Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
4.6.15 15:04

@KačuliKačka Máme :) i sedák. Vše od manmatu, chtěla jsem běhat s ovčandou. Ale ta když měla tak netáhla. A týhle je ten postroj právě velku. Tak musím koupit nový. A chci právě od zera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.6.15 22:30

@Blondie66 ja mam kokra s pp a kavalirku zachranenou z mnozirny.
Kokr hrozne tahal. Fakt jsem byla hotova. Na volno poslochal. Nakonec jsem se do toho pustila- trenovala jsem k noze bez voditka. Hodne odmenovala. Potom na voditku. Na delsi trase nesel porad u nohy. Kdyz ale napnkul voditko, dala jsem mu k noze, odmenila ho a sli jsme dal. Napnul voditko-zastavit, povel k noze, odmenit a jit dal. Pochopil, ze kdyz taha, nikam se nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 22:35

@g.sandova Také to dělá, tahá, zastavim, tahiá zastavim někdy se i otočím a jdem zpět, to jde krásně. Jenže problém je že někdy s ní jde manžel a tomu je to jedno. On tu trpělivost právě nemá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.6.15 22:37

@Blondie66 no,kdyy venci pritel, tak ho taha. Me ale ne a dcequ taky poslechne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 23:33

@g.sandova @g.sandova Takže myslíš že když to sní budu trpělivě cvičit bude tahat jen manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.6.15 05:54
@Blondie66 píše:
@g.sandova @g.sandova Takže myslíš že když to sní budu trpělivě cvičit bude tahat jen manžela?

Myslím, že ano :) Mně taky poslouchá více než syna, dost často spolu cvičíme, i když teda sem tam mám dojem, že mám úúúúplně hluchého psa :lol:

Ale důslednost je fakt třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.6.15 06:12

@Blondie66 jo,nevzdavej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.6.15 08:00

@KačuliKačka My ted cvičíme mrtvolku :lol:

@g.sandova Mě to šíleně štve. Když jsme sen přiheli vůůůůbec netahala a teď je to šílenost. Posledně jsme trasu na dvě minuty šli asi pul hodiny a ještě na tebe lidi čumí jak na debila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.6.15 08:41

@Blondie66 to znam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.6.15 10:29

@Blondie66 to znám taky… my musíme pořád opakovat… takže před každým přechodem trénujeme aby zastavil na povel a nešel si klidně dál, lidi čumí, auta stojí, ale já mu holt nepovolím, tak kroutí hlavou (ty lidi)…
U řeky taky, trénujeme, bylo období cca 3-4 měsíců, kdy bez stopovačky jsem ho nepustila na krok, v prosinci začal chytat stopy, přestal poslouchat.. tehdy měl cca někdy 2 ročky. No prostě změna jako prase…

Ted už máme místa, kde je na volno a poslechne, ale taky pořád opakujeme, opakujeme a drilujeme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.6.15 20:14

Náš bobánek trošku vyrostl. Za dva týdny už ho budem mít doma. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.6.15 20:29

@PetraJ Vipet? Pěkný, také jsem se nemohla dočkat vždy když jsme jeli pro štěně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.6.15 20:32
@Blondie66 píše:
@PetraJ Vipet? Pěkný, také jsem se nemohla dočkat vždy když jsme jeli pro štěně. :)

Jo, vipet. Tak já ho viděla už dvakrát, naposledy právě včera, ale děti jsou na něj strašně natěšený. Já samozřejmě taky, ale já, narozdíl od nich, vidím i tu práci, co s ním ze začátku bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.6.15 20:48

@PetraJ Tak pokud máš děti větší tak to budeš mít jednoduchý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.6.15 21:32

@Blondie66 - 9 a 7, takže budou pomáhat i venčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová