Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, dostala jsem za ukol vypalit pisnicky na pohreb, jenze ja tu jednu pisnicku nemuzu najit
jedna se o pisnicku od petra hapky nazev ASI „pisen pro fontánu“ jde oto, ze je to pisnicka kterou hapka slozil pro zpivajici fontanu v marianskych laznich a ja ji nemuzu nikde najit v mp3
uz to hledam tak hodinu a porad nic, nevite na jakem serveru by to mohlo byt?? dekuji ![]()
@Cmochy jenze ja to potrebuju v mp3, takhle jsem to nasla taky ![]()
@market.s.87 píše:
@Cmochy jenze ja to potrebuju v mp3, takhle jsem to nasla taky
Tak to řeknu hned, že nevíš jak stahovat z youtube
![]()
Na youtube vyber písničku (video) nahoře je www adresa již konkrétně toho videa…to cééélééé zkopíruj a vlož do okýnka na link, který vypisuji níže… a dej NEXT
Požadované video (hudba z něj) se ti stáhne do MP3
![]()
Dej vědět jestli jsi to zvládla ![]()
@market.s.87 píše:
@Cmochy za to se plati 100,jo??
Nééé, nic se neplatí… co by se platilo?
Po tobě to chce peníze??? ![]()
@Cmochy jsem se asi prehmatla
a kdyz to zkopiruju a dam next tak pak by se melo neco dit??
nebo kde to pak najdu, se me to nepta kam to chci ulozit ![]()
@market.s.87 Mělo by se ukázat okýnko kde žlutě nabýhají procenta stažení, pak by se tě to mělo zeptat zda-li to chceš v MP3, dáš „download mp3“ a ono se ti to stáhne a uloží do tvého PC do STAŽENÉ SOUBORY ![]()
@Cmochy tak to me nejde, tam dat tu adresu, dam NEXT a skoci mi tam znova okynko jak predtim na tu adresu ![]()
Týýý vade, teď jsem toho našla nějak moc… proboha snad se aspoň u jednoho podaří a bude to v dobré kvalitě… to je totiž taky otázka, že ano… kvalita zvuku… tak doufám, že ti to pomůže a bude to to pravé ořechové. Držím palce
@Cmochy no to mi nerikej ze jsi to nasla na uloz to, ja to tam hledala snad pul hodiny
uz stahuji, doufam ze to bude dobry, budu moc stastna
je to snad jedina pisnicka o ktery vime ze se dotycne fakt libila ![]()
Dej vědět jak to dopadlo.. jestli se povedlo stáhnout a jestli jeto kvalitní..zajímalo by mě to.
Víš jak - aby to někdo nenahrál LIVE na mobil a nenabídnul to takhle ke stažení, to pak stojí za prd ![]()