Pgs / Pgd výsledky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
28.3.19 10:46

@Reaskiller ahojky, já si teď trošku říkám, jestli to tou čínskou medicínou moc nepřekombinuju… nemůžou ty jejich bylinky nějak uškodit? Myslím fungovat proti principům IVF? 8o :oops:

Jj celý ten proces je jen o překonávání dalších levelů… a při každém levelu (většinou teda) přijdeš o jeden a víc životů… a jde o to vydržet aspoň s jedním životem až do cíle :nevim: :D

budeme KETovat obě spolu, neboj! :hug: ale koukej se dát do cajku, ať jsi úplně zdravá, i na tu vaši dovolenou!

Já jsem moc zvědavá na výsledku Imuno, trochu se bojím, ale prostě jestli tam něco je, tak s tím stejně nic nenadělám a naopak bych tomu třeba mohla nějakými léky od Mali pomoct :?

Ve Francii jsem pracovala na centrále v Paříži, ve financích - kontrolingu. Krásný časy :srdce: :srdce: :srdce: občas mi moc chybí a vždycky, když tam jedu, tak jsem děsně nostalgická :,( ale to je asi normální… no nebylo mi tam vždycky hej, ale člověk časem všechno špatný zapomene, a pamatuje si jen ty krásný věci :think:

Krásný den beru! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.3.19 12:09

@kiki0709

Při stimulaci neber žádné bylinky a nic co ovlivňuje tvorbu estrogenů a progesteronů. Mudr mi říkala, že mají zkušenosti, že kdo ty doplňky užíval, měl nižší počet folikulů. Ty si pícháš určité hormony a bylinkama můžeš tlumit jejich účinnost. Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.3.19 13:20

@kiki0709 No..na ocistu bylinky neskodi.. cinska medicina by mela procistit ale stejne jak s leky tak i s bylinkama.. opatrne :) vseho moc skodi.. ja teda nemela primo bylinky.. ale brala jsem Fertility Blend kde byl neco jako kontryhel a mela jsem po nem silene stavy.. uz nikdy vic :) hlavne clovek co Ti je bude michat - ty bylinky, tak by mel vedet jestli pujdes v nativu (bez medikace) nebo s hormonama - muze to nadelat ve velkem mnozstvi paseku :)

Vy budete s KETem driv nez my :) my az v kvetnu, po dovolene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.3.19 13:31

@Lamicka2016 ahoj Lami :mavam: já už jsem po odběru, teď mám embrya na genetickém testování… na TČM jdu v pondělí tak jim řeknu o plánovaném (snad) :andel: transferu na začátku května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.3.19 13:48

@Reaskiller tak já jim to prostě řeknu, jak to mám (že snad KET na začátku května) = a spíš myslím, že budu i tak pod hormonama. A radši to nechám jen na akupunktuře, bylinek se bojím… :think: :?
Vždyť já vím, že jdete až po dovče… ale i tak to beru jako že budeme KETovat snad spolu! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.3.19 14:00

@kiki0709 :mavam: hele pak už bych se vůbec nebála nastavit tělo pomocí bylinek na KET, spíš naopak. Tam už je pak ta vyladěnost hormonů ideální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.3.19 14:01

@kiki0709 Jooo akupunkturu delaji i u nas v CARu, taky o ni premyslim :) uvidime.. dneska me boli zub.. skvele ! boooze to je des bes a jeste jsem se navic pohadala s kolegyni protoze je blbka, chodi tu naha v podstate a rika, ze ji tahne na zada kdyz je otevrene okno asi tak 10 metru od ni.. booooze muj - osvit jeji mozek.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.3.19 14:04

@Lamicka2016 tak super :palec: já pak dám v pondělí vědět, na čem jsem se domluvila (resp. jdu k číňance, tak doufám, že bude mluvit česky nebo anglicky, nebo že bude mít překladatele) :zed: :mrgreen:
Ty jdeš na KET teda začátkem června? Tj. odběr někdy teď, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.3.19 14:06

@Reaskiller :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moji pratetu na ni! („holky, noste spodní košilky, nebo se budete ve stáří pochcávat“ :jazyk: )
jejda zuby :cert: tak to radši mazej rovnou k zubaři, s tím si není radno zahrávat!
na AKU určite půjdu, taky ji u nás v CARu dělají, ale jen těsně před transferem… a jestli je něco, co by mohlo úspěch aspoň maličko podpořit, tak do toho chci jít! :nevim: proto ta TČM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.3.19 14:54

@kiki0709 ja prave chodila predtim na aku a nic ale v tom hrála ta imunita mega takze mozna to ted není tak spatny napad :mrgreen: jo, kolegyne - skoda mluvit..takova ta slecna co nema chlapa, rozvraci rodinu, o*uka pulku firmy a vtira se kazdemu co to jde..po cele firmě koluje, ze je to silena baba s mačetou v ruce :D neber to takovou reputaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.4.19 09:38

@Reaskiller dobré ránko, tak mám výsledky imuno, prý je vše v pořádku a „imunologa na cestě ke graviditě nepotřebujeme“ :think: tak přemýšlím, jestli je to dobrá nebo špatná zpráva, proč to teda nejde… :nevim: u Tebe něco nového? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.4.19 11:14

@kiki0709 Ahojka, takze mas vsechny NK bunky v pohode ? tak to je super ne ? :) vyborna zprava ..Mozna je pes zakopany v genetice.. kdy budes mit vysledky z PGS?

My cekame.. ted premyslim jestli se nechat preockovat proti spalnickam protoze letime do NYC a ted tam radi epidemie, ale nevim jestli to neni jen moje panika nebo to fakt mam nechat preockovat.. protoze hned po dovolene jdeme na KET.. a byt infekcne nemocna.. to fakt nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.4.19 12:23

@Reaskiller jj asi jo… resp. Mali napsala, že žádný imunoproblém nemáme. :nevim: Tak snad pomůže NGS resp. moc moc doufám, že nám tam najdou nějakého zdravého mrňouse :andel: výsledky nevím kdy pošlou, už je tam máme od 15.3., tak snad za dva týdny? Vy taky ještě nemáte, ne? :oops:

tak asi na to očkování radši zajdi teď nebo se radši s někým poraď! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.4.19 14:26

@kiki0709 Tak zrovna mi psal lekar z CAR, ze jsem urcite ockovana a preockovani byt nemusi :) takze konec paniky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Od 15.3.? no..otazka je kde to testuji..jestli v Praze nebo to posilaji i do Repromedy sem do Brna.. neco vim, ze se posila sem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.4.19 16:44

@Reaskiller dostala jsem výsledky genetiky, žádné embryo není vhodné k transferu :,( :,( :,( vůbec nevím, co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí