Pgs / Pgd výsledky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
19.3.19 19:35

@Reaskiller to je skvělýýýý :srdce: :hug: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.3.19 21:09

@kiki0709 Dekuji tak snad to prcci daji ! :) moje male smradata jak jim rikam vzdy kdyz jedu kolem CARu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.3.19 12:33

@Reaskiller ahojky :mavam: jakpak se daří smráďátkům? :D to mě fakt pobavilo! Moc na Tebe myslím, zítra už budeš vědět, kolik jich půjde na genetiku, viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.19 13:00

@kiki0709 Ahojkaaaa :) uz vime :) vypada to takhle :)

Dnes máte tato embryjka:

6embryí, z toho 4embrya budeme bioptovat dnes, u dalších 2 budeme čekat s vývojem

1× komptovanou morulu, také budeme čekat do zítřejšího dne s vývojem

Tak to jsem zvedava jak to dopadne :) mensi stimulace a jak to jde :srdce: co vyyy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.19 13:43

@kiki0709 Vsechny 4 hatchujici .. tak snaaaaad uz je to nase finalni IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.3.19 14:11

@Reaskiller to je moc krásný výsledek! :dance: Držím pěsti! Kolik můžeš posílat na genetiku? Mně povolili max 7, a posílali jsme těch šest šampionů… :srdce: tak teď budeme obě napjatě měsíc čekat na výsledky, viď? :hug: u nás nic nového… vlastně jo, dneska jsem to dostala a v pondělí jdeme na testy k MUDr Malíčkové - imuno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.19 15:08

@kiki0709 To vubec nevadi, ona bere krev :) ja mam taky 1DC, jak mi ukoncili protokol Decapeptylem tak to proste vzdy dojde driv..

Dekujeme mockrat, poslali 4 (to hradi pojistovna) a u zbylych se ceka na to jak se budou vyvijet dal takze.. takze mas tyden naskok predemnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.3.19 15:18

@Reaskiller ani vlastně ne když máš taky 1DC :D tak jestli máme podobně dlouhý cyklus (já cca 29 dní) tak bychom mohly bojovat ve stejném čase! :hug: začít za měsíc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.19 15:23

@kiki0709 hehe :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: No.. mame stejne zhruba tak nejak :) akorat my az na konci kvetna protoze zacatkem letime na dovolenou a MS mi zrovna vychazi na dobu kdyz se vracime :) jako…probirali jsme moznost letet v prckem a lekar i potvrdil, ze by se nemelo nic stat ale prej radsi odlozit o mesic protoze fakt nevi kam jedem, teplotni vykyvy, jidlo, co kvalita vody a tak .. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.3.19 15:46

@Reaskiller jéé no tak to si užijte! Ono si to volno na začátku května o dovolenou říká, viď? My taky plánovali, ale nic zatím nemáme zarezervované, takže jsem flexibilní. Ono se ještě taky může stát cokoliv 8o :oops: :nevim:
Ale jsem optimista a věřím v krásná a geneticky zdravá embryjka = pro nás obě! :srdce: :srdce: :srdce: kam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.19 19:34

@kiki0709 :srdce: :srdce: :srdce: budou to milacci..zrovna jsme byli u svagrove a malej hrozne plakal…muz ho vzal do naruce a najednou - jak kdyz bicem pleskne :) malej prestal…svagrova jen „Jezis, diky Bohu, konecne po X hodinach prestal rvat“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak spolu „prdikovali“ no .. kluci sobe proste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem se rezala smichy :lol: :lol: :lol:

Kveten mi prijde nejhezci mesic v roce.. :) krome dubna :D a jak rikas, sta se muze cokoliv, a v letadle si chci dat sklenicku neceho dobreho takze je tam vic „proti“ nez „pro“ .. :) a kam by jste chteli? k mori? my do USA, takova ta nase klasika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.3.19 23:57

@Reaskiller prdíkovali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no comment to úplně chápu
my jsme chtěli jen na jih Francie (Cote d’Azur) ale i tak letecky a radši to nechci riskovat. Po posledním IVF jsme odletěli na Mauricius a po návratu zamlklé těhu tak radši budu tady :nevim:
ale do USA se taky chystáme, zatím tam jezdím jen služebně, ale jednou třeba… :srdce:
moc vám to přeju, jste ještě mlaďounký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.3.19 10:19

@kiki0709 Prej jen :) ja ve Francii byla maximalne v Parizi kdyz mi bylo 16 a to je presne polovina meho veku :mrgreen: jo a jeste na letisti ale na to radsi zapomenout :lol: :lol: :lol:

Jooo.. no.. ty „telesne“ veci radsi vynechat..malej tak moc trpi, ze muz malem chudak beeeeekal v aute, ze mu ho bylo lito, ze je to des, ze mu nemuze ani pomoct… Tak si tak rikam „Boze ja chci holku“ :mrgreen:

Tak po takove zkusenosti bych taky neletela nikam.. radsi doma, v klidu.. s domaci podporou..

Jinak jsem mystifikovala :) dneska mi koordinatorka rikala, ze mame narok na 8 embryi s PGS testovani - poslali 6 a jedno se jeste uvidi jak dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.3.19 07:25

@Reaskiller dobré ránko! :mavam:

já právě ve Francii tři roky pracovala, tak jsem se těšila, že si zase zavzpomínám :srdce: ale to vůbec neva, není to daleko a můžeme tam klidně zajet až budu mít bříško :andel: :andel: :andel:

To je super, že máte nárok na 8 kousků, nám taky poslali šest, tak jsme na tom stejně, nebo nakonec dopadlo i to sedmé? :D
já teď vůbec nevím, jestli se mám bát výsledků… :oops: :oops: :oops: chjo.
Včera jsme byli na imuno, udělali odběry a za týden budou výsledky, tak jsem zvědavá, jestli něco najdou. Ty jsi na základě těch vyšetření u Malíčkové něco brala? Asi jo, viď?

A příští pondělí jdu ještě na konzultaci k čínské doktorce - tradiční čínská medicína. Chci se prostě co nejvíc hodit do klidu… :nevim:

Krásný den, kočko! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.3.19 10:21

@kiki0709 No, u cinanu jsem taky byla a nic :( az pak jsem se dozvedela, ze imunita hraje roli..ale musim na ORL abych se zbavila toho streptokoka sileneho co me trapi uz nejakou tu dobu..abych sla na KET (pokud bude co KETovat) pripravena a zdravous..

Sedme nedopadlo ale jsem rada za 6 :) jako.. proti tem trem co jsme meli vloni..skvely vysledek..ale obavam se uplne stejne jak ty.. presne jak pises - obavat se vysledku.. nejdriv se clovek boji kolik bude vajicek, pak kolik se povede oplodnit, pak zase kolik jich vydrzi do 5-6 dne.. pak genetika.. pak KET.. je tam hodne milniku kde to muze selhat :(

No, Mali mi napsala Dexamed pred a po KETu ale nepomohlo.. respektive, mozna neco malo ano ale porad malou imunita zabila..mrcha jedna.. minuly tyden jsem si s ni psala a ptala na to jak budou NK bunky v deloze kontrolovat..jestli budu muset znova na hysteroskopii a ona prej „Ne, je to invazivni metoda, tim padem to nekontrolujeme a snizujeme“..

Uuu a cos delala ve Fr. jestli se muzu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí