Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
26.4.15 09:21

@KačuliKačka - gratuluju. :kytka:
Já si budu taky pořizovat psa, už se strašně těším. Ale musím si ještě počkat, narodí se teprve začátkem května, takže ještě dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.4.15 19:34

@Burj Chalifa Děkuji :) to můj Pan Úžasňák :) dneska po skoro 36 km v terénu ještě doma řádil s hračkou :lol: Ale už napapkaný spinká v pelišku zachumlaný v dece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.4.15 19:34

@PetraJ Děkuji :)

A jaké plemeno? Nebo taky voříšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.4.15 19:37
@KačuliKačka píše:
@PetraJ Děkuji :)A jaké plemeno? Nebo taky voříšek?

Vipeta. :lol: Nikdy jsem o chrtovi neuvažovala, ale kolegyně je chová a když o nich vyprávěla, tak jsem pak celej víkend strávila na netu hledáním informací o nich a pak jsem usoudila, že je to pro nás ideální pes. Chci zkusit agility, coursing, dostihy a hlavně výstavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 22:39

No holky ja jsem nemohla otehotnet tak jsem si poridila pejska a ejhle i par dni pozdeji jsem i otehotnela. :D Kazdopadne pejska jsem si poridila protoze pritel je v praci od rana do vecera a ja nemam co delat, s pejskem je hnedka veseleji. Vzali jsme si ho z utulky, byl pohubly a tyrany :-( Ted je stastny a milovany. Jmenuje se Samik. Venku je to raubir ktery hodne taha, ale doma je to ten nejhodnejsi pejskem ktery se rad mazli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.4.15 06:07

@PetraJ jj kolegyně má 3 vipetí holky, kamarádka měla dvě :) Jsou krásní :)

@TynkaPletynka krásný :potlesk:

Taky mám voříška, včera jsme si dali obří prochajdu, ráno mě přišel akorát pozdravit, dostal mlsku a zase zalezl k synovi do postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 08:26

@KačuliKačka Tak toho meho pejska je docela tezke unavit. :D Ale v noci spinka hezky v pelisku a nad ranem nam vzdy hupne do postele. :D Pejsci jsou nejkrasnejsi zviratka, za vsechno vdecna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.4.15 08:56

@TynkaPletynka no včera jsme ušli 36 km, on ještě teda řádil v rybnících, na loukách s psími kámoškami, takže ušel mnohem více než já :) a doma se ještě dorazil s hračkou, takže před osmou večerní už byl fakt tuhoš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 20:34

@PetraJ ahoj.Taky mám vipetku. Nebudeš litovat ;-) nejúžasnější milovníci a společníci a úžasné povahy k dětem. A z jaké chovné stanice ji budeš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 20:39

@PetraJ též jezdíme na výstavy a coursingy, tak se třeba někdy potkáme :-) je s nima sranda. Její spací polohy jsou neskutečné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 20:42

Takhle mi spí v práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 20:43

Nebo občas takto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.4.15 21:06
@lucik3786 píše:
@PetraJ ahoj.Taky mám vipetku. Nebudeš litovat ;-) nejúžasnější milovníci a společníci a úžasné povahy k dětem. A z jaké chovné stanice ji budeš mít?

Jé super, ty máš taky vipeta. :lol:
Já budu mít štěně přes kolegyni, je to od feny z její chovky, Lásky dar.
Už se strašně těším, sice ty začátky se štěnětem asi nebudou lehký, ale co už, holt oželím pár rozkousaných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 21:42

@PetraJ jj tak tu chovku znám :-) Začátky jsou těžký a úžasný. Ale jsou to chápaví pejsci a rychle se učí. Dost toho prospala a nebylo těžké ji unavit, tak jsem o ní moc nevěděla. Chce se jim věnovat a nic ti nezničí, když je zabavíš. Jen jsou to trošku závisláčci ;-) vyžadují dost společnost a mazlení pokud nemají k sobě dalšího pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
1.5.15 09:10

Ahoj, můžu se vtírnout s dotazem? v čem vozíte vaše psy v autě? přemýšlím, jestli pořídit klasickou transportní klec, nebo třeba látkovou přepravku viz např. http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Klec+pro+psa%2C+p%C5%99epravn%C3%AD+klec%2C+l%C3%A1tkov%C3%A1+P%C5%99epravka%2C+XXL že by s ní byla asi snažší manipulace, než s klecí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová