Pekelná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
24.11.24 16:43
@Anonymní píše: Více
..zvracela po odpolední návštěvě..ráno jedla ve školce..průjem trval tři dny..u tchýně byla týden
Protiřečíš si v každé větě. Svést průjem na babi, když ten den třeba i doma snídala, je ubohé. Mohlo to být z čehokoli, a nejpravděpodobnější se mi zdá střevní chřipka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 16:47

@SaxaL diky za podporu. Vytrvat zkusim, ale fakt to neni jednoduche.

• Citovat
  • Upravit
36571
24.11.24 16:54
@terien píše: Více

Tesat do kamene!

Zakladatelko, pravdu bude mít vždy maminka, a ne Ty! Nám manželčina rodina totálně zničila vztahy a už se s tím nedá nic dělat. Myslel jsem, že to zlomím silou, a polámal jsem akorát náš vztah.

Když jsem jednou ve vzteku vytknul tchýni, že nás rozvede a trochu jsem doufal, že se asi urazí, ale současně chytne za nos a přestane ho strkat do naši rodiny, tak jenom řekla, že dcera nebude první ani poslední a aspoň se vrátí domu (je cizinka). :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
24.11.24 17:00

Jste fakt dobrá hysterka, jak by řekli dnešní náctiletí, mega hysterka. Hlavně jim v té poradně povězte o magnetech a párku, ti budou teda koukat. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 17:17
@Annonymní_007 píše: Více

Ona nam oběma řekla, že jsme hystericti, nevidí důvod, proč by se mělo něco stát.
Ale manžel je na mé straně a dlouho jsme se pak neviděli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.24 17:24

@jege taky mam pocit, ze by byla nejradsi, sbychom se rozvedli. Pritom to nechapu, jedna jeji dcera je 2× rozvedena, druha teda ne, ale s manzelem jsou spolu uz tak 8 let jen kvuli detem a ani se jejich vztah neda oznacit za nejak kamaradsky a manzel je uz taky jednou rozvedeny. Coz samozrejme nerikam, ze ty krachy vztahu jsou jeji vina, to vubec ne. Ale misto, aby teda byla rada, ze nekde neco funguje (dokud fungovalo), tak to akorat rozpichava. No jo no, nak bylo, nak bude. A mrzi me, jak to dopadlo u vas, doufam, ze nam se to jeste nejak podari opravit.

• Citovat
  • Upravit
6626
24.11.24 17:30
@šklíbakočka píše: Více

Já myslím, že by koukali, kdyby četli tuhle diskuzi. Koukám kolika lidem tady nedochází, co se stane, když dítě spolkne dva magnety a jak nebezpečný je naučit děti lhát. Tchýně místo toho, aby respektovala rodiče, tak dělá všechno na just a hysterka je zakladatelka, jo? Jestli doma dáváš batoleti na hraní magnety a přijde to běžný, aby je mělo v dosahu, tak ti buď chybí zásadní informace nebo rozum, stejně jako té tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
24.11.24 17:43
@Janli píše: Více

Mám i rozum i informace. Ale myslím, že se věci dají řešit jinak, než výlevy, které tu zakladatelka předvádí. Mj. určitě by byl zajímavý popis z druhé strany, ale to tu tak bývá. Nemám hysterické osoby ráda. A mega hysterické už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.11.24 17:46

K magnetum viz článek níže - jejich spolknutí může být opravdu velmi nebezpečné.

https://www.fnmotol.cz/…nich-sitich/

Pokud je tam manžel bere v době, kdy jdeš k lékaři, požádej manžela, ať jde s tebou. Ad ponožky - ehm… vážně?

A kompromis není, že jsou tam děti „jen“ třikrát do roka, ale že jsou tam s tebou nebo s manželem, který na ne dohledne. Ubytovala bych se na víkend pokaždé u tchyně taky a chovala se tak, ze nejpozději v pondělí ráno by tady byl článek o pekelné snaše :lol: Jak se do lesa volá…

Proberte to na te terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.11.24 17:48

A věta „neříkej to mamince“ by měla být trestná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
24.11.24 17:49
@inkakřivák píše: Více

Protože tchyně je paličatá megera, pro kterou je snacha povl, který jí nemá co kecat do výchovy vnoučat! :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
24.11.24 17:50
@jege píše: Více

Tvoje matka je taky tchyně - taky paličatá megera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
24.11.24 17:51
@Janli píše: Více

Magnety jsme nikdy nedali pryč z lednice. Žádný nebyl natolik malý, aby ho dítě dokázalo spolknout. A hlavně jsme dítě učili, jak žít v normálně vybavené domácnosti. Takže jsme pravidelně magnety vozili z různých výletů a dítě je dávalo od mala na ledničku.

• Citovat
  • Upravit
6626
24.11.24 17:52
@šklíbakočka píše: Více

A dovedeš si představit situaci, kdy to tchýni desetkrát vysvětlíš, neustále ji prosíš, odnášíš ty magnety, znova vysvětluješ a nic? Mají z tebe akorát srandu? To co ty tady nesmyslně označuješ za hysterii, já vidím na absolutní zoufalost. Babka dělá všechno naschvál, respekt nula, aby aby si mohla dělat všechno po svým, tak ještě učí dítě lhát. A hysterku děláš ze zakladatelky, jo? Tak to je naprosto mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.11.24 17:56
@Alpacass píše: Více

Batole naučíš, že nemá něco polykat? Víš o tom, že spousta magnetů je ve velikosti, kdy se spolknou dost snadno? Nedej bože, aby byly barevný nebo ještě hůř s malou dekorací, co připomíná bonbon. Dítě jsem učila žít v normální domácnosti od chvíle, kdy to bylo schopno chápat. Rozhodně ne do věku tří let. To šly všechny potenciálně nebezpečný věci z jeho dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová