Piercing pupíku a silnější postava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11626
28.7.13 15:27

Ahoj jsem taky alergička mám alergii na roztoče a prach takže furt smrkám a mám asi 3 roky piercing v nose a při smrkaní mi vůbec nepřekáží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.7.13 15:30
@smurfka píše:
Já měla v jazyku neb piercing jazyka udělá i staříka:o) v pupíku se mi líbí na štíhlích ženách, kdybych to viděla na koupáku u někoho kdo má vanu, asi by mi to přišlo k smíchu..pokud chceš aby to bylo vidět zkus obočí když nemůžeš nos

Přesně to jsem chtěla napsat, nebo ještě madonku

• Citovat
  • Upravit
975
28.7.13 16:36

Ja jssm jinak prostorove resena a pierc sem vyndala az ted v tehotenstvi:-) a nevypadalo to zle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.7.13 16:37

Ja mela piercingy v 15 letech, pred 12 rokama. V 18 ti jsem je vytahla a uz bych si nic takoveho nedala. Vubec se mi to nelibi, na nikom a v brise uz vubec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.7.13 16:53

Na ostatní se vyprdni, já měla pierc v pupíku a hubená fakt nejsem, mám trochu břicho a mě se to líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
28.7.13 16:59

Já měla v jazyku, nemám ráda vystavování, takže byl schovanej :-) manželovi se to nelíbilo, tažke jsme podlehla tlaku a vytáhla, trochu mě to mrzí, ještě že mi zůstala ještěrka na rameni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
28.7.13 18:49

Ja tedy nejsem extra fanda propichovani tela, ale pokud se to nekomu libi, nevidim duvod, proc by ho mela omezovat jeho figura. Kazdeho vec, me piersing na tlustosce nijak nepohorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
29.7.13 18:24

xsaleen

:D to pěkný názor tak tak :-) já ted schazuji kila nemám v pase nějakou hroznou postavu jsem spíš hruštička :mrgreen: taková mám boky a bříško dole…líbí se mi piercing když ležím třeba a opaluju si bříško tak to vypadá pěkně kamarádka je hodně silná má ho ale to je extrémní no vždy ho „hledá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
29.7.13 18:28

Taky mám zuby nic moc :D spíš nic než moc :D takže jim to ublížit nemůže :D a jinak taky bych ho spíš chtěla pro partnera ;) a pro sebe… ne vystavovat…za špíčky se nestydím postavu zpevnuji ale i tak. Je to pořád něco co nebude pořádně vidět uvažovala jsem hodně o jazyku ale to je to samé kamarádka ho měla 4 roky a já o tom neveděla dokud mi to sama neřekla takže fakt nevím tápu v tom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
29.7.13 18:30

Veveruska87

Tak to si můžeme podat ruce…Já mám pil roztoče a rýmu pořád. Navíc nos byl do nedávna skoro neprůchodný. Takže běs… Ale neříkám že by mi tam neslušel naopak na můj obličej a tvar by se někam do obličeje hodil a byl by vidět akorát z toho mám obavu no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.8.13 19:45

Ahoj holky
tak mi to dneska bodly :)) můžete mi poradit trošku s péčí?? prý mam slabonkou kůžičku vyslechla sem si jen že mám široké boky :DDD po cestě domů mi krvácel paní mi „omylem“ píchla ještě tečku nad :roll: tedka bolí…asi ho osprchnu vyčistím…a nechám být…kdyžtak pište rady tipy 8) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
14.8.13 17:47

Přidávám photos špeků :D a šperkuu jak se vám to holky hojilo?? :think: :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
14.8.13 17:56

Já mám piercing píchnutý už hoooodně dávno, a zahojilo se mě to fakt rychle, ani to nehnisalo, myla jsem antibakterialním mýdlem, a asi týden potom co jsem si ho dala jsme jeli k moři a slaná voda dělá zázraky, a letos na dovče jsem si koupila plastovej je krásnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
23.8.13 18:33

No já ho musela vyndat hrozně mě bolí… Když tam není je to ok zmizí začervenání ale sním hrůza skusím koupit jinný… Jinak by mě to štvaloo jestli je to alergie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
23.8.13 18:48

@A.Suky já si teď koupila plastovej, nebo z čeho to je :) a je hezkej, na to by snad alergie bát neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová