Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@scentini to musí byt asi sranda když to po tobě skočí, co??? ![]()
Já se zeptám - chtěla bych psa, ale nevím, jak to nejlíp načasovat, abych na něj měla dost času. Mám syna 16 měsíců a druhej se narodí v květnu. Bude nejlepší počkat až budou oba kluci trochu větší nebo je to jedno?
@Eny.x píše:
@asha Neberu to vůbec jako rypaniJen manžel stejně chce byt po porodu dítěte doma i měsíc už cely před porodem
![]()
to moj bol tiez a vlastne je doma atale, len zajde na schuzku atd..ale matka je len jedna..
Busy bee Ahoj tak jestli chceš stene, tak bych ho pořídila už ted, jelikož bude potřebovat hodně času, co se týká venceni, než pochopí ze se cura jen venku
a než se narodí mimco bude už aspoň trochu větší a rozumnější
a budeš mít čas i na mimco
@Eny.x píše:
@scentini Parecek mate?my budeme mít na konci února.
Ne, to je máma se synem.
@Ducánek píše:
@scentini to musí byt asi sranda když to po tobě skočí, co???
To mi povídej, malej má 50 kilo a máma 30, ale s fleku ho složí ![]()
Jinak jsou papírový, máme chovnou stanici.
@scentini Aha, tak to je určitě fajn, když jsou pravé takto od jeho narozeni spolu.
@Ducánek píše:
@scentini to ma vlastní vodní lehátka, nebo co to je???
Ne to je vesta do vody. Jork má 12 let a hrozně ráda se koupe, ale jde ke dnu. Tak aby se neutopila.
@Eny.x píše:
@asha Ze se podělá co?jsou to dva psy, nikoli fena a pes, nebo dvě feny - to by mi chovná stanice neprodala, ale dva psy prodají
Bud ze se jeden vrati, nebo ze to nezvladnete vycvicit. Fena a pes jsou v pohode, se dvema psy budete mit co delat, ale vase volba. Nezapomen taky, ze az prijdou oba do puberty, ktera nebyva u psu jednoducha, tak prte bude mit slozity obdobi taky. To bude celkem mazec.
No a ja te radsi postrasim, ze to bude hrozny a pak to treba bude v pohode, ale porad lepsi, nez kdyz je to naopak ![]()
@Busy Bee píše:
Já se zeptám - chtěla bych psa, ale nevím, jak to nejlíp načasovat, abych na něj měla dost času. Mám syna 16 měsíců a druhej se narodí v květnu. Bude nejlepší počkat až budou oba kluci trochu větší nebo je to jedno?
Ja propaguju vyckavani
Ja cekala, az nasemu nejmladsimu nebudu muset stat na hristi za zadkem a budu se moct venovat steneti. Vyplatilo se
Vsechno je v klidu, uzila jsem si deti a ted si uzivam stene. Tak sama uvidis podle deti, my mame nejmladsiho nejzivejsiho, takova ta nerizena strela, tak jsem si jela pro stene, az kdyz mu bylo 5 ![]()
@Busy Bee píše:
za mna pockat..mala som stene s polrocnym miminom a uz by som do toho nesla..takisto som mala 9r psa s novosom a to bola pohodicka..
za mna stene a mimi-spatna kombinacia…
@scentini aha
ja už myslela ze je nějaká originál vychytavka pro psy neplavce ![]()