Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
16.6.15 20:52

@PetraJ výrazná zelená, světle modrá, i oranžová… záleží na tobě ;-)

Tak ten náš je voříšek křížený kdo ví s čím vším :lol: čuně, koza, kamzík, kachna… prostě náš Brunýsek :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
20.6.15 12:01

Dneska sem s Barneym byla kouknout na spanilou jizdu kamionu, cekala sem ze se bud bude bat, nebo stekat a prd. Nase ustekane zlaticko si sedlo a koukalo plus obcas zavrtel ocasem :-) byli sme tam celou dobu a to sem myslela, ze hned pujdeme pryc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.6.15 18:30

@Bomer šikulka :palec:

Bruny mi „loví“ motorkáře, traktory a jednou i popeláře… Kamiony ho naštěstí nechávají v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.6.15 18:57

Milouš dnes na hradě Hukvaldy :) dnes kupodivu při focení spolupracoval a až na závěr i pěkně poslouchal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
20.6.15 22:03

@KačuliKačka tam videl i sanitku, policajty, motorkare,,,valecny dzipy''… proste hodne a klidek B. nesnasi kola ac od malinka byl zvykan, tak to se mu nelibi, stale planuju kolobezku tak sem zvedava kak bude reagovat na ni, ale snad si zvykne :-) :-D
Koukam, ze je tvuj hafan pekne vysmaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.6.15 22:18

@KačuliKačka - jak se úžasně směje. :lol:
A co to máš za vodítko k těm kšírám? To je nějaký natahovací, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.6.15 09:23

@Bomer tak kola a koloběžky ho zase nechávají naprosto v klidu. MOžná i proto, že syn s ním jezdíval s kolem, resp. já šla po louce a syn ho proháněl na kole, kdo bude rychlejší :lol:

A vysmátý, to on je :)

@PetraJ máme postroj od ZeroDC, sportovní + k tomu vodítko s amortizérem - tuhou gumou uvnitř 1/3 vodítka. Je to odpružení, protože když jdeme v terénu, mám ho připoutaného vodítkem k sobě na bederním páse. Guma ve vodítku odpruží trhnutí, když zastaví, nebo naopak vystartuje nečekaně někam mimo předpokládaný směr (za zvěří nebo podobně) :)
Bohužel do kopce tahám já jeho, z kopce táhne zase jak střelený :mrgreen: Postroj ale používám i do auta, když jedeme na hory. Jinak máme v autě ještě jeden vyloženě jen na cestování, když jedeme někam na návštěvu apod. Tento sportovní má jen na hory a psí akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.6.15 11:57

@KačuliKačka - to vypadá dobře. To si jednou pořídím, až někdy začnu běhat. Ha, ha. :lol:
Vipetům se taky dává hodě postroj místo obojku, jak maj úzkej krk, tak aby si při tahání něco neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.6.15 12:29

@PetraJ co jsme poznali a potkali vipety, tak měli ty široké obojky, žádného jsem s postrojem nepotkala :) I kamarádka, co má galgu, má obojek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.6.15 15:51

Jo, obojky maj mít široký, aby se nevyvlíkli. Třeba kamarádka začala teď dávat postroj vipetímu štěněti, že strašně tahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
28.6.15 09:55

Kdyz uz lina jak blazen, tak at si to aspon vysaje :-D No nemam pravdu? :-D Mimochodem jestli vidite ty flicky na zdi, tak to je od jeho valeni, priste asi vyfasuje Primalex a stetku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
28.6.15 11:06

@Bomer to je jasné, přece ho nebudeš živit zadarmo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.6.15 17:09

@Bomer jak krásně pózuje, bomba fotka ;-) A myslím, že mu stačí namočit ocásek do primalexu a bude vymalováno raz-dva :lol:
My když malovali, tak nám nejstarší kocour vlezl snad do kde čeho, prevít :D

My dnes vyrazili i v dešti, Bruny má novou pláštěnku ze ZeroDC, tak jsme ji testovali :) co na tom, že panička měla mokro i v botech :lol: Jen škoda, pláštěnka nemá průvlek i na postroj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
28.6.15 20:48

@KačuliKačka diky za napad :-D chlupu na ocase na to ma dost :-D jinak na fotcr zkousime novy povel,,DRŽ'' :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.6.15 21:14

@Bomer já jen vytáhnu vysavač a už nemám ani jedno ze 4 zvířat :lol: :lol:

JInak jsem dneska totálně vyměkla po 1,5 roce a dovolila Brunýskovi na gauč a ještě ho po aktivním víkendu, dnes i v deštivém počasí, po koupání nechala spinkat na gauči :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová