Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraJ výrazná zelená, světle modrá, i oranžová… záleží na tobě ![]()
Tak ten náš je voříšek křížený kdo ví s čím vším
čuně, koza, kamzík, kachna… prostě náš Brunýsek
![]()
Dneska sem s Barneym byla kouknout na spanilou jizdu kamionu, cekala sem ze se bud bude bat, nebo stekat a prd. Nase ustekane zlaticko si sedlo a koukalo plus obcas zavrtel ocasem
byli sme tam celou dobu a to sem myslela, ze hned pujdeme pryc ![]()
@Bomer šikulka ![]()
Bruny mi „loví“ motorkáře, traktory a jednou i popeláře… Kamiony ho naštěstí nechávají v klidu ![]()
Milouš dnes na hradě Hukvaldy
dnes kupodivu při focení spolupracoval a až na závěr i pěkně poslouchal ![]()
@KačuliKačka tam videl i sanitku, policajty, motorkare,,,valecny dzipy''… proste hodne a klidek B. nesnasi kola ac od malinka byl zvykan, tak to se mu nelibi, stale planuju kolobezku tak sem zvedava kak bude reagovat na ni, ale snad si zvykne
![]()
Koukam, ze je tvuj hafan pekne vysmaty ![]()
@KačuliKačka - jak se úžasně směje. ![]()
A co to máš za vodítko k těm kšírám? To je nějaký natahovací, ne?
@Bomer tak kola a koloběžky ho zase nechávají naprosto v klidu. MOžná i proto, že syn s ním jezdíval s kolem, resp. já šla po louce a syn ho proháněl na kole, kdo bude rychlejší ![]()
A vysmátý, to on je ![]()
@PetraJ máme postroj od ZeroDC, sportovní + k tomu vodítko s amortizérem - tuhou gumou uvnitř 1/3 vodítka. Je to odpružení, protože když jdeme v terénu, mám ho připoutaného vodítkem k sobě na bederním páse. Guma ve vodítku odpruží trhnutí, když zastaví, nebo naopak vystartuje nečekaně někam mimo předpokládaný směr (za zvěří nebo podobně) ![]()
Bohužel do kopce tahám já jeho, z kopce táhne zase jak střelený
Postroj ale používám i do auta, když jedeme na hory. Jinak máme v autě ještě jeden vyloženě jen na cestování, když jedeme někam na návštěvu apod. Tento sportovní má jen na hory a psí akce ![]()
@KačuliKačka - to vypadá dobře. To si jednou pořídím, až někdy začnu běhat. Ha, ha. ![]()
Vipetům se taky dává hodě postroj místo obojku, jak maj úzkej krk, tak aby si při tahání něco neudělali.
@PetraJ co jsme poznali a potkali vipety, tak měli ty široké obojky, žádného jsem s postrojem nepotkala
I kamarádka, co má galgu, má obojek ![]()
Jo, obojky maj mít široký, aby se nevyvlíkli. Třeba kamarádka začala teď dávat postroj vipetímu štěněti, že strašně tahá.
Kdyz uz lina jak blazen, tak at si to aspon vysaje
No nemam pravdu?
Mimochodem jestli vidite ty flicky na zdi, tak to je od jeho valeni, priste asi vyfasuje Primalex a stetku ![]()
@Bomer jak krásně pózuje, bomba fotka
A myslím, že mu stačí namočit ocásek do primalexu a bude vymalováno raz-dva ![]()
My když malovali, tak nám nejstarší kocour vlezl snad do kde čeho, prevít ![]()
My dnes vyrazili i v dešti, Bruny má novou pláštěnku ze ZeroDC, tak jsme ji testovali
co na tom, že panička měla mokro i v botech
Jen škoda, pláštěnka nemá průvlek i na postroj…
@KačuliKačka diky za napad
chlupu na ocase na to ma dost
jinak na fotcr zkousime novy povel,,DRŽ'' ![]()
@Bomer já jen vytáhnu vysavač a už nemám ani jedno ze 4 zvířat
![]()
JInak jsem dneska totálně vyměkla po 1,5 roce a dovolila Brunýskovi na gauč a ještě ho po aktivním víkendu, dnes i v deštivém počasí, po koupání nechala spinkat na gauči ![]()