejelo auto na dálnici :,( ve 3 letech, rotvajlerku jsem měla od mala do 7mi let a pak umřela na selhání jater a i nohy najednou začala mi špatne a posledního filaka, jsme měli pravé na hlídání a toho na otrávili, takže všechny tragicke odchody :,( :,( Teď bydlíme jinde, pozemek ma kamery, tak snad už se nic z toho opakovat nebude.

• Citovat
  • Upravit
3144
9.12.14 13:28

@miisenka omylem jsem tam klikla na anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 13:29
@Anonymní píše:
@miisenka Kolik mi je, říkat nechci, ale kolii mi přejelo auto na dálnici :,( ve 3 letech, rotvajlerku jsem měla od mala do 7mi let a pak umřela na selhání jater a i nohy najednou začala mi špatne a posledního filaka, jsme měli pravé na hlídání a toho na otrávili, takže všechny tragicke odchody :,( :,( Teď bydlíme jinde, pozemek ma kamery, tak snad už se nic z toho opakovat nebude.
:hug: :hug: :hug: :hug:
to mi je lito..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144

@miisenka Psy si vymyslel manžel, nikoli já. Protože se boji mě nechávat samotnou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

@Eny.x
a cisto vychova psa od stenata na Tebe bola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 13:30
@Eny.x píše:
@miisenka Psy si vymyslel manžel, nikoli já. Protože se boji mě nechávat samotnou doma.

to chapem, to beriem, len to obdobie mi pride sialene..
mimco bude prve, alebo uz mas nejake deti?
vyzvedam, pardon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová