Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KačuliKačka To je fešák
Ale ten řošťácký pohled…to bude raubíř
![]()
@Ducánek jo, oni vypadají trošku jako dlouhosrstý NO
my měli dalmatina a pošťák říkal, že se bojí tý puntíkatý dogy tam nahoře (bydlíme na kopci
)
Ahojte, tak my máme 12- letého labradora. Je to náš miláček. Děti ho mají moc rádi a on se k nim také chová pěkně. Bohužel ho už dost trápí nohy, takže někdy to je neveselé. Procházky jsou daleko kratší a chce být jen s námi ![]()
K vánocům máme pro něho pelíšek do obýváku, pamlsky a přípravek Artidual ![]()
@Lístečka Tak držím palečky, ať se drží co nejdéle a ať Artidual zabere na klouby ![]()
@asha píše:
To je jak u nas, chapuJa povolila jednu piskaci za odmenu a piskatko stejne vydrzelo 10 minut, prekvapive dyl, nez moje nervy
I detem vybirame pokud mozno bezhlukovy hracky
Dětem už odmítám kupoavat baterky do jejich hraček.
Syn totiž dělá rámus, dokud není po baterkách, takže očistec
@Lístečka píše:
Ahojte, tak my máme 12- letého labradora. Je to náš miláček. Děti ho mají moc rádi a on se k nim také chová pěkně. Bohužel ho už dost trápí nohy, takže někdy to je neveselé. Procházky jsou daleko kratší a chce být jen s námi
K vánocům máme pro něho pelíšek do obýváku, pamlsky a přípravek Artidual
Krásný pejsek. Přeji mu, ať ho pacičky moc nebolí. ![]()
@Lístečka naši mají 13ti letou brirdici, taky má porblémy s kluby. Dávají přípravek a pomoáhá, zlepšilo se i to v tomhle věku
@Maikee píše:
@KačuliKačka To je fešákAle ten řošťácký pohled…to bude raubíř
![]()
To on JE!!! Je hodně aktivní a ani 15 km procházky ho moc neutahají
Je to kříženeček z azylu, minule jsem mu říkala, at sundá kožich, co je zač
Je to něco mezi kachnou, kozou, klokanem, aktivní je jako borderka a nebo australák - pořád plný energie, přes netopýra a kdo ví co ještě
Prostě moje láska ušatá… ![]()
Ale na druhou stranu je fakt hodný, nic doma neničí, poslouchá, je děsný mazel a když na mě někdo sáhne že mě na oko zbije, tak ječí jak siréna (se synem jsme se dožgarovali a plácali se, ten se mohl zbláznit, koho dřív bránit) ![]()
A s kočičákama vychází taky předpisově ![]()
@Lístečka má krásný věk, je nádherný a věřím, že se snaží být jen s vámi, holt čas bohužel nezastavíme… bohužel. Ale určitě i přes trápení s nožičkama má krásný život s vámi ![]()
Holky díky moc! Přípravky na klouby dáváme pravidelně, Artidual bude mít už po třetí za sebou. Někdy mu ale musím dát injekci proti bolesti, když vidím, že se mu špatně chodí a většinou zabere. Máme ho strašně rádi, protože jsme ho měli před dětmi, tak je to takové naše první „miminko“. Snad s námi ještě nějakou dobu bude, strašně rychle to uteklo a je tu stáří
Je hezké vidět, jak i dcera ho opečovává.
@Maikee tak dnes se povedlo toho mého rošťáka utahat
My 20 km v nohou, kolik měli hafani v packách, těžko říct… ale užili si běhání celý den na volno a dovádění ve sněhu
Teď už spí v posteli syna ![]()
@KačuliKačka píše:
@Maikee tak dnes se povedlo toho mého rošťáka utahatMy 20 km v nohou, kolik měli hafani v packách, těžko říct… ale užili si běhání celý den na volno a dovádění ve sněhu
Teď už spí v posteli syna
mooc povedené fotky!
Holky pridavam se mam pejska a jedno vetsi a jedo mens stenatko a k tomu mimco naceste=)) takjsem na see zvedava)
@Lístečka @sloninka děkuji, dnes jsme byli jen 4 dvounožci a 6 psích loupežníků
Nejvíce nás bylo tuším 18 lidí a 23 pejsků ![]()