Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My mame pejska, ale posledni dobou porad zlobi - je to maly pejsek asi jako jorksir. chodi porad s hlavou dolu, nevime jestli ho boli za krkem nebo co se deje ![]()
@asha
až ted čtu odpověd
. Zatim jiného nehledam, tenhle je dost chválenej. Zítra má nástup v 9 a jde na trhání mléčných zubů, tak říkal že jí rovnu i dá ten čip at jí netrápí
. O kastraci ani nemluvil, hárat ani nevim kdy bude ale říká se že po 1 hárání už moc nevyroste? Já musim ideálně v srpnu jí sehnat nějakou mikinu na podzim tak ale v srpnu jí bude 7m tak to už asi extra neporoste
Bude prtavec
No plyšáků tady má hodně tak snad pak bude ok, kalhotky ani mít nebude, minulá fena je ze sebe vždy servala a kavalírka a dalo se to tak u jorka by se to mělo zvládnout ještě lépe ![]()
Máme nádherného dvouletého bulíka, všichni ho milujeme a on zase nás. Bez něj už si žiot nedokáži představit. Je tady někdo další s bulíkem?
Ahoj, tak co novýho s vašima pesanama? ![]()
My byli minulý týden poprvé na agility, vypadá to, že nás tu bude bavit oba, tak jdem v neděli zase. A příští týden nás čeká první výstava, tak už z toho mám nervy, abych mu to tam nezkazila. ![]()
Trošku nám to štěndo vyrostlo, už mu bude pět měsíců.
@PetraJ Taky chcem dělat agility. Ted kolobrndíme, máme ji ale chviličku. Zatím se na tom bojím. ![]()
Jů tak ať se na výstavě daří.
@Markéta80 píše:
@PetraJ je krásnej a už je kus, kolik ještě vyroste?
Ještě tak tři centimetry.
@PetraJ krasný bobánek, držíme palce na výstavách ![]()
My zatím stále dogtrekkaříme, ťapeme po horách co to jde, dnes teda trčíme doma, neb lije a lije ![]()
No a jelikož nám sezona končí v říjnu posledním trekem, vymýšlíme s kamarádkou výlety na zimní období, abychom netrčely doma ![]()
@PetraJ děkuji, je to pašák… ťape po horách bez „keců“ a stávkování ![]()
týden před závodem si při hře s klackem udělal obří modřinu na stehně, tak to bylo zajímavé, první den pajdal, že jsem měla strach, že je to páteř nebo kloub. Až dr našla modřinu jako prase, další den už na vet. seskočil z vyšetřovacího stolu jako by nic, tak i vet koukala, kolik má energie ![]()
No a po 5 dnech absolutního klidu (ehm ehm) jsme už museli na louku, byl jak neřízená střela
Ale modřinka se vstřebala a závod jsme odťapali (s vet svolením) v nejlepším čase za sezonu
Podotýkám, že po ujdení 43 km si šel hrát ještě s psí kámoškou švýcarkou Airín ![]()
My pres prodlouzeny vikend sbirali kazdy den houby, teda Barney je spis poslapaval - pokazdy kdyz se nekdo ohnul uz tam byl a slapal vsude kam mohl
v lese se vybeha vzdycky nejvic, protoze musi behat vzdycky kolem cele skupiny a nic mu nesmi utect, to si na procazce jen se mnou nazazije ![]()
No taky u babicky poznal kruty - sel se na ne podivat a ani nesteknul, taky cuchnul k holubum a slepicim s byl naprosto v klidku sc tyhle zvirata nezna
plus se probehnul s babicky dvanacti letym jezourem
a teds reknu vam byla sranda sledovat toho prcka jak si nenechal nic libit a spis jeste provokoval ![]()
Tak to nevím, jak by krůty obstály před mým chrtem. ![]()
My byli včera tři hodiny na agility a dneska mě strašně bolej stehna. Holt jsem neběhala ani nepamatuju. ![]()