Pgs / Pgd výsledky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9009
12.3.19 12:18

@kiki0709 u nás jsme posílali pět a zdravé bylo pouze jedno :( a teď se tu vrtí vedle mě :srdce: ale já jsem zvláštní případ, IVF bylo právě z důvodu abych mohla mít zdravé dítě bez té konkrétní nemoci, ne kvůli neplodnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.3.19 12:28

@Serpentini děkuju moc! Je krásné slyšet, že i když bylo jen jedno, tak to dopadlo dobře! :dance: potřebuju vlít trochu optimismu, v nejbližší době mě právě NGS čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9009
12.3.19 12:40

@kiki0709 tak to přeji hodně sil a štěstí, vím jak je to náročné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.3.19 13:34

@kiki0709 My posilali 3 a z toho dve uplne zdrave :) ale to zalezi kolik jich mas, jestli cast bude hradit pojistovna atd atd :) je tam vic faktoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.3.19 13:40

@Reaskiller já právě nevím, kolik jich budeme posílat… :nevim: v sobotu jsem byla na odběru a teď netrpělivě čekám, kolik embryí bude v pátek ve stádiu, aby se dala poslat na genetiku… Ale oplodněných vajíček z tohoto cyklu máme 8. :oops: pak mám v CARu ještě dva zmrzlíky z minulého IVF cyklu, a ty chceme taky přidat. Pojišťovna mi hradí max 7 embryí (už bohužel splňuju podmínky). :mavam:
Dvě zdravé - to je krásný výsledek :potlesk: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.3.19 14:42

@kiki0709 dekuji, bohuzel se zadne nechytlo ale z duvodu imunity..ted stimuluji, zatim mam 16 folikulu, ale uvidime kolik z toho bude vajicek schopnych.. nam mohli testovat jen 4, nevim proc teda ale jsem s VZP tak asi proto :) a jak zatim vypadaji prcci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.3.19 16:51

@Reaskiller jé, to je mi moc líto. To byla vlastně moje další otázka, když už je embryo zdravé, jaká je šance, že se uchytí… 16 folikulů, to je krásný! :palec: a půjdeš zase do PGS?
Já mám pojišťovnu 211, ale není to poprvé, co slyším o 4 ks… tak nevím, jestli to je opravdu tou pojišťovnou.
Já právě vůbec nevím, jak to s nima vypadá… asi nemá smysl tam volat a vyptávat se. Stejně to nic na výsledku nezmění. Tak asi vydržím do pátka… Už je to moje 3. IVF, a zatím mi právě vždycky z oplozených vajíček dozrála do 5.dne jen tak polovina… :nevim:
Na začátku dubna jdu ještě na imunologii, a zkusit čínskou medicínu… zkouším všechno možný, už mi z toho hrabe :roll:
vy už nějaké děti máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.3.19 19:29

@kiki0709 Tak ale polovina je dobra ! :) Ja mam i pri vetsim poctu horsi kvalitu vajec takze mi umre vic nez polovina.. ale tak..uvidime.. jojo do PGS jdeme znova, ditko jeste nemame :( zadne.. snazime se marne uz 4 roky ale tak musime verit, ze to jednou klapne :) a Vy uz mate ? :)

Co se uchyceni tyce.. tam je opet velka otazka jelikoz geneticky zdrave embryo je vyslovene naprogramovano aby se uchytilo.. pak tam hraje roli receptiva delohy, nacasovani transferu, imunita, jestli jsou tam nejake trombofilni mutace atd atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.3.19 22:55

@Reaskiller to je úplná věda 8o my se taky snažíme 4 roky a dítko má jen manžel z předchozího vztahu… takže si nárazově hrajeme na rodiče. :nevim:
Kolik Ti je? Mně 39 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.3.19 21:19

@kiki0709 u nás byla 3 embrya v pořádku a 1 embryo mělo gen. vadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
13.3.19 22:39

@markyj děkuju moc! :mavam: to je moc krásný výsledek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.3.19 13:15

@kiki0709 Mne za necely mesic 33 :) veda to je a az ted chapu proc se tomu rika maly zazkra :) takove nacasovani jsem v zivote snad nezazila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.3.19 20:01

@kiki0709 držím palce ať vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.3.19 13:28

@markyj děkuju moc! :srdce: @Reaskiller zatím pořád čekám na zavolání, kolik nám došlo embryí do 5. dne a kolik jich tedy budeme moc poslat na genetiku… a nikdo nevolá 8o 8o 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.19 21:01

@kiki0709 Neposlali to treba mailem ? nam nevolaji, posilaji maily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí