Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reinka sem si všimla, že třeba Svěží vítr má teď problém udat štěňata
bych si hned nějakého vzala, ale to už by bylo brutální ![]()
@Bomer no, docela mě to u těhle štěňat překvapilo, ale myslím, že jim zůstali jen nestandard, ne? Nezkoumala jsem to ![]()
@Reinka nevím, já to také nijak zvlášť nezkoumala, jen co se objevilo ve FB skupině, ale mají ještě z předchozího vrhu Pana Božského ![]()
Ale ten vrh Q je celý krásný, takoví ťuťánci, možná je to tím že chovných stanic přibívá, ale už je asi méně zájemců o štěňátka - ti co AUO chtěli už ho mají ![]()
@Bomer píše:
Ale ten vrh Q je celý krásný, takoví ťuťánci, možná je to tím že chovných stanic přibívá, ale už je asi méně zájemců o štěňátka - ti co AUO chtěli už ho mají
Přesně tak no a taky na čem se občas chová
kdyby moje fena měla špatný kyčle nebo něco, tak jí nekreju, ale její sestra má 2ky a kryli
moje má vše OK, povahový test na 100b. ukázkovej australák
a i tak si moc nefandím s udáním štěňat, měla jsem dost zájemců, jenže když nehárala, tak spousta odpadla, protože prostě chtěli štěně na jaře ![]()
@Bomer píše:
@Reinka ach joto je blby
No štve mě to, celou dobu je s háráním jak hodinky a teď, když je to potřeba, tak nic
No ale nenadělám nic, tak snad prcky pak udáme, spousta lidí čeká až na prcky po tom štěněti, co jsme dovezli, ale to si ještě počkají
![]()
@Reinka píše:
@Bomer no, docela mě to u těhle štěňat překvapilo, ale myslím, že jim zůstali jen nestandard, ne? Nezkoumala jsem to
Kdybych nemela dva, nestandard bych hned brala.
Ahojky, mám takový dotaz. Před rokem jsme si pořídili pejska jako takovou záplatu za ztrátu manželovi nemocné maminky a naše neúspěšné snahy o otěhotnění. Psa hrozně moc milujeme, je to náš mazel. Nyní jsem ve 26.týdnu a vždy si lehnu k pejskovi a pomazlím se s ním a cítím se moc dobře. Myslíte, že tu lásku k psíkovi může mimčo v bříšku cítit? Taky jsem si všimla, že si pes často k pupíku lehá. Možná i on malýho cítí.
Přikládám foto našeho miláčka.
@Mallorka možné to je, moji psi nikdy těhotenství nepostřehli
ale od spousty lidí slyším, že se pejsci chovali jinak. Asi mám neempatické nevšímavce
Ale taky se mnou nejsou pořád, jsou venku.
@Mallorka může být, naši kočičáci i pes vycítí změny a chovají se jinak než obvykle… Hlavně pak nechejte miminko pejskovi „očichat“ aby věděl, co to je nového doma, to malé uřvané a nepohyblivé ![]()
Přejeme krásný vstup do Nového roku všem milovnicím a milovníkům pejsků a všem jejich čtyřnohým kamarádům ![]()
A tady jedna ranní provokace od přítele, kdy se všichni tři ráno váleli v peřinách, zatím co já byla přes dvě hodiny už v práci ![]()
@KačuliKačka Jak se tak dívám, tak u vás postel taky okupují pejsci - stejně jako u nás.
@sloninka píše:
@KačuliKačka Jak se tak dívám, tak u vás postel taky okupují pejsci - stejně jako u nás.
Ten můj nesměl, ale přítele fenka spala s ním, no tak mi bylo vysvětleno, že to přeci není fér, aby Elsa mohla a Bruny ne
Vzdal jsem to ![]()
@KačuliKačka píše:
Přejeme krásný vstup do Nového roku všem milovnicím a milovníkům pejsků a všem jejich čtyřnohým kamarádůmA tady jedna ranní provokace od přítele, kdy se všichni tři ráno váleli v peřinách, zatím co já byla přes dvě hodiny už v práci
taky přeji všem tu a všem našim miláčkům hlavně zdraví a spoustu vzájemné radosti
![]()