Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem taky alergička mám alergii na roztoče a prach takže furt smrkám a mám asi 3 roky piercing v nose a při smrkaní mi vůbec nepřekáží ![]()
@smurfka píše:
Já měla v jazyku neb piercing jazyka udělá i staříka:o) v pupíku se mi líbí na štíhlích ženách, kdybych to viděla na koupáku u někoho kdo má vanu, asi by mi to přišlo k smíchu..pokud chceš aby to bylo vidět zkus obočí když nemůžeš nos
Přesně to jsem chtěla napsat, nebo ještě madonku
Ja jssm jinak prostorove resena a pierc sem vyndala az ted v tehotenstvi:-) a nevypadalo to zle:-)
Ja mela piercingy v 15 letech, pred 12 rokama. V 18 ti jsem je vytahla a uz bych si nic takoveho nedala. Vubec se mi to nelibi, na nikom a v brise uz vubec ne.
Na ostatní se vyprdni, já měla pierc v pupíku a hubená fakt nejsem, mám trochu břicho a mě se to líbilo ![]()
Já měla v jazyku, nemám ráda vystavování, takže byl schovanej
manželovi se to nelíbilo, tažke jsme podlehla tlaku a vytáhla, trochu mě to mrzí, ještě že mi zůstala ještěrka na rameni ![]()
Ja tedy nejsem extra fanda propichovani tela, ale pokud se to nekomu libi, nevidim duvod, proc by ho mela omezovat jeho figura. Kazdeho vec, me piersing na tlustosce nijak nepohorsi.
to pěkný názor tak tak
já ted schazuji kila nemám v pase nějakou hroznou postavu jsem spíš hruštička
taková mám boky a bříško dole…líbí se mi piercing když ležím třeba a opaluju si bříško tak to vypadá pěkně kamarádka je hodně silná má ho ale to je extrémní no vždy ho „hledá“ ![]()
Taky mám zuby nic moc
spíš nic než moc
takže jim to ublížit nemůže
a jinak taky bych ho spíš chtěla pro partnera
a pro sebe… ne vystavovat…za špíčky se nestydím postavu zpevnuji ale i tak. Je to pořád něco co nebude pořádně vidět uvažovala jsem hodně o jazyku ale to je to samé kamarádka ho měla 4 roky a já o tom neveděla dokud mi to sama neřekla takže fakt nevím tápu v tom ![]()
Tak to si můžeme podat ruce…Já mám pil roztoče a rýmu pořád. Navíc nos byl do nedávna skoro neprůchodný. Takže běs… Ale neříkám že by mi tam neslušel naopak na můj obličej a tvar by se někam do obličeje hodil a byl by vidět akorát z toho mám obavu no.
Ahoj holky
tak mi to dneska bodly
můžete mi poradit trošku s péčí?? prý mam slabonkou kůžičku vyslechla sem si jen že mám široké boky
po cestě domů mi krvácel paní mi „omylem“ píchla ještě tečku nad
tedka bolí…asi ho osprchnu vyčistím…a nechám být…kdyžtak pište rady tipy
díky
Přidávám photos špeků
a šperkuu jak se vám to holky hojilo??
![]()
Já mám piercing píchnutý už hoooodně dávno, a zahojilo se mě to fakt rychle, ani to nehnisalo, myla jsem antibakterialním mýdlem, a asi týden potom co jsem si ho dala jsme jeli k moři a slaná voda dělá zázraky, a letos na dovče jsem si koupila plastovej je krásnej.
No já ho musela vyndat hrozně mě bolí… Když tam není je to ok zmizí začervenání ale sním hrůza skusím koupit jinný… Jinak by mě to štvaloo jestli je to alergie…
@A.Suky já si teď koupila plastovej, nebo z čeho to je
a je hezkej, na to by snad alergie bát neměla