Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, jsou tady mezi Vámi nějaké dočaskářky?
my jsme se po dlouhém zvažování s manželem přihlásili. Za jak dlouho po přihlášení se Vám někdo ozval?
Piště jaké máte pejsky v dočasce, jak dlouho je máte?
našli jste mu domov pak samy nebo přes organizaci, která Vám pejska svěřila?
@B.O.K. Team Já mám v dočasce, ale neofiko… ![]()
táta loni někdy v únoru: můžeš mi pohlídat psa na tři dny?
Já: jasně…
No blíží se opět únor a pes tu pořád je… ![]()
Dneska mi přivezl na hlídání dalšího…tak doufám, že to nedopadne stejně…tři psi už by bylo trochu moc…
Počítáš i s možností, že vám pejsek tak přirostek srdci, že si ho nakonec necháte nastálo? ![]()
@Tuco
tak to je vtipné
… no počítáme/nepočítáme…
jako určitě se to stát může, ale zase tady víme, že organizace pro kterou by jsme „hlídali“ bude hledat majitele, který ho bude milovat, takže budeme vědět že jde do dobrých rukou…vlastního ale cíleně nehledáme. ![]()
@B.O.K. Team A ta možnost tam je? to by mě zajímalo…že jim řeknete, že si pejska nakonec chcete nechat nastálo? Zkoumali kde bydlíte, jestli máte zkušenosti atd.?
@Tuco ta možnost tam asi je, ale klasicky zaplatíš za adopci atd… vyplňovali jsme dotazník, kde se ptali na různé věci, to kde bydlíme, jestli máme děti, psy, kočky, byt nebo dům, jak často jsme v práci, jestli máme auto atd…
jako bylo toho hodně na co se ptali, vše jsme napsali a teď čekáme, tak mě právě zajímalo jestli má někdo zkušenosti třeba jak dlouho budeme čekat atd. Na stránkách mají psáno, že dočaskáře prověřují, jsou s nimi v kontaktu, jde na takový „vstupní“ pohovor atd…
My mame jednoho ceskoslovenskeho vlcaka, aby nebyl sam tak jsme chteli nejakemu dalsimu pomoct, z jedne zachrane stanice, jsme si po 2 dnech odvezli fenu se kterou si kliknul, stacilo se jim jen na fb ozvat a rict kdy muzem priject si psi prohlidnout i s tim nasim mackem. Podepsali se papiry atd a bylo to. Staci se ozvat tem lidem / stanicim, u nas to bylo raz dva i proto ze jedna z fen fakt nemela kam jit, nebylo pro ni uz misto a vedeli, ze jsme ze svazu a psa mame take s pp a znaji nas z fb s ruznych akci