Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KačuliKačka Máme
i sedák. Vše od manmatu, chtěla jsem běhat s ovčandou. Ale ta když měla tak netáhla. A týhle je ten postroj právě velku. Tak musím koupit nový. A chci právě od zera.
@Blondie66 ja mam kokra s pp a kavalirku zachranenou z mnozirny.
Kokr hrozne tahal. Fakt jsem byla hotova. Na volno poslochal. Nakonec jsem se do toho pustila- trenovala jsem k noze bez voditka. Hodne odmenovala. Potom na voditku. Na delsi trase nesel porad u nohy. Kdyz ale napnkul voditko, dala jsem mu k noze, odmenila ho a sli jsme dal. Napnul voditko-zastavit, povel k noze, odmenit a jit dal. Pochopil, ze kdyz taha, nikam se nejde.
@g.sandova Také to dělá, tahá, zastavim, tahiá zastavim někdy se i otočím a jdem zpět, to jde krásně. Jenže problém je že někdy s ní jde manžel a tomu je to jedno. On tu trpělivost právě nemá. ![]()
@Blondie66 no,kdyy venci pritel, tak ho taha. Me ale ne a dcequ taky poslechne
@g.sandova @g.sandova Takže myslíš že když to sní budu trpělivě cvičit bude tahat jen manžela?
@Blondie66 píše:
@g.sandova @g.sandova Takže myslíš že když to sní budu trpělivě cvičit bude tahat jen manžela?
Myslím, že ano
Mně taky poslouchá více než syna, dost často spolu cvičíme, i když teda sem tam mám dojem, že mám úúúúplně hluchého psa ![]()
Ale důslednost je fakt třeba…
@KačuliKačka My ted cvičíme mrtvolku ![]()
@g.sandova Mě to šíleně štve. Když jsme sen přiheli vůůůůbec netahala a teď je to šílenost. Posledně jsme trasu na dvě minuty šli asi pul hodiny a ještě na tebe lidi čumí jak na debila. ![]()
@Blondie66 to znám taky… my musíme pořád opakovat… takže před každým přechodem trénujeme aby zastavil na povel a nešel si klidně dál, lidi čumí, auta stojí, ale já mu holt nepovolím, tak kroutí hlavou (ty lidi)…
U řeky taky, trénujeme, bylo období cca 3-4 měsíců, kdy bez stopovačky jsem ho nepustila na krok, v prosinci začal chytat stopy, přestal poslouchat.. tehdy měl cca někdy 2 ročky. No prostě změna jako prase…
Ted už máme místa, kde je na volno a poslechne, ale taky pořád opakujeme, opakujeme a drilujeme… ![]()
Náš bobánek trošku vyrostl. Za dva týdny už ho budem mít doma. ![]()
@PetraJ Vipet? Pěkný, také jsem se nemohla dočkat vždy když jsme jeli pro štěně. ![]()
@Blondie66 píše:
@PetraJ Vipet? Pěkný, také jsem se nemohla dočkat vždy když jsme jeli pro štěně.
Jo, vipet. Tak já ho viděla už dvakrát, naposledy právě včera, ale děti jsou na něj strašně natěšený. Já samozřejmě taky, ale já, narozdíl od nich, vidím i tu práci, co s ním ze začátku bude. ![]()
@PetraJ Tak pokud máš děti větší tak to budeš mít jednoduchý:)