Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
29.12.14 13:32

@Reinka sem si všimla, že třeba Svěží vítr má teď problém udat štěňata :( bych si hned nějakého vzala, ale to už by bylo brutální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 15:50

@Bomer no, docela mě to u těhle štěňat překvapilo, ale myslím, že jim zůstali jen nestandard, ne? Nezkoumala jsem to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 15:51

@Reinka nevím, já to také nijak zvlášť nezkoumala, jen co se objevilo ve FB skupině, ale mají ještě z předchozího vrhu Pana Božského :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 15:53

Ale ten vrh Q je celý krásný, takoví ťuťánci, možná je to tím že chovných stanic přibívá, ale už je asi méně zájemců o štěňátka - ti co AUO chtěli už ho mají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 16:05
@Bomer píše:
Ale ten vrh Q je celý krásný, takoví ťuťánci, možná je to tím že chovných stanic přibívá, ale už je asi méně zájemců o štěňátka - ti co AUO chtěli už ho mají :nevim:

Přesně tak no a taky na čem se občas chová :roll: kdyby moje fena měla špatný kyčle nebo něco, tak jí nekreju, ale její sestra má 2ky a kryli :zed: moje má vše OK, povahový test na 100b. ukázkovej australák :mrgreen: a i tak si moc nefandím s udáním štěňat, měla jsem dost zájemců, jenže když nehárala, tak spousta odpadla, protože prostě chtěli štěně na jaře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 18:50

@Reinka ach jo :( to je blby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 19:29
@Bomer píše:
@Reinka ach jo :( to je blby :(

No štve mě to, celou dobu je s háráním jak hodinky a teď, když je to potřeba, tak nic :mrgreen: No ale nenadělám nic, tak snad prcky pak udáme, spousta lidí čeká až na prcky po tom štěněti, co jsme dovezli, ale to si ještě počkají :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.12.14 19:34
@Reinka píše:
@Bomer no, docela mě to u těhle štěňat překvapilo, ale myslím, že jim zůstali jen nestandard, ne? Nezkoumala jsem to :think:

Kdybych nemela dva, nestandard bych hned brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
29.12.14 19:36

Ahojky, mám takový dotaz. Před rokem jsme si pořídili pejska jako takovou záplatu za ztrátu manželovi nemocné maminky a naše neúspěšné snahy o otěhotnění. Psa hrozně moc milujeme, je to náš mazel. Nyní jsem ve 26.týdnu a vždy si lehnu k pejskovi a pomazlím se s ním a cítím se moc dobře. Myslíte, že tu lásku k psíkovi může mimčo v bříšku cítit? Taky jsem si všimla, že si pes často k pupíku lehá. Možná i on malýho cítí.

Přikládám foto našeho miláčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 19:42

@Mallorka možné to je, moji psi nikdy těhotenství nepostřehli :mrgreen: ale od spousty lidí slyším, že se pejsci chovali jinak. Asi mám neempatické nevšímavce :mrgreen: Ale taky se mnou nejsou pořád, jsou venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 06:11

@Mallorka může být, naši kočičáci i pes vycítí změny a chovají se jinak než obvykle… Hlavně pak nechejte miminko pejskovi „očichat“ aby věděl, co to je nového doma, to malé uřvané a nepohyblivé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.1.15 09:47

Přejeme krásný vstup do Nového roku všem milovnicím a milovníkům pejsků a všem jejich čtyřnohým kamarádům :)

A tady jedna ranní provokace od přítele, kdy se všichni tři ráno váleli v peřinách, zatím co já byla přes dvě hodiny už v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
5.1.15 09:58

@KačuliKačka Jak se tak dívám, tak u vás postel taky okupují pejsci - stejně jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.1.15 12:07
@sloninka píše:
@KačuliKačka Jak se tak dívám, tak u vás postel taky okupují pejsci - stejně jako u nás.

Ten můj nesměl, ale přítele fenka spala s ním, no tak mi bylo vysvětleno, že to přeci není fér, aby Elsa mohla a Bruny ne :lol: Vzdal jsem to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.1.15 16:48
@KačuliKačka píše:
Přejeme krásný vstup do Nového roku všem milovnicím a milovníkům pejsků a všem jejich čtyřnohým kamarádům :)A tady jedna ranní provokace od přítele, kdy se všichni tři ráno váleli v peřinách, zatím co já byla přes dvě hodiny už v práci :lol:

taky přeji všem tu a všem našim miláčkům hlavně zdraví a spoustu vzájemné radosti :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová