Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KačuliKačka - gratuluju. ![]()
Já si budu taky pořizovat psa, už se strašně těším. Ale musím si ještě počkat, narodí se teprve začátkem května, takže ještě dva měsíce.
@Burj Chalifa Děkuji
to můj Pan Úžasňák
dneska po skoro 36 km v terénu ještě doma řádil s hračkou
Ale už napapkaný spinká v pelišku zachumlaný v dece ![]()
@KačuliKačka píše:
@PetraJ DěkujiA jaké plemeno? Nebo taky voříšek?
Vipeta.
Nikdy jsem o chrtovi neuvažovala, ale kolegyně je chová a když o nich vyprávěla, tak jsem pak celej víkend strávila na netu hledáním informací o nich a pak jsem usoudila, že je to pro nás ideální pes. Chci zkusit agility, coursing, dostihy a hlavně výstavy.
No holky ja jsem nemohla otehotnet tak jsem si poridila pejska a ejhle i par dni pozdeji jsem i otehotnela.
Kazdopadne pejska jsem si poridila protoze pritel je v praci od rana do vecera a ja nemam co delat, s pejskem je hnedka veseleji. Vzali jsme si ho z utulky, byl pohubly a tyrany
Ted je stastny a milovany. Jmenuje se Samik. Venku je to raubir ktery hodne taha, ale doma je to ten nejhodnejsi pejskem ktery se rad mazli. ![]()
@PetraJ jj kolegyně má 3 vipetí holky, kamarádka měla dvě
Jsou krásní ![]()
@TynkaPletynka krásný ![]()
Taky mám voříška, včera jsme si dali obří prochajdu, ráno mě přišel akorát pozdravit, dostal mlsku a zase zalezl k synovi do postele ![]()
@KačuliKačka Tak toho meho pejska je docela tezke unavit.
Ale v noci spinka hezky v pelisku a nad ranem nam vzdy hupne do postele.
Pejsci jsou nejkrasnejsi zviratka, za vsechno vdecna. ![]()
@TynkaPletynka no včera jsme ušli 36 km, on ještě teda řádil v rybnících, na loukách s psími kámoškami, takže ušel mnohem více než já
a doma se ještě dorazil s hračkou, takže před osmou večerní už byl fakt tuhoš ![]()
@PetraJ ahoj.Taky mám vipetku. Nebudeš litovat
nejúžasnější milovníci a společníci a úžasné povahy k dětem. A z jaké chovné stanice ji budeš mít?
@PetraJ též jezdíme na výstavy a coursingy, tak se třeba někdy potkáme
je s nima sranda. Její spací polohy jsou neskutečné ![]()
@lucik3786 píše:
@PetraJ ahoj.Taky mám vipetku. Nebudeš litovatnejúžasnější milovníci a společníci a úžasné povahy k dětem. A z jaké chovné stanice ji budeš mít?
Jé super, ty máš taky vipeta. ![]()
Já budu mít štěně přes kolegyni, je to od feny z její chovky, Lásky dar.
Už se strašně těším, sice ty začátky se štěnětem asi nebudou lehký, ale co už, holt oželím pár rozkousaných věcí.
@PetraJ jj tak tu chovku znám
Začátky jsou těžký a úžasný. Ale jsou to chápaví pejsci a rychle se učí. Dost toho prospala a nebylo těžké ji unavit, tak jsem o ní moc nevěděla. Chce se jim věnovat a nic ti nezničí, když je zabavíš. Jen jsou to trošku závisláčci
vyžadují dost společnost a mazlení pokud nemají k sobě dalšího pejska.
Ahoj, můžu se vtírnout s dotazem? v čem vozíte vaše psy v autě? přemýšlím, jestli pořídit klasickou transportní klec, nebo třeba látkovou přepravku viz např. http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Klec+pro+psa%2C+p%C5%99epravn%C3%AD+klec%2C+l%C3%A1tkov%C3%A1+P%C5%99epravka%2C+XXL že by s ní byla asi snažší manipulace, než s klecí…