Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zarazi me jaky se tomu dava prostor misto toho aby neco cesi delali
![]()
a treba uz to, tedy jestli to spravne chapu, ze kdyz se ten urad rozhodne ze deti odebere, tak neni moznost s tim cokoliv udelat, ani soudy policie a politici nic nemuzou, ten jejich urad proste ma absolutni moc ktera se neda nejak hlidat ani omezit…muze se 100× vyvratit ze ty duvody se nestaly, pokud se nejaka urednice z toho uradu rozhodne neni sila ktera by to mohla zmenit krome ni same, coz neudela protoze by tim a sama o sobe ze jednala spatne udelala chybu a to proste neudela
http://sonasvobodova.blog.idnes.cz/…lo-deti.html#t2
Sociálka svým dnešním chováním dala najevo další věc. Totiž snahu umlčet ostatní rodiče, kteří by snad uvažovali o medializaci pochybného či vyloženě nespravedlivého odebrání jejich dětí. Sociálka vysílá signál : vidíte, my jsme ji varovali, aby mlčela. Nemlčela, tak jsme přitvrdili. A vy dopadnete stejně, jestli nebudete zticha.
Neví se ani o tom, že Norsko velmi štědře - několik miliónů Kč - v rámci norských fondů financuje v ČR změnu systému, tj. přechod od ústavů k profesionálnímu pěstounství. Přitom i v Norsku jsou děti v dětských domovech, nazývaných „pěstounský dům“. Tyto ústavy jsou na mnohem horší až katastrofální úrovni oproti českým. O tom si např. můžete přečíst v Reflexu č. 50 z počátku prosince. Čech zde popisuje otřesné zážitky z jeho zaměstnání v tomto ústavu.
@KackaDoup píše:
Včera byl v radiu nějaký Nor a řekl, ze těch pripadu odebranych deti jsou tisíce a pokud nechapeme ignorantske chování tak to je proto ze pro ne je tohle jeden ze stovek sporu a i norska veřejnost ma toho dost. Takže opatrně paní ministerko.a je to tu, Marksová se bude snažit norský systém prosadit v ČR. tedy snahu o zákaz medializace případů, které se budou jednat dětí. rodiče budou pod silným tlakem sociálky, která jim bude vyhrožovat. sociálka bude vázána mlčenlivostí v zájmu dítěte a pod to skryje vše. tak jako v Británii a Norsku. Přesně toho jsem se od začátku obávala a na to neustále upozorňuji již od listopadu 2013 ve svých článcích na blogu. A máme to, hurá hurá.
Pani Marksovou tak trochu znam osobne…asi bych dostal dozivotni zakaz na emiminu kdybych mel skutecnet napsat jaka je to neskutecna p…v jedne nejmenovane skole kam dochazi jeji dite vedla valku proti tamni pani reditelce jen proto, ze ji nesla na ruku a nesouhlasila s tim co chtela ona. Pani Marksova rozpoutala kampan kdy se pani reditelka malem psychicky zhroutila, ale nastesti to vse ustala. Tohle nam tady vladne…jesitna sebestredni slepicka ktera nikdy nic nedokazala, nic neudelala ale vsichni se ji musi klanit…hnus, spina a bleju z ni.
@KackaDoup píše:
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…![]()
![]()
![]()
Tohle je divne „Barnevern mi nic takového neřekl.“ Na jendu stranu tvrdi, ze jim nevolala, ale vzapeti prohlasi tohle?
@75tomas.novotny píše:
Pani Marksovou tak trochu znam osobne…asi bych dostal dozivotni zakaz na emiminu kdybych mel skutecnet napsat jaka je to neskutecna p…v jedne nejmenovane skole kam dochazi jeji dite vedla valku proti tamni pani reditelce jen proto, ze ji nesla na ruku a nesouhlasila s tim co chtela ona. Pani Marksova rozpoutala kampan kdy se pani reditelka malem psychicky zhroutila, ale nastesti to vse ustala. Tohle nam tady vladne…jesitna sebestredni slepicka ktera nikdy nic nedokazala, nic neudelala ale vsichni se ji musi klanit…hnus, spina a bleju z ni.
proc me to nikterak neprekvapuje ![]()
@75tomas.novotny Hmmm, tak to je moc fajn, že zrovna na tomto postu je TOTO!!! ![]()
A u nas to bude tiez, v Nyrsku sa vraj kvoli (nespravodlivemu) odobratiu deti obesil ich otec (obvinili ho zo zneuzivania), a debata na rodine je uz fuc, a dokonca aj akakolvek zmienka z googla je uz fuc.
Co mne osobne hovori, ze je onen pripad pravda, pretoze keby to pravda nebola, tak by to nemazali, ale uviedli veci na spravnu mieru.
@Bábi Zlopočasná píše:
A u nas to bude tiez, v Nyrsku sa vraj kvoli (nespravodlivemu) odobratiu deti obesil ich otec (obvinili ho zo zneuzivania), a debata na rodine je uz fuc, a dokonca aj akakolvek zmienka z googla je uz fuc.Co mne osobne hovori, ze je onen pripad pravda, pretoze keby to pravda nebola, tak by to nemazali, ale uviedli veci na spravnu mieru.
Nic ve zlem, ale uz jenom tvrzeni ze zminka z Google je pryc je dost prestrelena. Netvrdim, ze to nekoho dohnalo az k takovemu cinu, ale cim je tohle podlozene? Urcite by to nebylo zminene jen na Google ktery mimochodem stejne jen prohledava stranky BBC a jinych stranek.
@75tomas.novotny píše:
Nic ve zlem, ale uz jenom tvrzeni ze zminka z Google je pryc je dost prestrelena. Netvrdim, ze to nekoho dohnalo az k takovemu cinu, ale cim je tohle podlozene? Urcite by to nebylo zminene jen na Google ktery mimochodem stejne jen prohledava stranky BBC a jinych stranek.
Pretoze som to predvcerom aj cez google nasla (bola som zvedava ci je to na viacerych strankach), ale nedocitala, a vcera som bola na inom pocitaci, tudiz som si link hladala zase cez google a ani tuk.
@Bábi Zlopočasná píše:
Pretoze som to predvcerom aj cez google nasla (bola som zvedava ci je to na viacerych strankach), ale nedocitala, a vcera som bola na inom pocitaci, tudiz som si link hladala zase cez google a ani tuk.
a jak jsi to hledala? mas schovany string ktery jsi dala do vyhledavace? promin, ale tohle je tvrzeni urovne jedna pani povidala
@75tomas.novotny píše:
a jak jsi to hledala? mas schovany string ktery jsi dala do vyhledavace? promin, ale tohle je tvrzeni urovne jedna pani povidala
Tak nabuduce az zadam nieco do googlu, tak si schovam printscreen, aby mi bolo uverene, ze google nenasiel.
Pointa je v tom, ze ‚moje‘ klucove slova predvcerom nasli, a vcera nie.
rodí se 58995, BV řeší 53150 případů a odebráno bylo 9078. Údaje z oficiálních statistik za rok 2013
sileneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee