Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3144
9.12.14 14:55

@scentini Parecek mate? :kytka: my budeme mít na konci února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 14:57

@scentini to musí byt asi sranda když to po tobě skočí, co??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
9.12.14 14:59

Já se zeptám - chtěla bych psa, ale nevím, jak to nejlíp načasovat, abych na něj měla dost času. Mám syna 16 měsíců a druhej se narodí v květnu. Bude nejlepší počkat až budou oba kluci trochu větší nebo je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 15:00
@Eny.x píše:
@asha Neberu to vůbec jako rypani :kytka: Jen manžel stejně chce byt po porodu dítěte doma i měsíc už cely před porodem :oops: :dance:

to moj bol tiez a vlastne je doma atale, len zajde na schuzku atd..ale matka je len jedna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 15:01
@Ducánek píše:
Tak ten je luxusní bobecek :mrgreen:

diky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.12.14 15:02

Takhle jsme si užívali léto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 15:03

Busy bee Ahoj tak jestli chceš stene, tak bych ho pořídila už ted, jelikož bude potřebovat hodně času, co se týká venceni, než pochopí ze se cura jen venku :mrgreen: a než se narodí mimco bude už aspoň trochu větší a rozumnější :mrgreen: a budeš mít čas i na mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 15:05

@scentini to ma vlastní vodní lehátka, nebo co to je??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.12.14 15:07
@Eny.x píše:
@scentini Parecek mate? :kytka: my budeme mít na konci února.

Ne, to je máma se synem.

@Ducánek píše:
@scentini to musí byt asi sranda když to po tobě skočí, co??? :mrgreen:

To mi povídej, malej má 50 kilo a máma 30, ale s fleku ho složí :mrgreen:

Jinak jsou papírový, máme chovnou stanici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
9.12.14 15:10

@scentini Aha, tak to je určitě fajn, když jsou pravé takto od jeho narozeni spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.12.14 15:11
@Ducánek píše:
@scentini to ma vlastní vodní lehátka, nebo co to je??? :think:

Ne to je vesta do vody. Jork má 12 let a hrozně ráda se koupe, ale jde ke dnu. Tak aby se neutopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 15:11
@Eny.x píše:
@asha Ze se podělá co? :nevim: jsou to dva psy, nikoli fena a pes, nebo dvě feny - to by mi chovná stanice neprodala, ale dva psy prodají :potlesk:

Bud ze se jeden vrati, nebo ze to nezvladnete vycvicit. Fena a pes jsou v pohode, se dvema psy budete mit co delat, ale vase volba. Nezapomen taky, ze az prijdou oba do puberty, ktera nebyva u psu jednoducha, tak prte bude mit slozity obdobi taky. To bude celkem mazec.
No a ja te radsi postrasim, ze to bude hrozny a pak to treba bude v pohode, ale porad lepsi, nez kdyz je to naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 15:14
@Busy Bee píše:
Já se zeptám - chtěla bych psa, ale nevím, jak to nejlíp načasovat, abych na něj měla dost času. Mám syna 16 měsíců a druhej se narodí v květnu. Bude nejlepší počkat až budou oba kluci trochu větší nebo je to jedno?

Ja propaguju vyckavani :) Ja cekala, az nasemu nejmladsimu nebudu muset stat na hristi za zadkem a budu se moct venovat steneti. Vyplatilo se :palec: Vsechno je v klidu, uzila jsem si deti a ted si uzivam stene. Tak sama uvidis podle deti, my mame nejmladsiho nejzivejsiho, takova ta nerizena strela, tak jsem si jela pro stene, az kdyz mu bylo 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.14 15:16
@Busy Bee píše:
Já se zeptám - chtěla bych psa, ale nevím, jak to nejlíp načasovat, abych na něj měla dost času. Mám syna 16 měsíců a druhej se narodí v květnu. Bude nejlepší počkat až budou oba kluci trochu větší nebo je to jedno?

za mna pockat..mala som stene s polrocnym miminom a uz by som do toho nesla..takisto som mala 9r psa s novosom a to bola pohodicka..
za mna stene a mimi-spatna kombinacia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.14 15:16

@scentini aha :mrgreen: ja už myslela ze je nějaká originál vychytavka pro psy neplavce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová