Pgs / Pgd výsledky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
17.3.19 19:06

@kiki0709 u nas se dela PGS, posilaji do Repromedy, trva to mesic takze probehnou zhruba dva cykly no :) tak potajmu doufam, ze se povedou aspon 4 kousky no.. takze vy uz cekate na vysledky z biopsie? ono..jakmile dosahnou 5-6 den do stadia blasty tak se automaticky dela biopsie, mrazi se a vzorek se posila na genetiku..popravde se uz ted zacinam desit kazdeho mailu co dojde z CARu :( nemyslim na to konstantne ale kdyz uz mi ta myslenka skoci do hlavy tak je to narez..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.3.19 19:12

@Reaskiller taky mi v CARu říkali, že genetika trvá měsíc, tak mám přesně o týden oproti Tobě náskok ;) ano, případný transfer bude až přespříští cyklus (někdy začátkem května). Tak snad nám to oběma dopadne a pár embryí bude krásných a zdravých :srdce:
Mně právě nikdy neříkali počet embryí první den (jako Tobě dnes těch 11), ale vždy jen 5.den… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.3.19 19:15

@kiki0709 Ono je to tak mozna lepsi, aspon se clovek min stresuje .. Musime verit v to, ze to proste dobre dopadne..ve finale staci jedno a totalne zdrave :) diky bohu za zodpovedne lekare a novodobou techniku…Zrovna jsem ale chtela psat stiznost na profesorku Ulcovou - Gallovou ale pritel mi rika „Hele, stoji Ti to za to?“ ..a ma asi pravdu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.3.19 20:13

@Reaskiller jakto?? 8o já jdu právě taky na imunologické vyšetření - začátkem dubna - ale k MUDr Malíčkové… nicméně U-G mi taky moc doporučovali. Co Ti provedla? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.3.19 23:05

@kiki0709 2 roky zpatky neudelala kompletní vysetreni ikdyz vedela ze mam autoimunitni nemoc..dala nám zelenou, ze jsme oba v poradku a ze se mame snažit dal a ze zrovna nám adopcni papiry v ten den nevypsala..už delší dobu jsem ale měla velke potize s PMS (jak mega velke)..a kdyz jsem to s ni konzultovala, ze se mi deje toto tamto a zase jsem potratila tak mi rekne, ze je to normalni..trvalo 2 roky nez jsem vubec natrefila na MUDr Malickovou v Praze která mi hned udelala vysetreni NK bunek z krve a vualaaaaa - pozitivni nález..dalsi KET se ale nezdařil a tak me Malickova poslala za Ulcovou protoze ona jedina dela NK bunky z delohy..Ulcova mi natvrdo rekla, ze nevi proc to delat kdyz muj problem je fragmentace vajec..a ze mam přemýšlet nad darovanym vajuchem..vysetreni nakonec ukázalo to co jsem si myslela celých tech par let neplodnosti „silne vysoký nalez NK bunek v deloze“..takze embryo proste nema nejmenší sanci v tele přežít..kdyz jsem za ni jela pro vysledky tak mi rekne „mate nalez no, s tím si poradi kolegyne Malickova, navic mate ASI NERECEPTIVNI DELOHU, plus toto tamto a doporucuji Vám darovane vajicka“..tak jsem nejak měla světlou chvilku v hlave a rika ji „hmmm tak ale nechapu, kdyz mam dle Vás NERECEPTIVNI DELOHU tak asi kdyz neprijmu svoje vajicka (embryo) tak jak asi přijme Deloha cizi“..podívala se na me a rika "normalne, ale tomu nerozumíte, Dekuji nashledanou "..furt mi pred vysetrenim rikala, ze svoje deti mit nebudu, ze jedine adopce a nebo dárkyně..hlavne, ze v roce 2017 nám dala zelenou po prvním IVF které proti posledním dvoum dopadlo katastrofálně.. :pocitac: takze..u ni nic už neřeším, maximalne at udela vyso a o zbytek se postara Malickova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.3.19 08:29

@Reaskiller ach jo… Ty sis teda taky prošla věcma. Mně připadá drsný, jak nás berou. Pro ně jsme jen další v pořadí, ale pro nás je jejich názor všechno. :cert: a já jsem se zatím nesmířila s darovaným vajíčkem. Prostě bych si moc přála, aby dítě mělo moje geny. Jestli to nepůjde, tak nám nic jiného nezbyde, ale :,( zas asi za těch 9 měsíců v bříšku to stejně nakonec bude „naše“ dítě, geny negeny… :nevim: ale chápu Tě. Já jsem zvědavá, jestli mi tam něco najdou, zatím to vypadá, že jsme oba zdraví, ale prostě nějaký důvod to musí mít, že nám to přirozeně nejde.
A bereš teda teď nějaké léky, aby příští transfer dopadl? :hug: Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.3.19 09:00

@kiki0709 Presne jak rikas.. jejich nazor je vsechno a na nas se ale prdi.. musim ale rict, ze Malickova je jeden z mala lekaru co pristupuji hodne individualne.. ze zacatku je chladnejsi ale pak se vzdy tak pousmeje a hodne empaticky se snazi vysvetlit, pomoct.. no proste uzasna :) moc mi pomohla s tim, ze me nechce cpat kortikoidy - sice napsala imunoglobuliny ale tak.. verim ji.. ted nic neberu, budu az pred transferem, v prubehu transferu a pak po.. musi mi ale aplikovat v Praze, tady se toho nikdo nechce chytnout :( prej si nevezmou na triko pripadne alergicke reakce..

Jinak presne jak rikas - ja se taky jeste nesmirila s darovanym vajickem ale obdivuji vsechny holky co do toho jdou.. skutecne.. smekam klobrc protoze na toto bych osobne nemela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.3.19 15:09

@Reaskiller já měla u Malíčkové zatím jen vstupní konzultaci, a vychrlila na mě tolik informací, že jsem asi působila jako úplný idiot. Ono to taky musí být náročný, pořád to dokola opakovat… :zed: ale zase pro nás to je něco, s čím se normálně nestýkáme, tak to prostě potřebujeme vysvětlit. Tak jsem ráda, že o ní mluvíš dobře. A v Praze půjdeš asi do ISCARE, viď? Protože ona tam dělá…
Mně dneska zmateně volali, že na genetiku nakonec poslali šest kousků :dance: tak nevím, kde je vzali, ale zítra budu volat přímo do laboratoře, abych věděla. Myslím si, že vzali ještě jedno embryo ze studie (které by ale správně testovat neměli). To je furt něco :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.3.19 15:34

@kiki0709 No do Iscare maximalne tak na injekce ale jinak s nima nechci mit nic spolecneho :) .. Ona tam ma sice kancl ale uzce spolupracuje s Gennetem takze je to takove .. vselijake :) ale ona je fakt poklad.. nejvic.. a neboj - se mnou mela chudak takove trapeni, ze se divim, ze mi jeste odpovida na maily :mrgreen: :mrgreen:

Tyyy jo 6 kousku, to je nadilka panecku ! :) skvele :) drzim palce nejvic .. mne jeste nedali z CAR vedet jakej je dnesni stav tak jsem mirne ve stresu.. vzdy davaji vedet nejak tak kolem obeda.. nebo rano a ted nic.. tak ale zase.. nejdu je prudit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.3.19 16:56

@Reaskiller tak mi dej určitě vědět! Oni ti píšou každý den, jak se embrya vyvíjejí? Wow, to já čekala bez infa skoro týden… :think:
Mně se v ISCARE taky nelíbilo, takový neosobní to tam je… ale na výsledky imuno jsem zvědavá. Třeba tam fakt něco je, co nám brání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.3.19 18:04

@kiki0709 Hele..Malickova je velky odbornik :) urcite udela vse potrebne a kdyby i nahodou neco nasla..tak je velka sance, ze to da doporadku ;) Jo,Iscare je desne neosobni a navic protivne sestry, muz rikal, ze ta kabinka je taky hruza a des .. ze kdyz uz ma ze sebe neco dostat tak aspon at to nejak vypada..

Jj, pisou kazdy den maila (krome teda tretiho dne kultivace - to nechavaji embrya v klidu jelikoz se „to lame“ ..Vzdy napisou „Mate tolik a tolik embryi v takovem a makovem stavu“ ale zatim nist :( tak nevim co se deje.. dneska je to druhy den po oplodneni..tak nevim no :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.3.19 12:11

@Reaskiller ahojky, tak co?? Už se ozvali? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.3.19 12:49

@kiki0709 Ahojka :) nene, nikdo nic nenapsal ale tak si rikam, co se ma stat stane se..dneska maji stejne „klidek“ a nevytahuji je z inkubatoru, takze pokud do zitra nedostanu zpravu tak jim brnknu aspon na recepci at mi da nekdo vedet co se s nasima detma deje :) a vy jak se mate? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.3.19 17:10

@Reaskiller ahojky, no jasně, zítra tam zavolej ať jsi v klidu. Jinak já dneska volala do laboratoře, a opravdu na genetiku ještě přidali to embryo ze studie, takže jich máme na testování šest. :srdce: :srdce: :srdce: Moc prosííííím, ať jsou zdravá!!! :andel: :andel: :andel:
A ptala jsem se na kvalitu, tak prý kdyby známkovali jako ve škole, tak jedno jedničkový, čtyři dvojkový a jedno trojkový, ale ze všech se dal odebrat dobrý vzorek, takže už to je prý úspěch :mrgreen:
Dej mi zítra určitě vědět, jsem v tom s Tebou! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.3.19 17:27

@kiki0709 no tak tomu říkáme úspěšný den!!:) hlavne at nám to vydrzi :) je super, ze vám tam dali i ze studie, to se tak casto nevidi ;) hlavne at se jim dari a jenž ceho vybírat ;) my nakonec takhle:

Dnes máte tato embryjka:
1× 6buněčné embryo
1× 5buněčné embryo
5× 4buněčné embryo
2× 3buněčné embryo ….. všechna embrya v ideálním vývojovém stádiu pro tento den
A
2× stop
Myslim, ze to není spatne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek