Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tipuju, ze podruhe zvolen nebude. I kdyz tezko rici. Zklamal me.
@verulicek píše:
@Tiger-lily pako s lopatou by svou pracovitostí možná reprezentoval lípráda hledám na lidech to dobré, ale tady se nějak nemůžu ničeho chytit
a aj, asi opustím diskuzi, začíná to tu smrdět lidovýma milicema
![]()
Prezident nejde odvolat..Musel by sám abdikovat nebo spáchat vlastizradu.
@verulicek
Vždyť je to směšné…(ta petice) ![]()
Také by mě zajímalo, koho by sis tam představovala, na výběr opravdu moc nebylo. A ano teď to napíšu, já jsem i dnes ráda, že tam je Zeman a ne Karel!
![]()
@suwari píše:
ale tuším že Sněmovna by mohla vyvolat referendum ![]()
@suwari píše:
@anairda píše:
@verulicek
Vždyť je to směšné…(ta petice)
Také by mě zajímalo, koho by sis tam představovala, na výběr opravdu moc nebylo. A ano teď to napíšu, já jsem i dnes ráda, že tam je Zeman a ne Karel!![]()
![]()
Taktéž si říkám, že raději rozumět sprostému než nerozumět ničemu ![]()
@Tiger-lily píše:
neblázni, to by byl úplně hotovej kocourkov, každý pako s lopatou nemůže sedět na hradě, naprostá většina z nás vůbec nemá šajna, co to obnáší
Naprosto každý pako s lopatou by na tom hradě vypadalo a vyjadřovalo se jako Zeman, naopak možná líp. Zeman je král buranů, ale myslela jsem si, že vyhraje, od většiny našeho národa jsem bohužel nic jiného nečekala ![]()
Bohužel se obávám, že petice je k ničemu ![]()
Kolem mě volilo hodně lidí - věk kolem 28. A vím jenom o jednom, který tolik Zemana. A tomu nevadí, jak se chová. Prý to od něj čekal ![]()
@mlsalkaM píše:
No popravdě, nebylo tam moc co vybrat. Sejde se Čech, Japonec, Němec a Avatar…vtip? Ne, prezidentské volby Čr
@verulicek píše:
ale tuším že Sněmovna by mohla vyvolat referendum
Jo jo, ona asi sněmovna nemá nic jiného na práci…
Ty dva roky už to vydržíš, pak tam bude jinej blázen a bude pořád stejně. ![]()
Holky klid… ono to dlouho trvat nebude a uchlastá se becherovkou
![]()
zvláštní…taky neznám nikoho, kdo ho volil
ale třeba se teď za to ty lidi stydí a nepřiznají to 
jinak nevím, kdo to tu psal, ale kolem mě je hromada mladých (počítám věk kolem 25) a volit jich chodí dost…asi záleží, v jakých kruzích se kdo pohybuje