Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
4.6.15 12:23

@KačuliKačka Jak vypadal jako štěňátko máš fotku? A odkud ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 12:28

@Blondie66 Mám akorát fotku z netu, když ho nabízeli do adopce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 12:29

@Blondie66 to mu bylo cca 10 měsíců, nevím přesně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 13:06

@KačuliKačka To je od tebe hezký že jsi se ho ujala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 13:16
@Blondie66 píše:
@KačuliKačka To je od tebe hezký že jsi se ho ujala :)

Byla to láska na první pohled, jela jsem se „jen“ podívat a po hodině jsem si ho vezla domů :lol: Je to miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 13:43

@KačuliKačka Ju takže to bylo neplánovaný, nebo sis říkala kdyby se mi nějaký líbil vezmu si ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 14:04

@Blondie66 chtěli jsme se synem pejska dlouho, ale pořád bylo mnoho překážek. Pak jsme se přestěhovali do vlastního, v práci se to jakž takž uklidnilo (nechodila jsem domů až večer) a najednou bylo hodně prostoru a času.
Podotýkám, že mám doma ještě 3 kočičáky, dnes téměř 12 letého peršánka Samíka, 10 letou tureckou angoru Lotu a skoro 5 letého obyč zrzečka Charlieho.

Měla jsem vybraného pejska, typu ohaře, ale bohužel lovil kočky, takže jsem to odpískala. A pak najednou koukám a na FB byla fotka tohohle bílého broučínka :srdce: Napsala jsem paní, ta odepsala bližší info a poslala @ na dočaskářku. Měla více pejsků v dočasce + své, mraky kočiček na dvorku i doma, na zahradě koníka… Slovo dalo slovo, jela jsem z Ostravy až k Brnu, kouknout na něj… po hodině tulení na klíně jsem si ho vezla domů :lol:

Cestou mě napadalo milion otázek, jestli jsem udělala dobře, co když… Doma ho přivítali ti dva starší, prcka jsem viděla až druhý den. Bobínek se Brunýsek kočičáků bál, do toho v obýváku vztekle dupal do země králík Bubla… no božátko moje… Neplánovaně odpo přijel syn od otce a byl jak vyoraná myš :lol:
Získal si Brunýska piškotama a od té doby jsou luxusní dvojka, hafan spí s ním v posteli, blbnou spolu atd.

A my spolu chodíme na hory, výlety, akce, k řece, a nově teď i dogmaratony :)

Takže neplánovaná láska na první pohled a první zamilování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 14:15

@KačuliKačka Týjo to je úžasný. Nesouhlasím když si někdo koupí psa odmnožitele, ale tohle je bezva skutek. Tak hlavně, že dělá uličník radost.
My si jeli pro štěně 400 kiláků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 14:21

@Blondie66 ten nejstarší kocourek byl kvůli nemoci vyřazen z chovu, Lota je nalezenec, Charlie darovánek…
A Brunýsek je azyláček :) Je dovezený odněkud z romské slovenské osady, vůbec nevíme, co v něm je za mix plemen… ale je to hypouš, má možná něco z borderky, špice, čuvače… prostě kdo ví :lol:
Miluje vodu, bahno, bláto, hrabání krtinců, sem tam zlobí a chytá stopy, to pak nevidí neslyší… ale je tak úžasný, že mu tyto prohřešky odpouštím a stále pracujeme na tom, zase tu poslušnost zdokonalit :) začal zlobit okolo vánoc, to tak někdy měl 2 ročky. Jediné co nám jde hoooodně pomalu, je odbourávat vyjíždění na psy (pouze psy, s fenkama je kámoš).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 14:27

@KačuliKačka Moje když je na vodítku tak po psech kvíká někdy zavrčí. Když sní jde manžel tak honí na poli zajíce. Když já tak je nehoní. Anorát děsně tahá, to mě štve :( Už se těšim až objednám ten postroj. My máme ještě potkany a kočičku jednu ale jedna nám min týden umřela a to byla mladá. :,( a sklípkana a mulu a dodedávna i králíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 14:31

@Blondie66 ale tak hafíka máte ještě mladého ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 14:32

@KačuliKačka Jojo v březnu jí byl rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 14:39

@Blondie66 z vlastní zkušenosti bych postroj nechávala na výlety, na hory a do přírody, na učení poslušnosti nechat obojek… Bruny na obojku více poslouchá než na postroji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 14:43

@KačuliKačka Vždyt já právě chci postroj na tahání. Chci s ní začít běhat a časem ppřídit i kolobrndu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.15 14:57
@Blondie66 píše:
@KačuliKačka Vždyt já právě chci postroj na tahání. Chci s ní začít běhat a časem ppřídit i kolobrndu. :)

tak to jo ;-) doporučuju i vodítko s amortizérem… bomba věc na „ven“ a sport ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová