Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jasně, ale nemyslím, že to vždycky tak pěkně vyjde. Obvykle nikdo neví, kam se ty děti vlastně dostaly.
@mater_semper_certa tohle bylo obrovske stesti ze to vyslo…neskutecne…
No právě. Kdybych měla tak malé dítě a chtěla s ním navštívit zemi, kde funguje tak bezohledné absurdní a chladnokrevné právo, určitě bych se na takovou eventualitu připravila.
Zvlášť, že se jedná o turisticky atraktivní místa, která by člověk navštívit chtěl.
@mater_semper_certa tohle neni o turistech, to je o lidech kteri tam dlouhodobe ziji apracuji.
@KackaDoup Těm Rusům v Norsku sebrali dcerku na druhý den. A přijeli jen na prázdniny. Ta paní to několikrát zdůraznila. Ta banda k ní naklusala už v šest ráno…
To nebyl pracovní pobyt. Oni se nesnažili si tam zařídit pracovní pobyt. Ale tím, že překročili hranice, začaly být jejich děti ve světle práva chápány stejně jako norské.
@mater_semper_certa Jak byste se chtěla na něco takového připravit. Stát se může všechno. Prostě Vám najednou seberou dítě a odvezou pryč…
Aby sme nakoniec neutekali do Ruska, aby nam bolo dovolene vychovavat vlastne deti ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Aby sme nakoniec neutekali do Ruska, aby nam bolo dovolene vychovavat vlastne deti
Ano, do toho šíleného Ruska k šílenému Putinovi že? Ona každá mince má dvě strany, proto jsem velmi ostražitá a skeptická k současným protiruským náladám, které nám z mého pohledu z velké části podsouvají média. A jsem též velmi ostražitá, co chystají tady v ČR, když mají od Norů peníze a právě na jakousi „reformu“ sociálně-právní otázky dětí. A Češi jak vidí prachy, tak jdou po nich jak vosy na med.
Když už je to i na Slovensku..potěš koště teda.
Tohle jsou zločiny a novodobý fašismus, jinak se tomu říct nedá. A taky se to nedá nechat jen tak, musí se to řešit. Společnost na to musí neustále upozorňovat, šířit informace, otravovat politiky.
Uprimne? Keby som mala rozhodovat slobodu a moje deti v nahradnej rodine, alebo navrat pred 1989 a deti doma, tak stojim frontu na cervenu knizku ![]()
@KackaDoup píše:
@Evulina sileny je proto ze nam to tak vnucuji media…ale to ty rikas taky..a jsem za to nesmirne vdecna, protoze mam obcas pocit ze uz nikdo nema vlastni nazor a vsichni jsou nesvepravni..