Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
28.12.14 17:19

Tak u nas psi nic, ale jinak se maj dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.12.14 17:36

Nastrojená ke stromečku :D s druhou čubinkou, co má mamka, dostaly nejvíc dárků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 06:18

Pár foteček toho našeho loupežníka… + jeho psí kamarádky (fenečka o přítele), ti dva spolu řádí, hlídají, spí (jak jinak než v posteli)… no jsou prostě úžasní :D

První je z vánoc…
Další dvě z výletu, kdy se prostě musel nutně sprasit… podotýkám, že na štědrý den se ještě koupal i v rybníku!!!
Další dvě jsou Brunýsek s Elsinkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 06:19

@Maikee to je bobíneček malinkatý :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.12.14 07:34

I když je celá špinavá je vidět, jak je spokojená a šťastná :mrgreen: to tě paničko přece musí těšit :lol: A poslední dvě fota - jsou moc hezcí, skoro jako sourozenci :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 07:59

@Maikee jo jo, náš Brunýsek je tzv. prasopes :lol: On se zasviní kdykoliv a i v období naprostého sucha si najde kaluž s blátem :lol: Když on má vždy takovou radost, že se může vyráchat v blátě, tak mu to přeci nebudu kazit ;-) Jen teď v zimě je to akorát složitější, mám pak obavy, aby neprochladl, takže máme na střídačku 2 kabátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.12.14 08:02

@KačuliKačka přesně tak, přece by jim to člověk neodpíral, když jsou tak šťastní :potlesk: Taky jsme na rychlo předevčírem kupovali svetýrek pro malou :) Jenže je jak špagetka, dlouhá ale hrudníček má maličký, tak to byl docela složitý úkol. Naštěstí paní prodavačka měla nápad, tak jsme odjeli s krásným červeným svetrem snad na jezevčíky či co :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 08:06

Muj tlamous a jeho prvni snih :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 08:08

Bohuzel mi nejdou vlozit najednou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 08:16

@KačuliKačka to mi nekoho pripomina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 08:47

@Bomer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Je ale nááádhernýýýý, fakt, můj sen je mít borderku, jednou… ale vlkodava mám zakázaného… :think: :lol:

@Maikee přesně tak, přeci mu to neodepřu, já pak dostávám záchvaty smíchu, když řádí v bahně, ale on už se tak vesele netváří, když ví, že ho doma čeká vana a koupání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.12.14 09:02

@KačuliKačka ja toho spravneho psa hledala dlouho :) kdyz jsme bydleli v byte tak sem chtels civavu nebo yorka (kvuli velikosti) po prestehovani do baraku jsem zacala s nemeckym ovcak, coz je moje srdcove plemeno (meli sme ho kdyz sem byla mala), ale mamca rekla ze vrlkeho psa uz nechce, tak sem prisla na borderku no a z borderky vznikl australsky ovcak a nelituji :srdce: je to skvele pratelske a inteligentni plemeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.12.14 09:07

Jé, se přidám, my máme dva australské ovčáky a jednoho berňáka :srdce: ten je moje srdcovka :srdce: :srdce: Ale v lednu mu bude už 7let :( austalanda má 3,5r a pes auo 4m :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 09:08

@Bomer tak já jsem vázaná bytem, ale i tak mám středně velkého pejska, aktivního až až… kamarádka prohlásila, že v něm bude kus australáka, neboť po 21 km v horách (my totálně k. o.) si doma donesl ještě hračku :lol:
Ale v něm je asi od každého trošku :)

Borderku měl otec od bývalého partnera a ta byla naprosto úžasná (bez pp), od 4 měs. bez vodítka, poslušnost 100%, nikam neutíkala, držela se u nohy i na horách,… no, ale tak nebyla moje, že…

Australáka jsme jednou potkali, ale mezi psími kamarády bohužel nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová