Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nastrojená ke stromečku
s druhou čubinkou, co má mamka, dostaly nejvíc dárků ![]()
Pár foteček toho našeho loupežníka… + jeho psí kamarádky (fenečka o přítele), ti dva spolu řádí, hlídají, spí (jak jinak než v posteli)… no jsou prostě úžasní ![]()
První je z vánoc…
Další dvě z výletu, kdy se prostě musel nutně sprasit… podotýkám, že na štědrý den se ještě koupal i v rybníku!!!
Další dvě jsou Brunýsek s Elsinkou ![]()
I když je celá špinavá je vidět, jak je spokojená a šťastná
to tě paničko přece musí těšit
A poslední dvě fota - jsou moc hezcí, skoro jako sourozenci
![]()
@Maikee jo jo, náš Brunýsek je tzv. prasopes
On se zasviní kdykoliv a i v období naprostého sucha si najde kaluž s blátem
Když on má vždy takovou radost, že se může vyráchat v blátě, tak mu to přeci nebudu kazit
Jen teď v zimě je to akorát složitější, mám pak obavy, aby neprochladl, takže máme na střídačku 2 kabátky ![]()
@KačuliKačka přesně tak, přece by jim to člověk neodpíral, když jsou tak šťastní
Taky jsme na rychlo předevčírem kupovali svetýrek pro malou
Jenže je jak špagetka, dlouhá ale hrudníček má maličký, tak to byl docela složitý úkol. Naštěstí paní prodavačka měla nápad, tak jsme odjeli s krásným červeným svetrem snad na jezevčíky či co
![]()
@Bomer
![]()
Je ale nááádhernýýýý, fakt, můj sen je mít borderku, jednou… ale vlkodava mám zakázaného…
![]()
@Maikee přesně tak, přeci mu to neodepřu, já pak dostávám záchvaty smíchu, když řádí v bahně, ale on už se tak vesele netváří, když ví, že ho doma čeká vana a koupání ![]()
@KačuliKačka ja toho spravneho psa hledala dlouho
kdyz jsme bydleli v byte tak sem chtels civavu nebo yorka (kvuli velikosti) po prestehovani do baraku jsem zacala s nemeckym ovcak, coz je moje srdcove plemeno (meli sme ho kdyz sem byla mala), ale mamca rekla ze vrlkeho psa uz nechce, tak sem prisla na borderku no a z borderky vznikl australsky ovcak a nelituji
je to skvele pratelske a inteligentni plemeno ![]()
Jé, se přidám, my máme dva australské ovčáky a jednoho berňáka
ten je moje srdcovka
Ale v lednu mu bude už 7let
austalanda má 3,5r a pes auo 4m ![]()
@Bomer tak já jsem vázaná bytem, ale i tak mám středně velkého pejska, aktivního až až… kamarádka prohlásila, že v něm bude kus australáka, neboť po 21 km v horách (my totálně k. o.) si doma donesl ještě hračku ![]()
Ale v něm je asi od každého trošku ![]()
Borderku měl otec od bývalého partnera a ta byla naprosto úžasná (bez pp), od 4 měs. bez vodítka, poslušnost 100%, nikam neutíkala, držela se u nohy i na horách,… no, ale tak nebyla moje, že…
Australáka jsme jednou potkali, ale mezi psími kamarády bohužel nemáme…