Pekelná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32186
26.11.24 18:38

@1010 Kdyby byla babička normální, tak jí to stačí říct, ona to pochopí a je to. Přes žádosti a prosby to dělá stejně dál, takže nevím, k čemu bude, že jí to řekne znovu on. Za sestry bych nemluvila, můžou to říct samy. Takhle to odskáče on nebo jeho žena, že to stejně způsobila, protože se jí pořád něco nelíbí a blabla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
26.11.24 18:40

@Monchichik no dyť…řeklo se to 150×…
a teď se to řekne po 151…a stejně k hovn.
:zed: :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
26.11.24 18:58

@1010 no, není nad rodinné vztahy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
26.11.24 19:00
@Monchichik píše: Více

je to narocne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13978
26.11.24 19:18
@1010 píše: Více

Tak zakladatelka to říct umí, ale já mluvím o jejím muži a jeho sestrách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
26.11.24 19:23

@Venetia no to ti teda povím :D…já teda neoplývám trpělivostí a na naschvály nejsem stavěná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.24 19:46

Je to tak no, ja to taky nevidim uplne pozitivne. Teda kdyby jeho hodila do klatby, tak vlastne pro nas dobre, konecne by byl od ni klid (ani nevite, jak jsem si uzivala, jak se s nama loni ty 2 mesice nebavila). Ale nemyslim si, ze by to prineslo nejaky ovoce. Halvne me stve, ze teda v takovym tom prvotnim navalu emoci mi manzel rek, ze jestli deti nebudou chodit k jeho rodicum, tak ani k mym. Jako halooo? Jsem mu hned rekla, ze fskt nevim, proc by meli byt potrestani moji rodice za to, ze mam spory s jeho matkou. No uplne na hlavu. Ale nastesti mu rekla i ta psycholozka, ze proste obcas se to stane, ze se s JEDNEMA prarodicema kontakt ukonci, pokud neni mozna domluva. No a kdyz jsem mu rekla, ze ja ale trvam na tom, ze u kazdy navstevy budu, tak to se strasne urazil - pritom jako nevim proc, jestli si to zas jako vzal osobne on, jako utok na nej, ze neverim jemu? :roll: No tak ted se za chvili uvidime, tak uvidime, jak se komu co rozlezelo v hlave.

• Citovat
  • Upravit
415
26.11.24 21:44
@Anonymní píše: Více

Zakladatelko, ja nechci malovat čerta na zeď a neznám vaši rodinu, ale ony mohou byt sestry i poměrně vyčůrané. Celý konflikt hodily na manžela a když se to nepovede a) svou angažovanost popřou a b) zlý bude jen tvůj manžel, což za c) jednou může vyústit v nerovnoměrné rozdělení dědictví nebo vůbec majetku. Takže na to pozor.

Jinak mám stále za to, že bych kontakt nerušila, ale jen utlumila, zrušila bych ale víkendy a návštěvy akceptovala jen pod dohledem. Pokud ale svému muži nevěříš (což i chápu, že se urazil), budeš muset jezdit s ním, přinejhorším pod nějakou záminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
26.11.24 21:47
@Lily-of-the-valley píše: Více

Já to pochopila.
Pochopí to tchýně :think: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
26.11.24 21:50
@Monchichik píše: Více

Zrovna tak. Jednou a dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.24 23:32

@SaintRaffaella to vis, ze jsou vycurany, to je me uplne jasny. Ale teda ze by manzel nededil, tak to by pro me byla spis zachrana, protoze jestli se neceho desim, tak je to jeho dedictvi :lol: protoze jedinej, kdo do toho poleje prachy bude manzel - protoze segry prece nemaj, ze jo. A starat se bude taky on - protoze ony prece bydlej daleko. Takze kdyby nededil, tak to by byla uplne ta nejlepsi zprava dne, co by me mohla potkat :lol:

• Citovat
  • Upravit
10202
27.11.24 05:26

Chápu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 22:35

Jak to všechno dopadlo? Uklidnila se už tchýně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.25 22:09
No zatim to nijak nedopadlo. Nebo takhle, dopadlo to tak, ze rodina manzela manzelovi zas neco nakecala do hlavy a ja uz nemam silu s tim neco delat. Proste se rozhodl, ze veri jim - ikdyz ja mam dukazy, ze lzou, a ne mne. Takze ted zijeme v nejakym „primeri“, jak s manzelem, tak s tchyni. Ja si nasla terapeutku a snazim se najit cestu, jak dal - protoze manzel u me bohuzel totalne klesnul a je mi momentalne uz uplne ukradeny.
No a tchyne? Tak manzel chtel, at si to s jeho matkou vyrikam - tak dobry no, tak teda prisla. Ale vubec nechtela resit to, jak to mame mezi sebou my dve, ale „ze si vsimla, ze je muj manzel nestastny a ze jestli nepotrebuju pomoct, ze by me naucila, jak s nim jednat, aby delal, to co ja chci.“ Tak to jsem s diky odmitla. O lekce v manipulaci opravdu nestojim. A aby ona nam jakoze zazracne zachranila manzelstvi, ktery predtim uspesne rozvratila a ja pak byla nucena z vdecnosti skakat, jak ona piska? Tak to vazne ne dekuji.
Takze v kratkosti - na 💩 :) ale to je zivot no, nak se s tim poperu.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová