Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller ahojky, já si teď trošku říkám, jestli to tou čínskou medicínou moc nepřekombinuju… nemůžou ty jejich bylinky nějak uškodit? Myslím fungovat proti principům IVF?
![]()
Jj celý ten proces je jen o překonávání dalších levelů… a při každém levelu (většinou teda) přijdeš o jeden a víc životů… a jde o to vydržet aspoň s jedním životem až do cíle
![]()
budeme KETovat obě spolu, neboj!
ale koukej se dát do cajku, ať jsi úplně zdravá, i na tu vaši dovolenou!
Já jsem moc zvědavá na výsledku Imuno, trochu se bojím, ale prostě jestli tam něco je, tak s tím stejně nic nenadělám a naopak bych tomu třeba mohla nějakými léky od Mali pomoct ![]()
Ve Francii jsem pracovala na centrále v Paříži, ve financích - kontrolingu. Krásný časy
občas mi moc chybí a vždycky, když tam jedu, tak jsem děsně nostalgická
ale to je asi normální… no nebylo mi tam vždycky hej, ale člověk časem všechno špatný zapomene, a pamatuje si jen ty krásný věci ![]()
Krásný den beru! ![]()
Při stimulaci neber žádné bylinky a nic co ovlivňuje tvorbu estrogenů a progesteronů. Mudr mi říkala, že mají zkušenosti, že kdo ty doplňky užíval, měl nižší počet folikulů. Ty si pícháš určité hormony a bylinkama můžeš tlumit jejich účinnost. Hodně štěstí! ![]()
@kiki0709 No..na ocistu bylinky neskodi.. cinska medicina by mela procistit ale stejne jak s leky tak i s bylinkama.. opatrne
vseho moc skodi.. ja teda nemela primo bylinky.. ale brala jsem Fertility Blend kde byl neco jako kontryhel a mela jsem po nem silene stavy.. uz nikdy vic
hlavne clovek co Ti je bude michat - ty bylinky, tak by mel vedet jestli pujdes v nativu (bez medikace) nebo s hormonama - muze to nadelat ve velkem mnozstvi paseku ![]()
Vy budete s KETem driv nez my
my az v kvetnu, po dovolene ![]()
@Lamicka2016 ahoj Lami
já už jsem po odběru, teď mám embrya na genetickém testování… na TČM jdu v pondělí tak jim řeknu o plánovaném (snad)
transferu na začátku května.
@Reaskiller tak já jim to prostě řeknu, jak to mám (že snad KET na začátku května) = a spíš myslím, že budu i tak pod hormonama. A radši to nechám jen na akupunktuře, bylinek se bojím…
![]()
Vždyť já vím, že jdete až po dovče… ale i tak to beru jako že budeme KETovat snad spolu! ![]()
@kiki0709
hele pak už bych se vůbec nebála nastavit tělo pomocí bylinek na KET, spíš naopak. Tam už je pak ta vyladěnost hormonů ideální ![]()
@kiki0709 Jooo akupunkturu delaji i u nas v CARu, taky o ni premyslim
uvidime.. dneska me boli zub.. skvele ! boooze to je des bes a jeste jsem se navic pohadala s kolegyni protoze je blbka, chodi tu naha v podstate a rika, ze ji tahne na zada kdyz je otevrene okno asi tak 10 metru od ni.. booooze muj - osvit jeji mozek.. ![]()
@Lamicka2016 tak super
já pak dám v pondělí vědět, na čem jsem se domluvila (resp. jdu k číňance, tak doufám, že bude mluvit česky nebo anglicky, nebo že bude mít překladatele)
![]()
Ty jdeš na KET teda začátkem června? Tj. odběr někdy teď, ne? ![]()
@Reaskiller
moji pratetu na ni! („holky, noste spodní košilky, nebo se budete ve stáří pochcávat“
)
jejda zuby
tak to radši mazej rovnou k zubaři, s tím si není radno zahrávat!
na AKU určite půjdu, taky ji u nás v CARu dělají, ale jen těsně před transferem… a jestli je něco, co by mohlo úspěch aspoň maličko podpořit, tak do toho chci jít!
proto ta TČM
@kiki0709 ja prave chodila predtim na aku a nic ale v tom hrála ta imunita mega takze mozna to ted není tak spatny napad
jo, kolegyne - skoda mluvit..takova ta slecna co nema chlapa, rozvraci rodinu, o*uka pulku firmy a vtira se kazdemu co to jde..po cele firmě koluje, ze je to silena baba s mačetou v ruce
neber to takovou reputaci ![]()
@Reaskiller dobré ránko, tak mám výsledky imuno, prý je vše v pořádku a „imunologa na cestě ke graviditě nepotřebujeme“
tak přemýšlím, jestli je to dobrá nebo špatná zpráva, proč to teda nejde…
u Tebe něco nového? ![]()
@kiki0709 Ahojka, takze mas vsechny NK bunky v pohode ? tak to je super ne ?
vyborna zprava ..Mozna je pes zakopany v genetice.. kdy budes mit vysledky z PGS?
My cekame.. ted premyslim jestli se nechat preockovat proti spalnickam protoze letime do NYC a ted tam radi epidemie, ale nevim jestli to neni jen moje panika nebo to fakt mam nechat preockovat.. protoze hned po dovolene jdeme na KET.. a byt infekcne nemocna.. to fakt nechci..
@Reaskiller jj asi jo… resp. Mali napsala, že žádný imunoproblém nemáme.
Tak snad pomůže NGS resp. moc moc doufám, že nám tam najdou nějakého zdravého mrňouse
výsledky nevím kdy pošlou, už je tam máme od 15.3., tak snad za dva týdny? Vy taky ještě nemáte, ne? ![]()
tak asi na to očkování radši zajdi teď nebo se radši s někým poraď! ![]()
@kiki0709 Tak zrovna mi psal lekar z CAR, ze jsem urcite ockovana a preockovani byt nemusi
takze konec paniky
![]()
Od 15.3.? no..otazka je kde to testuji..jestli v Praze nebo to posilaji i do Repromedy sem do Brna.. neco vim, ze se posila sem..
@Reaskiller dostala jsem výsledky genetiky, žádné embryo není vhodné k transferu
vůbec nevím, co dál…