Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
29.12.14 09:08

@Reinka @Bomer to není féééér, jste na mě dvě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 09:10
@KačuliKačka píše:
@Reinka @Bomer to není féééér, jste na mě dvě :lol: :lol:

Počkej, až se ta naše bestie konečně rozhárá a budeme mít štěňata, to budeme mít smečku…abych si zarezervovala místo v bohnicích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 09:20
@Reinka píše:
Počkej, až se ta naše bestie konečně rozhárá a budeme mít štěňata, to budeme mít smečku…abych si zarezervovala místo v bohnicích :mrgreen:

Mně nezbyde jen tiše vzdychat a slintat… ale ty Bohnice, ty ti fakt nezávidím a ani nepřeju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.12.14 09:22

@Bomer - jééé tak to je fešák :) takový vznešený, krásný, čumáček :hug:
Strašně obdivuji borderky a australský ovčáky, tak hrozně se mi líbí :srdce: Teď zatím bydlíme v bytě, proto jsem chtěli něco menšího, i když malá statečně roste a roste a už má 9kilo ;) Ale později se budeme stěhovat do baráčku a k malé budu chtít ještě jednoho chlupáčka - většího :) Moc se mi líbí švýcarský ovčák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 10:06

Ten muj tralalak ma momentalne 7 a pul mesice takze nejhorsi vek - psi puberta :D podle cvicitelky jsme v obdobi kdo z koho :D ale na prochazkach je v mistech kde nejezdi auta volne :-) odvolani ma tak na 95% :) zboznuji ho :) Dekuji za chvalu :) vasi hafani jsou taky rozkosni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 10:08

Dnesni ze zahrady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 10:13

@Reinka jake mas zbarveni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 10:39

@Bomer úchvatný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 10:48
@Bomer píše:
@Reinka jake mas zbarveni? :)

Fena je blue merle, pes red tri. Psa mám asi 14dní z USA, takže je to sranda, jelikož „nic neumí“ a do toho začíná pomalu přicházet puberta :mrgreen: ale je to zlatíčko… nejlepší je, když se sápe po manželovi, ten do něj hučí dolů a diví se, že pes nic :mrgreen: nerozumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 10:55

@Reinka fíhá, z takové dálky… máš fotky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 11:27
@KačuliKačka píše:
@Reinka fíhá, z takové dálky… máš fotky???

Nemám, není čas fotit :mrgreen: zatím jsme se tak nějak sžívali :mrgreen: teď se pustíme do výcviku, ať na nás nekoukají divně, až půjdeme ven a on neumí ani na vodítku, protože „doma“ to nepotřeboval, je z ranče, tak mu auta, autobusy a spousty lidí nic moc neříkají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 11:31

@Reinka kde jste na nej prisli? :) planujete hafany uchovnit? :)edit - aha uz sem docetla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 11:36
@Bomer píše:
@Reinka kde jste na nej prisli? :) planujete hafany uchovnit? :)edit - aha uz sem docetla :)

jojo, mám chovku, fenu uchovněnou, už jsme měli mít nakryto, ale nehárala :zed: Vždy mi hárá po 4m a teď ni, asi dospěla a tak čeká, jestli se rozhárá po 6m, jestli ne a bude mít nějaký problém, tak mě švihne :zed: ale snad ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 12:22

@Reinka stejne to musi byt krasa tolik stenatek mit doma :) vzdycky kdyz sme prijeli za nasim hafanem tak sem byla uplne mimo :) a kdyx mi ho v jeho dvou tydnech dali poprve do ruky :andel: ovsem kdyz sme si oro nej uz jeli a vsechny stenata se mi vrhli na tkanivky tak to takova sranda nebyla :D sem malem neprosla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 13:19

@Bomer no, právě, mělo to vyjít hezky, ale jestli mi bude hárat v únoru, tak budou štěňata až se nám narodí mimino a už takhle je tu se dvěma dětma blázinec…to bude moje smrt :mrgreen: a co až se třeba některý neudá, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová