Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller Já jsem to v diskuzi zažila, jenže od ženských, co se kolem nich chlap projde v trenkách a oni jsou hned v tom
Jak to v životě bývá, zkušenosti jsou nesdělitelné. A nejčastěji mají dobré rady a jednoduchý řešení ti, co se v takové situaci nikdy ani neoctili. PS - všechno nejlepší ![]()
Holčičky moc děkuju za podporu…
nebude to ode mě hezký, ale já jsem prostě ráda, že v tom nejsem sama
i když vám ani jedné tohle trápení nepřeju, to je jasný… ![]()
@Mutlice ahoj a moc děkuju že ses k nám přidala. Jedno embryo!!
ale nevěš hlavu, naděje umírá poslední, a klidně tohle jedno může být to pravé…
Já už mám napsané dotazy na konzultaci, jestli má u nás minimálka smysl, jestli pojišťovna proplácí další NGS, a hlavně PROČ byla všechna embrya špatná
ale na to mi asi nikdo neodpoví.
@Reaskiller všechno nejlepší kočko!
krásný věk, to já si užívala Paříže a vůbec jsem na děti nemyslela…
a teď to mám. @Lamicka2016 35 je taky super věk, jste mlaďounký! To dáme, holky!! I my se čtyřicítkou na krku
![]()
@Mutlice Dekuji mockrat
no.. taky mam par takovych o ktere se jen obtrel vitr a uz to bylo.. ale ty mi moc nemaji co radit vzhledem k tomu, ze k tomu dosly jako slepe k houslim
on kompletne fertilnich holek rady neberu protoze hodne casto rikaji „Nemysli na to a ono to pujde“..za tuto vetu bych vrazdila jako nic..
@Reaskiller píše:
@Mutlice Dekuji mockratno.. taky mam par takovych o ktere se jen obtrel vitr a uz to bylo.. ale ty mi moc nemaji co radit vzhledem k tomu, ze k tomu dosly jako slepe k houslim
![]()
![]()
on kompletne fertilnich holek rady neberu protoze hodne casto rikaji „Nemysli na to a ono to pujde“..za tuto vetu bych vrazdila jako nic..
nejepší je, když někdo začne „Nesmíš se na to moc soustředit, to já mám kamarádku…“ a přidá nějakou zaručenou radu, o tom, že je to v hlavě. Já už na to ani nereaguju. Občas jsem se zmohla na to, že když do jiného stavu přijdu snadno, ale potrácím, že to nebude o psychice. Ale už ani to se nesnažím říkat. ![]()
@kiki0709 Ono je to tak, že sdílené trápení je vždycky menší trápení ![]()
@kiki0709 Dekuji mockrat
hnusne to neni co rikas protoze jsem na tom stejne
takze Ti naprosto rozumim.. to neni o tom, ze bych to nikomu jinemu neprala praveze ano ale jde o ten pocit, ze v tom clovek neni sam
..
Kiki a myslim, ze by u Vas pomohla minimalka
nechces do toho vlitnout po nejake dobe?
@Mutlice taky mi připadá, že mám kolem sebe jen samý holky, co jim to šlo napoprvý…
nebo spíš ty jsou jediný, co o tom mluví, a proto mi to tak připadá… já to právě nemám s kým moc řešit, tak o tom nemluvím, a ostatní se bojí mě zeptat - to taky chápu, co bych jim asi měla říkat… ale tak to spíš v sobě dusím sama. Proto jsem ráda, že se tady můžu vypovídat
a už mi je o moc líp, opravdu. Prostě to nesmím vzdát!!
Holky, z jiného soudku: včera jsem ještě byla u čínské doktorky… to jsem ještě nevěděla, jak mi dopadlo PGS, tak jsem jí říkala, že chci jen nějaké bylinky, aby pak byl v pohodě transfer atd. Předepsala mi něco na zklidnění, prokrvení, lepší vajíčka… asi mi to nemůže ublížit, ne? Když teď na žádný transfer nepůjdu a asi budu zkoušet minimálku, nebo pak třeba v červnu zase IVF… co myslíte? ![]()
@Reaskiller děkuju moc za pochopení
jj právě že se na to chci doktorky zeptat… že bych klidně teď na konci dubna/začátku května zkusila minimálku a hned potom zas IVF… ona by měla být mezi stimulacemi asi pauza, a já s poslední stimulací končila začátkem března…
@kiki0709 Já zatím nemám s čínskou medicínou žádnou zkušenost. To ti bohužel nepomůžu.
Jinak se mi honí taky hlavou milion cest, kudy se dát, abychom dosáhli s přítelem vysněného miminka. I jeho je mi líto, kdyby měl třeba děti z jiného vztahu, ale nemá, takže cítím jakoby zodpovědnost i za jeho štěstí… Holky držte se zatím! loučím se, objevím se.
@Reaskiller Pěkne to oslav!
@kiki0709 koukam, ze jdes k Visnove, tam chodi kamoska
ona je moc dobra a sikovna, hodne si ji chvali, myslim, ze jste v dobrych rukach ![]()
@Mutlice Jooo pracovne
musim dodelat urgentne nejake veci predtim nez pujdu na dovolenou a vsechno trva mesic u nas minimalne
ale dekuji mockrat..