Pgs / Pgd výsledky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
1.4.19 19:06

@kiki0709 To neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! jako..kompletne aneuploidni nebo s mozaikou? kiki to me moc mrzi :( ted to asi nech vstrebat a uvidis no.. ted se neda na to nic rict ale moc me to mrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.4.19 22:23

@Reaskiller já nevím… o mozaice tam nic nepsali, tak asi kompletně špatné :( musím tomu dát pár dní, ale je mi fakt smutno… :,( zase všechno od začátku… :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.19 06:20

@kiki0709 to už jsi druhá z CUBE co znám :,( :,( kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.4.19 06:33

@Lamicka2016 39 let mi bylo v prosinci… :nevim: prostě jsem to moc dlouho odkládala a teď se mi to vrací :,( jdu na konzultaci k Višňové co dál… CAR se mi měnit nechce, z diskusí mám pocit, že jsme fakt v dobrých rukou… :nevim: má cenu další cyklus ivf a zase NGS? nebo už to je ztráta času a musím jít do darovaných vajiček? Pořád ještě se s tím neumím smířit… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.19 06:48

@kiki0709 :cert: :cert: tak to není, ale zas tolik. Uvidíš co Višňová. Každopádně ti pravděpodobně bude nabízet dárcovské. Nevím kolik máš ještě pokusů od pojišťovny. Já bych si poslední nechala na dárcovské a pokud ještě máš nějaký mezi tím asi by mi nedalo zkusit ještě své :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.4.19 06:57

@Lamicka2016 já už nemám žádný nárok na proplacení ivf pojišťovnou. Snad by ještě proplatili NGS (70tis.) ale IVF už ne. Finančně to spíš zvládneme, ale na kolik pokusů mám ještě psychické síly? A je vůbec nějaká pravděpodobnost že to někdy vyjde? :zed: :zed: :zed: Promiň já jsem dneska ještě pořád moc špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.19 07:05

@kiki0709 :hug: :hug: naprosto tě chápu. To u nás je to i finanční boj, tak šup sebrat sílu a zkus ještě jednou se svými a nebo možná já bych klidně zkusila pár nativů? :think: Někdy je to jedno vajíčko kvalitnější než ty vyhnané hormony. Určitě to vše prober s Višňovou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.4.19 07:55

@Lamicka2016 děkuju za podporu :hug: teď budu mít chvíli krizi a pak se do toho zase vrhnu. S tímhle neuspěchem jsem prostě nějak nepočítala, tak mě to vzalo víc než je zdrávo. :roll: O nativech se poradím, nikdy jsem to nezkoušela.
Jak jsi na tom vlastně ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.19 08:01

@kiki0709 já stimuluji a doufám, ale u mě taky ani na NGS vůbec nic být nemusí :,( :? mám špatné vajíčka - chybný vývoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.4.19 08:10

@Lamicka2016 ach jo… :hug: a kolik Ti je? Ty jsi teď v té studii, ne? Moc držím pěsti… snad je to u nás obou jen otázka času a výdrže… vlastně u nás všech… viď @Reaskiller :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
2.4.19 08:52

@kiki0709 ahoj, přidám se do diskuze. S Reaskiller se „známe“, když jsem zakládala téma minulý týden :) Čekám po 1.IVF na výsledky PGS z jediného embrya, které z 6 kousků vydrželo prodlouženou kultivaci :roll: Ještě 3 až 4 den byly krásný, pak se to začlo sr*t… pardon. V pátek jsem se to dozvěděla a byl to šok, pořád je naděje v tom jednom. Ale považuji pravděpodobnost, že jedno testované bude OK za něco blížící se zázraku. Chci ti napsat, že dozvědět se, že z tolika embryí žádné není vhodné musí být velká rána, ale asi opravdu nesmíme ztrácet naději. Mě je 39 (bude mi brzo 40). S těhotenstvím bych neotálela, jenže po rozchodu po dlouholetym vztahu jsem byla 5 let sama. Přítele jsem potkala v 37 letech. Za ty tři roky, co jsme spolu, jsem 2× potratila, 1 biochemické - to ani nepočítám jako nezdar. Takže u mě je to asi taky věkem. I nad dárcovskými vajíčky už přemýšlím, čekám, co vyjde z PGS, ale je to hrozně těžký. Kdo nenažil, nepochopí. (To vysvětlování s přítelem a otálením s těhotenství píšu hlavně proto, že v těchto diskuzích mívají ženský, co mají doma 3 děti a začaly ještě před maturitou, tendence „kopat do mrtvol“ radama typu, no měli jste začít dřív :lol: :mrgreen: ). Doufám, že se co nejdřív vzpamatuješ z toho šoku, a nevzdávej to! držím moc palce všem, kdo tímto prochází :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.19 09:00

@kiki0709 je mi 35 takže tak žádná hitparáda :cert:

@Mutlice vítej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
2.4.19 09:02

@Lamicka2016 díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.4.19 09:17
@kiki0709 píše:
@Reaskiller já nevím… o mozaice tam nic nepsali, tak asi kompletně špatné :( musím tomu dát pár dní, ale je mi fakt smutno… :,( zase všechno od začátku… :zed: :,(

Jak ja Ti rozumim ale mozna by to chtelo jen u dalsiho IVF snizit davku hormonu, vydolovat min ale kvalitni.. to zabralo u me .. minule jsem mela 23 foliku, a ve finale jen 3 na PGS a ted jsem mela 20 foliku (20 vajicek) a 6 se posilalo na PGS takze uz jen to je prisun a lekar rikal, ze to skutecne indikuje, ze mene je nekdy vice takze hrajeme spis na kvalitu nez na kvantitu.. nechcete zkusit minimalku ? nepocita se do pokusu IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.4.19 09:49

Tak jako holky, kdyz Vas tak ctu.. ja jsem sice z Vas nejmladsi (zrovna dnes oslavuji kristovky).. a v zivote by me nenapadlo Vam rict „Melas zacit driv“ .. my se zacali snazit v mych 28 a to mi vsichni rikali „neee nejses stara“..lekari to stejne.. a ejhla - zacali jsme docela vcas a porad to nejde.. takze vek nevek - hraje to samozrejme roli ale zase jako.. nemam v sobe tu drzost nekomu rict „Mela ses snazit driv“ kdyz nam to samotnym nejde uz tolik let :( achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí