Perfect days - kde stáhnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
2.3.12 23:04

jo mmch bacha, muzi v nadeji tam jsou, ale prijde mi, ze to ted kontroluji a obcas to smazou, ale jsou dny, kdy se tam da najit vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.3.12 00:00

holky ja na tom filmu byla v kine je fakt bombovej :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.3.12 00:09

To jsem právě taky slyšela. My byli zrovna mimo město, když to u nás promítali :-? A prý je skvělý film i Láska je láska. Těším se na něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.3.12 11:03

tak o tom druhem jsem jeste neslysela :mrgreen: ale my zase cekame na bastardy 2. :nevim: taky jsme je propasli a uz nikde nejsou a nedaj se stahnout,a stejne tak jsem zvedava a natesena na stmivani na tu druhou cast :oops: vis co myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.3.12 11:16

Mne se líbi vše filmy česke na muži v nadeji sem byla 3× :oops: perfect days sem videla 2× a ted sem videla laska je laska tak to je supr film,jedine co sem byla sklamana tak s filmu signál :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
15.3.12 19:57

už je na ulož to :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Ali84
17.3.12 21:16

Už mam staženo, ale nějak mě to nechytlo :think: . Po 20ti minutách jsem to vypla.

• Citovat
  • Upravit
3910
17.3.12 21:27

Mám staženo, jdu si to pustit. Tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
17.3.12 21:46

mě se to teda líbilo dost :)

• Citovat
  • Upravit
3910
18.3.12 00:02

Tak já jsem spokojená :-) Je pravda, že jsem čekala trochu víc, ale jako dobrý :-) Oproti Mužům v naději paráda. Z toho jsem byla mírně zklamaná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
18.3.12 07:26

Tak jsem asi měla vydržet dýl, než jen 20 minut :mrgreen: . Večer si to pustíme celý a uvidim ;)

• Citovat
  • Upravit
3910
18.3.12 18:21
CokeLady píše:Po tomhle filmu fakt začínám nesnášet Bydžovskou, hrozně mě irituje její hlas, je to jak když je v posledním tažení a v každým filmu hraje uplně stejně, fakt jí nemám ráda. :zed:

Bydžovskou taky nemusím. Nejen proto, že se mi nelíbí jako žena, ale nemám ráda její hlas a ani se mi nelíbí jak hraje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
18.3.12 20:00

já miluju chýlkovou takže pro mě fakt super :) a muži v naději jsou ještě lepší,Macháček,Stašová a Polívka pro mě fakt super kombinace tří hvězd :)

• Citovat
  • Upravit
lusis
18.3.12 20:02

a jsem zvědavá na čtyři slunce protože Roden to je jednička :)

• Citovat
  • Upravit
Terezka444
3.6.12 17:40

Copak žádnej chytrák neudělal kinorip? Ty jsou na uložto pár dní po premiéře, a le tentokrát nic… :( :( To je docela divný. Už pár dní prohledávám všechny stránky co znám a nikde nic..... Co to je??!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!