Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, možná trošku mimo… dostala jsem šperk s černou perlou - z lásky
a ikdyž jsem o perlách a jejich významu vždycky četla hezké věci, ted kamarádka přišla s tím, že perly přináší zlo… co vy na to?
asi blbý dotaz, ale ted těmhle narážkám často čelím a potřebuju argumenty ![]()
@Maria37
závidí Ti krásnou perlu
osobně takovým věcem nevěřím.
@martina.se píše:
@Maria37závidí Ti krásnou perlu
osobně takovým věcem nevěřím.
děkuju je opravdu krásná… ale místo, abych slyšela, že mi sluší, tak slyším, že mi přinese neštěstí a smůlu ![]()
Nejsem si jistá, ale myslím, že spíš slzy než smůlu
Ale pokud se šperk hodí a nejsi pověrčivá, tak bych to neřešila;-)
@Maria37 píše:
děkuju je opravdu krásná… ale místo, abych slyšela, že mi sluší, tak slyším, že mi přinese neštěstí a smůlu
moje babi nosí celý život jen perly, hrozně si na nich zakládá. A smůlu tedy fakt nemá
určitě Ti to moc sluší ![]()
@Pomka píše:
@Maria37 nikdy jsem to neslyšela. Třeba kamarádka závidí
@martina.se píše:
moje babi nosí celý život jen perly, hrozně si na nich zakládá. A smůlu tedy fakt nemá![]()
určitě Ti to moc sluší
super! mě kámoška tvrdí, že to ví od babiček z důchoďáku, kde maká
a ty prý ví nejvíc, tak jsem ráda, že je babička s opačným názorem ![]()
Neslyšela jsem o tom a nejsem pověrčivá. Takže bych je s klidem nosila ![]()
@Maria37 Já jsem měla perly na svatbě, všichni říkali, že mi to manželství nevydrží a zatím jsem šťastně vdaná pátým rokem
vůbec tomu nevěř ![]()
Příspěvek upraven 25.02.14 v 18:23
@Maria37 píše:
super! mě kámoška tvrdí, že to ví od babiček z důchoďáku, kde makáa ty prý ví nejvíc, tak jsem ráda, že je babička s opačným názorem
moje by to hned vyvrátila. Nosí je fakt pořád - je jí 86 (letos). I když už toho moc nenachodí, bez náhrdelníku nejde ani otevřít dveře
Smůlu ti přinese přesně to, o čem budeš věřit, že ti ji přinese ![]()
Těš se z nich, a pověry hoď vesele za hlavu ![]()
@Maria37 Já mám takový pocit, že by se perly neměly nosit jen na svatbu, že by to přineslo smůlu a slzy, ale ruku do ohně bych za to nedala ![]()
Na kamarádku se vykašli… perly jsou krásné a smůlu nenosí… já mám prsten i naušnice s černými perlami a mě to teda přineslo jen štěstí… a mám to už pár let odzkoušeno…