Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lloren píše:
Antonie Bolavá odpoved máš v úvodu!!! a neurážej mě už jsem tě stejně nahlásila že zde škodíš!!! úvod je jasný pokud vás to pohoršuje tak nepřispívejte! i malé dítě by to pochopilo![]()
![]()
jako za co jsi mě nahlásila? Že tady diskutuji i ořes tvůj zákaz? Ty máš pocit, že jsi mě zahlédla někde něco psát a na základě toho proti mně všechny štveš. To ti připadá normální? Nahlásit bych měla já tebe, ale nestojí mi za to kvůli tobě otravovat adminy. Už vidím jak mi kvůli téhle diskusi dávají banán.
Já jsem jen chtěla rozvinout diskusi na téma, jestli si myslíte, že to pomůže. Kde jsem psala, že je mi to lhostejné, nebo že chci aby ji popravili?
Ani ten podpis tady nikomu nerozmlouvám. Fakt se vzpamatuj
Uživatel je onlineAlice.007 souhlasím ![]()
Uživatel je onlinefarska prosim tě četla jsi že jsem se jí omluvila tak se uklidni
to že jsem si jí spletla neznamená že jí špinim
@lloren píše:
Antonie Bolavá odpoved máš v úvodu!!! a neurážej mě už jsem tě stejně nahlásila že zde škodíš!!! úvod je jasný pokud vás to pohoršuje tak nepřispívejte! i malé dítě by to pochopilo![]()
![]()
Ehm.
![]()
@lloren píše:
Uživatel je onlineAlice.007 souhlasímUživatel je onlinefarska prosim tě četla jsi že jsem se jí omluvila tak se uklidni
Já budu klidná, až budu sama chtít.
Ne protože mi to někdo přikáže.
Vnímáš rozdíl?
Příspěvek upraven 30.05.14 v 17:10
Uživatel je onlinefarska
co ehm? uklidni se ty proti uživatelce nic nemám
@Antonie Bolavá ne, dostaneš banán za to, že nemáš ráda psy
teda ani lidi ![]()
@lloren To, že chceš pomoc ženě támhle někde je sice hezké, ale chováš se jak blázen
. Nauč se slušnému chování, páč tohle je hrozné
. Je mi z toho
..
Nic ti neudělala. Jen napsala co si myslí a ty kdyby si mohla tak jí ukamenuješ. Vlastně se chováš svým způsobem jak ty mago. i
![]()
@Antonie Bolavá píše:
@farska děkuju i tobě
Nemáš vůbec zač.
Holubiček je tady dost a dost, ale tohle se přejít nedalo.
@lloren píše:
Lucenka : tohle je snad jasný zpochybnuje tady něco čemu vůbec nerozumí!!! je to její názor který respektujeme! tak pokud v petici nevěří tak at jí nepodepiuje a odejde co je na tom nepochopitelného?
Hlavně že ty rozumíš muslimské politice
Navíc ona nikde nenapsala, že to nepodepsala a pustila ses tady do ní, skoro jak do masového vraha.
@lloren píše:
Uživatel je onlineAlice.007 souhlasímUživatel je onlinefarska prosim tě četla jsi že jsem se jí omluvila tak se uklidni
To právě znamená, děvče! Ty si máš ověřit, než někoho křivě obviníš a ne tady na mě kydat něco co není pravda jen proto, že s tebou nesouhlasím
@Bethuska píše:
@Antonie Bolavá ne, dostaneš banán za to, že nemáš ráda psyteda ani lidi
tvl to je bordel
No už tady byly banány za větší kraviny
No nic.
Jdu podepsat, než to za Tebe odnese chuděra vězenkyně tím, že se jí těch podpisů nesejde dost.
Slušné diskutování je pro tebe španělská vesnice. Nauč se to, bude ti/nám všem tady líp!
Antonie Bolavá
omluvila jsem se ti ve zprávě! nechtěla jsem ti ublížit pošpinit tě nebo tak něco. Jen mi prostě příjde tahle situace té ženy opravdu hrozná a nemohu pochopit lidi že jim to je jedno tím nechci říct že tobě je to jedno.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat