Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
12.12.14 16:42

@KačuliKačka To je fešák :) Ale ten řošťácký pohled…to bude raubíř :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.12.14 17:15

@Ducánek jo, oni vypadají trošku jako dlouhosrstý NO :pankac: my měli dalmatina a pošťák říkal, že se bojí tý puntíkatý dogy tam nahoře (bydlíme na kopci :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
12.12.14 17:52

Ahojte, tak my máme 12- letého labradora. Je to náš miláček. Děti ho mají moc rádi a on se k nim také chová pěkně. Bohužel ho už dost trápí nohy, takže někdy to je neveselé. Procházky jsou daleko kratší a chce být jen s námi :srdce:
K vánocům máme pro něho pelíšek do obýváku, pamlsky a přípravek Artidual :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.12.14 19:30

@Lístečka Tak držím palečky, ať se drží co nejdéle a ať Artidual zabere na klouby :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.12.14 19:39
@asha píše:
To je jak u nas, chapu :mrgreen: Ja povolila jednu piskaci za odmenu a piskatko stejne vydrzelo 10 minut, prekvapive dyl, nez moje nervy :lol: I detem vybirame pokud mozno bezhlukovy hracky :lol:

Dětem už odmítám kupoavat baterky do jejich hraček.
Syn totiž dělá rámus, dokud není po baterkách, takže očistec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.12.14 19:45
@Lístečka píše:
Ahojte, tak my máme 12- letého labradora. Je to náš miláček. Děti ho mají moc rádi a on se k nim také chová pěkně. Bohužel ho už dost trápí nohy, takže někdy to je neveselé. Procházky jsou daleko kratší a chce být jen s námi :srdce:
K vánocům máme pro něho pelíšek do obýváku, pamlsky a přípravek Artidual :oops:

Krásný pejsek. Přeji mu, ať ho pacičky moc nebolí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.12.14 19:51

@Lístečka naši mají 13ti letou brirdici, taky má porblémy s kluby. Dávají přípravek a pomoáhá, zlepšilo se i to v tomhle věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.12.14 06:44
@Maikee píše:
@KačuliKačka To je fešák :) Ale ten řošťácký pohled…to bude raubíř :mrgreen: :P

To on JE!!! Je hodně aktivní a ani 15 km procházky ho moc neutahají :lol: Je to kříženeček z azylu, minule jsem mu říkala, at sundá kožich, co je zač :lol: Je to něco mezi kachnou, kozou, klokanem, aktivní je jako borderka a nebo australák - pořád plný energie, přes netopýra a kdo ví co ještě :lol: Prostě moje láska ušatá… :srdce:
Ale na druhou stranu je fakt hodný, nic doma neničí, poslouchá, je děsný mazel a když na mě někdo sáhne že mě na oko zbije, tak ječí jak siréna (se synem jsme se dožgarovali a plácali se, ten se mohl zbláznit, koho dřív bránit) :)
A s kočičákama vychází taky předpisově :)

@Lístečka má krásný věk, je nádherný a věřím, že se snaží být jen s vámi, holt čas bohužel nezastavíme… bohužel. Ale určitě i přes trápení s nožičkama má krásný život s vámi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
13.12.14 09:47

A to je můj navoněnej frajer :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.12.14 10:52

Holky díky moc! Přípravky na klouby dáváme pravidelně, Artidual bude mít už po třetí za sebou. Někdy mu ale musím dát injekci proti bolesti, když vidím, že se mu špatně chodí a většinou zabere. Máme ho strašně rádi, protože jsme ho měli před dětmi, tak je to takové naše první „miminko“. Snad s námi ještě nějakou dobu bude, strašně rychle to uteklo a je tu stáří :,( Je hezké vidět, jak i dcera ho opečovává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.12.14 18:05

@Maikee tak dnes se povedlo toho mého rošťáka utahat :dance: My 20 km v nohou, kolik měli hafani v packách, těžko říct… ale užili si běhání celý den na volno a dovádění ve sněhu :) Teď už spí v posteli syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.12.14 18:23
@KačuliKačka píše:
@Maikee tak dnes se povedlo toho mého rošťáka utahat :dance: My 20 km v nohou, kolik měli hafani v packách, těžko říct… ale užili si běhání celý den na volno a dovádění ve sněhu :) Teď už spí v posteli syna :)

mooc povedené fotky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
13.12.14 18:28

@KačuliKačka Nádherná smečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
13.12.14 18:30

Holky pridavam se mam pejska a jedno vetsi a jedo mens stenatko a k tomu mimco naceste=)) takjsem na see zvedava)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.12.14 19:03

@Lístečka @sloninka děkuji, dnes jsme byli jen 4 dvounožci a 6 psích loupežníků ;-) Nejvíce nás bylo tuším 18 lidí a 23 pejsků ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová