Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky ja byla s Aaronem venku od 18h až do 19:30 a musím říct, ze mi to stačilo, venku je zima a ten blázen ještě nemá dost
válel se v te zmrzlé trávě, a jeste chtěl skočit do rybníku
Naštěstí jsem ho měla na vodítku, jinak bych místo psa donesla ctyrnohou kostku ledu ![]()
@Ducánek píše:
No holky ja byla s Aaronem venku od 18h až do 19:30 a musím říct, ze mi to stačilo, venku je zima a ten blázen ještě nemá dost![]()
Naštěstí jsem ho měla na vodítku, jinak bych místo psa donesla ctyrnohou kostku ledu
Jsou k neutahání, co? ![]()
@Burj Chalifa příšerný fakt, ze jo
ale už naštěstí je v klidu a šel hledat místo na spaní, jelikož bouda mu neni asi dost dobra ![]()
@Ducánek píše:
@Burj Chalifa příšerný fakt, ze joale už naštěstí je v klidu a šel hledat místo na spaní, jelikož bouda mu neni asi dost dobra
jaképak hledání, páníčkova postel je měkká a teplá. A když se páníček trochu uskromní, bude i dost prostorná ![]()
@Burj Chalifa tak na to ať zapomene, ja mu dam postel
Ja mu taky nechrapu v boude ![]()
@Ducánek píše:
No holky ja byla s Aaronem venku od 18h až do 19:30 a musím říct, ze mi to stačilo, venku je zima a ten blázen ještě nemá dost![]()
Naštěstí jsem ho měla na vodítku, jinak bych místo psa donesla ctyrnohou kostku ledu
Jo to známe, my 20km v nohou a Brunýs je po příchodu domů aktivní, jako bychom nikde nebyli
Ještě tak hodinu prudí s hračkama a až pak teda usoudí, že další akce fakt nebude a zaleze do pelíšku nebo k synovi do postele ![]()
@Ducánek píše:
@Burj Chalifa tak na to ať zapomene, ja mu dam postelJa mu taky nechrapu v boude
přece by jsi pejska nevyhodila ![]()
@Ducánek píše:
@Burj Chalifa tak na to ať zapomene, ja mu dam postelJa mu taky nechrapu v boude
Ale urcite bys klidne mohla ![]()
@asha píše:
Ale urcite bys klidne mohla
Pokud tam má teplo a měkké podložení, tak není jedinný důvod odepřít rovnocennou výměnu pelechů.
Ahoj ![]()
Taky se k vám rádi přidáme s našimi miláčky…
zleva - Monty, Mates a Ruda ![]()
@Moruma píše:
Ahoj
Taky se k vám rádi přidáme s našimi miláčky…zleva - Monty, Mates a Ruda
To jsou úžasní hafani.To asi bude pěkná čeládka, co nezkazí žádnou legraci. ![]()
@Burj Chalifa to teda jo, někdy si přijdu jak v blázinci, když začnou ty jejich hry a úplně nejlepší je když se k nim přidá kočka… ![]()
Ale aspoň se s nima člověk nenudí… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Pokud tam má teplo a měkké podložení, tak není jedinný důvod odepřít rovnocennou výměnu pelechů.
Tak v zatepleny boude na sene jsem jeste nespala
Ze bych to zkusila ![]()
@Moruma píše:
@Burj Chalifa to teda jo, někdy si přijdu jak v blázinci, když začnou ty jejich hry a úplně nejlepší je když se k nim přidá kočka…
Ale aspoň se s nima člověk nenudí…
Ahoj krásný pejsci
To se doma opravdu nenudis ![]()