Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraJ krásnej a velkej
. Jo ten začátek je náročný ale u nás už pohoda cca od jejích 5m určitě, hodně se to zlomilo a večit už nechodim ta často a vydrží ![]()
@PetraJ kdyby ze zacatku, pockej na pubertu, obcas je to nesnesitelne ![]()
@PetraJ Tak vidíš, to máš dobrý:)
@KačuliKačka Jen tak. Včera konečně dorazil postroj od zera, je krásný ale měk být růžový a přišel žlutý. (moje chyba)
@Blondie66 jak to? Špatně jsi vybrala barvu? No, my máme oranžový…původně
Za ty cca 3-4 měsíce je tak jetý z akcí, že už to bláto nejde pořádně vyprat
V sobotu ho měl čistě vypraný, ale jeli jsme na hory, šli údolím Bílé Opavy, tak se koupal on (já taky, ale nedobrovolně) a můžu ho prát znovu ![]()
@KačuliKačka Protože nevim proč a štve mě to se mi pořád prohlížeč sám aktualizuje, třeba i tady, něco napíšu, jdu na jinou stránku a vrátím se a text nikde jelikož se to samo ta stránka po kliknutí znova načte a asi se mi to stalo i tam. A já si toho nevšimla:'(
@Blondie66 ve žluté bude aspoň krásně vidět a je to veselá, pozitivní barva ![]()
Děkuji, mělo se jich nahrát více…ale asi byly velké a nepochroustalo to…
@KačuliKačka Je aspon dobře vidět, to je fakt. Musím jí také vyfotit a pak ukážu jak jí to sluší. ![]()
@Blondie66 píše:
@KačuliKačka mýsím nabýt foták, který nevimkde je.
vítej v klubu, já teda hledám jiné věci v domácnosti, ale taky nenacházím a už bych potřebovala ![]()
Já byla před měsícem na výstavě psů a tam prodávali obojky a vodítka, až oči přecházely. Krásný neonový barvy, fakt svítící na dálku. Žlutý, oranžový, zelený. Je to teď asi moderní.
@PetraJ já vybrala oranžový proto, že jezdíme hodně na hory a mimo město, což se hodí, aby byl pes vidět na dálku, má i reflexní prvky… jenže já nemám psa, ale prasopsa
takže ona ta oranžová neon už je prostě jen oranžová jak na postroji, tak na vodítku ![]()
Postroj taky používám do auta, kdy je na něm připnutý k pásu, v únoru jsme měli menší nehodu a nebýt pes na „kšandách“ a páse, tak jsme dobití všichni vč. psa a rozbitého čelního skla…
Jinak teda na zimu, kdy je brzy tma, máme i oranžový svítící obojek, abych ho viděla jak já, tak případný protijdoucí, protiběžící či protijedoucí člověk.
Příspěvek upraven 16.06.15 v 20:26
Zde moje čuňátko
Takto (foto 2) se vracíme skoro z každé procházky u řeky
On prostě miluje vodu v kombinaci s hrabáním krtinců, popř. na první fotce proběhl hnusnou smradlavou stokou ![]()
A jaká barva obojku a vodítka se hodí k modrýmu psovi? ![]()
@KačuliKačka - no hezký. O vipetech se píše, že jsou strašně čistotný, že i louže obcházej. Tak doufám, že ten můj nebude ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo. ![]()